Välkommen till oss i SIF P-17
Vid intresse av att bli en del av Sandvikens IF P-17, där målet är att fostra och utveckla spelare som brinner för fotboll kontaktar ni lagedare alternativt huvudtränaren för avstämning om eventuell provträning.
Åskådare tillåts
2020-06-18 09:54

Nya direktiv har nu glädjande kommit vilket tillåter oss att max ha 50 personer på läktaren, men det är viktigt är att vi sköter detta lika bra som tidigare.

Förslaget från vår sida är att vi fortsätter med de utsedda publikvärdarna kommande matcher men med förändringen att dessa håller koll på  att åskådarantalet inte överstiger 50 personer.

Givetvis ges de närmast anhöriga företräde till dessa platser.

Så se till att kom dit i tid och då helst ca 15-20min före matchstart för att underlätta kontrollen.

Tveka inte att kontakta mig vid frågor kring detta.

Vill även passa på att önska er alla en riktigt fin och trevlig midsommar

Mvh Tomas

Föräldrauppdrag vid hemmamatcher
2020-05-12 17:29

Då vi i rådande stund inte tillåts spela inför publik så erbjuder vi heller inte någon fika. Dock så kommer tilltänkta föräldrar istället få ta ansvar för och säkerställa att det inte smiter in otillåtna åskådare, för att vi på så sätt ska kunna upprätthålla SvFF´s krav för spel under situationen som råder.

När och var ser ni här till vänster

Till schemat tillkommer ev DM matcher samt eventuellt seriematcherna efter sommaruppehåll.

Viktigt är att ni är på plats ca 30min före respektive match

DM-guld 2019
2019-09-19 14:51
Efter en mycket välspelad och jämn match mot Gefle IF under tisdagskvällen på VM-arenan stod vi som segrare av DM 2019 med 3-1.
Gothia cup och vecka 30
2019-07-21 14:08
Fotbollsvänner
Så var Gothia äventyret över, nästan en vecka i Göteborg som tyvärr gick allt för fort.
Det var väldigt kul och nyttigt med nytt och framförallt med det utländska motståndet vi mötte.

Flera riktigt bra och jämna matcher där spelet oftast såg riktigt bra ut.
Defensiven har mer eller mindre varit klockren hela veckan, endast 4 spelmål bakåt på 5 matcher är riktigt bra. Så med lite flyt framför mål hade vi nog tagit oss lite längre än till B-slutspelets 1/32-final som först avgjordes efter ett långt straffdrama.

Vi har haft mycket skoj tillsammans och spelarna har skött sig väldigt bra både på och bredvid planen, vilket är en väldigt stor del av vad cupdeltagande handlar om.

Tack grabbar för en fin cup och vi uppskattar även stödet från de föräldrar som hade möjligheten heja fram grabbarna på plats.

Nu tar vi några dagar ledigt innan vi kör igång med träningarna på torsdag och serien på söndag.
Forza SIF 🔴⚪️
Dalecarlia Cup mm
2018-07-02 10:08

Hej alla

Här kommer en uppdateringen om vad som sker framöver samt lite annat.

Men först vi jag tacka alla fantastiska grabbar i SIF U-15 för en riktigt trevlig cuphelg i Borlänge, ni är grymma som lag och individer allihopa. Mycket skoj och även en hel del bus vilket så klart hör till, och rent spelmässigt en mycket utvecklande cuphelg (trots lite för lite sömn och vila).

Vill även ge ett stort tack till de föräldrar som hjälpte till med skjuts och städning, blir betydligt lättare för oss ledare när det flyter på så bra som det gjorde.

Uppskattas verkligen!

Match mot Huge tisdagen den 3/7 kl 19:00.

För er som vill har vi bokat klubbrummet i GA från 16:00 för att där kolla på Sverige vs Schweiz. Självklart är alla välkomna dit, även de som inte är budade till matchen

Direkt därefter byter vi om i omkl rum i ishallen inför matchen mot Huge.

För er som inte kommer till GA gäller att vara i ishallen senast 17:50, som det står i budningen.

Träning måndag 9/7 kl 10:30-12:00 på VM arenan (samling 10:00)

Träning onsdag 11/7 kl 10:30-12:00 på VM arenan(samling 10:00)

Vecka 29-30

Uppehåll med egenträning, schema kommer delas ut men bifogas även som bilaga

Träning onsdag 1/8 kl 10:30-12:00 på VM arenan (samling 10:00)

Träning torsdag 2/8 kl 10:30-12:00 på VM arenan (samling 10:00)

Ordinarie träningar börjar igen

Sedan så har jag nu betalat alla matchtröjor som beställdes och som vi skulle stå för själva. Vi lyckades få in 2st sponsorer vilket reducerade det ursprungliga kostnaden från ca 400kr ner till 175kr/st, dessa 175kr vill jag att ni betalar senast sista Juli.

Dock är det ett antal spelare har inte fått sitt namn tryckt på ryggen ännu, så dessa tröjor kommer jag samla in för komplettering av namntryck framöver. Måste först kolla när det passar tryckeriet så vi inte blir av med tröjorna längre än nödvändigt.

Vill jag även påminna om pantinsamlingen som pågår fram till sista juli, målet är 250kr per spelare och pengarna tillfaller denna gång laget för våra löpande utgifter.

Både matchtröjan och panten redovisas på lagets konto, betalning via överföring eller Swish märkt med namn

Konto nr: 8103-4, 693 842 060-8

Swish nr: 123 557 41 65

Till sist vill jag även påminna om "Teamson", en webbutik med diverse olika erbjudanden där laget får provision på alla köp som görs. Länk finns på lagets hemsida och ju fler som vi sprider det till ju större chans är det att vi får in lite extrapengar till laget utan större insats.

Träning, VM-arenan, 29/07 17:15
Träning, A-planen, 30/07 17:15