Välkommen till oss i SIF U-15
Vid intresse att spela med oss kontaktar ni huvudledare alternativt huvudtränaren för avstämning om eventuell provträning.
Upptaktsmöte 2018
2018-02-27 20:46
Onsdagen den 7/3 kl 18:30 har vi planerat in ett upptaktsmöte som rör kommande säsong för oss i U-15. Viktigt är att minst en förälder eller spelare kommer (eller både och) per familj.

Vi kommer bl.a. diskutera:
1. Ledare
2. Serieupplägg
3. Cupspel
4. Förväntningar
5. Övrigt

Väl mött!
Träningskläder
2018-02-19 10:38
Den 5-6 mars har föreningen klubbkväll på Intersport, där ni kan prova träningskläder och beställa för kommande säsong. Det som är nytt för i år är att Intersport själva kommer sköta alla beställningar via deras webbshop, Så ALL hantering av klubbkläder sköter dom nu, Men vi från Sandvikens IF kommer självklart finnas på plats som vanligt för att hjälpa till om det är något som är oklart då detta är nytt f.rom i år. Det enda som behövs är att registrera ert Intersport Clubkort och koppla det till Sandvikens IF, men det är väldigt enkelt gjort, man kan göra det via deras hemsida ( https://www.intersport.se/club-intersport/) eller på plats i butiken. Och som sagt vi kommer att finnas där på plats för att hjälpa till. Så boka in 5-6 mars i era kalendrar nu så ses vi där.
Göransson Cup
2018-01-29 08:21

Då är Göransson Cup över för denna gång. Tack till alla lirare som kämpade väl, och ett extra stort tack till er föräldrar som ställde upp som funktionärer. Utan funktionärerna blir det ingen Cup, det är ett faktum.

Tyvärr gick inte resultatan riktigt vår väg även om det var många jämna matcher, men så är det ibland och vi lär vi oss av det också.

Lite uppdateringar
2018-01-09 10:32

Göransson Cup närmar sig med stormsteg där vi kommer deltaga med 2st lag, innan dess ska vi till helgen lira Futsal DM samt hinna med ett antal träningspass.

Lördagen den 20 januari har vi bokat in ett längre träningspass på Bessemer där vi förhoppningsvis får ner ALLA som avser lira Göransson Cup.

Utomhusträningarna väntas dra igång någon vecka efter Göransson cup, träningstider finns redan nu inlagda på kalendern. Mer exakt när vi drar igång ute beror lite på väder osv, men detta kommer så klart meddelas närmare.

Träningar
2017-10-09 09:41

Nu kör vi några lättare träningsveckor innan Futsalen drar igång den 5 november. Håll koll på kalendern där ni hittar aktuella träningstider

Domarutbildning
2017-04-23 12:42

Obligatorisk domarutbildning för SIF P03:

2 maj kl 17-20

3 maj kl 17-19

Göransson Arena

Inget ombyte behövs

Fotografering
2017-04-13 11:00

Torsdagen den 27 april kl 19:15 är det dags för årets lag och spelarfotografering, platsen är cafeterian på Jernvallen.

Viktigt är att alla lirare har med sig sina matchkläder samt duschprylar till träningen innan.

Vi ses

Ledarna

Två finalplatser i Hofors TIFY CUP
2016-04-11 07:16

9 april deltog vi med två lag i Hofors Tify Cup. Efter fina resultat i gruppspelet stod det klart att våra två lag skulle mötas i finalen! Efter en mycket jämn match, där det stod 0-0 efter full tid, avgjordes matchen på straffar med det röda laget som segrare.

Tack alla fotbollsgrabbar för en härlig dag i Hofors!

Avgränsare