UPPSTART

Vi i Sandvikens IF vill bjuda in alla pojkar och flickor födda 2013 till att prova på att träna fotboll med oss i föreningen.

Vi tänkte köra 5 gånger med start onsdagen 21 Augusti klockan 17.00-18.00 på Jernvallen (Scoutplanen)

Träningarna kommer att vara separerade mellan pojkar och flickor.

Sen tar vi ett föräldramöte i slutet av september där vi planerar uppstart av lagen till våren 2020.

Det behövs ingen anmälan, men ni får gärna höra av er och berätta om ni är intresserade så att vi har lite koll på hur många vi kan bli.

För att vara säker på en plats i laget så är det bra om ni registrerar er som medlem i Sandvikens IF.

Det gör ni på www.sandvikensif.se under ”Bli Medlem”

Hör gärna av er om ni har några frågor så löser vi det.

Varmt välkomna till oss i Sandvikens IF

// Jonas Andersson          070-141 19 45