Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till oss i SIF U-15
Vid intresse av att bli en del av Sandvikens IF U15, där målet är att fostra och utveckla individer som brinner för fotboll kontaktar ni huvudledare alternativt huvudtränaren för avstämning om eventuell provträning.
Uppflyttning
2018-11-16 10:11

Det händer även saker med vår trupp och vi får gratulera vår lagkapten David Floberg-Palmblad som med hårt arbete och rätt inställning, välförtjänt lyckats ta en plats i kommande års U17 lag.

 

Grattis och stort lycka David

Första nya spelarna
2018-11-14 10:03

Först ut att ansluta till oss inför 2019 är Melvin Strandberg, han ansluter från Kungsgårdens SK.


Som andra spelare att ansluta är Hadis Abazi, Hadis ansluter internt inom föreningen.


Välkomna Melvin och Hadis, hoppas ni kommer trivas.....

Silly season is on
2018-10-31 21:00

Hej fotbollsvänner

Mycket händer nu och ett flertal lirare har tyvärr valt att ställa skorna på hyllan under och nu efter säsongen, alltid lika trist när detta sker.

Men detta har ju också något positivt med sig eftersom det samtidigt öppnar upp möjligheten för nya spelare att få chansen att lira med oss framöver.


Så håll nu koll här på hemsidan där vi inom kort kommer presentera ett flertal intressanta nya spelare som valt att ansluta till oss……

Dalecarlia Cup mm
2018-07-02 10:08

Hej alla

Här kommer en uppdateringen om vad som sker framöver samt lite annat.

Men först vi jag tacka alla fantastiska grabbar i SIF U-15 för en riktigt trevlig cuphelg i Borlänge, ni är grymma som lag och individer allihopa. Mycket skoj och även en hel del bus vilket så klart hör till, och rent spelmässigt en mycket utvecklande cuphelg (trots lite för lite sömn och vila).

 

Vill även ge ett stort tack till de föräldrar som hjälpte till med skjuts och städning, blir betydligt lättare för oss ledare när det flyter på så bra som det gjorde.

Uppskattas verkligen!Vecka 27

Match mot Huge tisdagen den 3/7 kl 19:00.

För er som vill har vi bokat klubbrummet i GA från 16:00 för att där kolla på Sverige vs Schweiz. Självklart är alla välkomna dit, även de som inte är budade till matchen

Direkt därefter byter vi om i omkl rum i ishallen inför matchen mot Huge.

För er som inte kommer till GA gäller att vara i ishallen senast 17:50, som det står i budningen.

 

Vecka 28

Träning måndag 9/7 kl 10:30-12:00 på VM arenan (samling 10:00)

Träning onsdag 11/7 kl 10:30-12:00 på VM arenan(samling 10:00)

 

Vecka 29-30

Uppehåll med egenträning, schema kommer delas ut men bifogas även som bilaga

 

Vecka 31

Träning onsdag 1/8 kl 10:30-12:00 på VM arenan (samling 10:00)

Träning torsdag 2/8 kl 10:30-12:00 på VM arenan (samling 10:00)

 

Vecka 32

Ordinarie träningar börjar igenSedan så har jag nu betalat alla matchtröjor som beställdes och som vi skulle stå för själva. Vi lyckades få in 2st sponsorer vilket reducerade det ursprungliga kostnaden från ca 400kr ner till 175kr/st, dessa 175kr vill jag att ni betalar senast sista Juli.


Dock är det ett antal spelare har inte fått sitt namn tryckt på ryggen ännu, så dessa tröjor kommer jag samla in för komplettering av namntryck framöver. Måste först kolla när det passar tryckeriet så vi inte blir av med tröjorna längre än nödvändigt.


Vill jag även påminna om pantinsamlingen som pågår fram till sista juli, målet är 250kr per spelare och pengarna tillfaller denna gång laget för våra löpande utgifter.


Både matchtröjan och panten redovisas på lagets konto, betalning via överföring eller Swish märkt med namn

Konto nr: 8103-4, 693 842 060-8

Swish nr: 123 557 41 65


Till sist vill jag även påminna om "Teamson", en webbutik med diverse olika erbjudanden där laget får provision på alla köp som görs. Länk finns på lagets hemsida och ju fler som vi sprider det till ju större chans är det att vi får in lite extrapengar till laget utan större insats.
 
Matchpremiär och träning
2018-05-05 11:56

Hej fotbollsvänner
Då var seriepremiären avklarad genom gårdagens bortamatch mot Strands IF i Hudiksvall. Tyvärr förlust med 3-0, men vi kämpade och jobbade stenhårt under 90 mycket nyttiga minuter. Trots att de ofta var det spelförande laget hade vi flera bra lägen att punktera nollan men bollen bara vägrade gå in, men så är det ibland.
Motståndet var riktigt bra och det syntes att deras träningsförutsättningar har varit klart bättre än våra då vi som bäst haft ¼ plan vid de få tillfällen vi faktiskt haft plan att tillgå. Men vi ledare är övertygade om att bästa utveckling fås av bra motstånd och när vi nu så smått också börjar få bättre ytor att träna på kommer även vårat garanterat spel bli än bättre och bättre.


Eftersom det gäller att nu utnyttja varje möjliga träningstillfälle på stora ytor kommer vi träna imorgon söndag mellan 9:00-10:30 på gamla konstgräsplanen. Samling har vi redan 8:50 i omklädningsrummet inne i ishallen och självklart vi att så många som bara är möjligt närvarar, även de som är småslitna.


Som vanligt gäller det att höra av sig vid frånvaro så vi kan planera träningen optimalt.


/LedarnaUpptaktsmöte 2018
2018-02-27 20:46
Onsdagen den 7/3 kl 18:30 har vi planerat in ett upptaktsmöte som rör kommande säsong för oss i U-15. Viktigt är att minst en förälder eller spelare kommer (eller både och) per familj.

Vi kommer bl.a. diskutera:
1. Ledare
2. Serieupplägg 
3. Cupspel 
4. Förväntningar
5. Övrigt

Väl mött!
Träningskläder
2018-02-19 10:38
Den 5-6 mars har föreningen klubbkväll på Intersport, där ni kan prova träningskläder och beställa för kommande säsong. Det som är nytt för i år är att Intersport själva kommer sköta alla beställningar via deras webbshop, Så ALL hantering av klubbkläder sköter dom nu, Men vi från Sandvikens IF kommer självklart finnas på plats som vanligt för att hjälpa till om det är något som är oklart då detta är nytt f.rom i år. Det enda som behövs är att registrera ert Intersport Clubkort och koppla det till Sandvikens IF, men det är väldigt enkelt gjort, man kan göra det via deras hemsida ( https://www.intersport.se/club-intersport/) eller på plats i butiken. Och som sagt vi kommer att finnas där på plats för att hjälpa till. Så boka in 5-6 mars i era kalendrar nu så ses vi där. 
Göransson Cup
2018-01-29 08:21

Då är Göransson Cup över för denna gång. Tack till alla lirare som kämpade väl, och ett extra stort tack till er föräldrar som ställde upp som funktionärer. Utan funktionärerna blir det ingen Cup, det är ett faktum.


Tyvärr gick inte resultatan riktigt vår väg även om det var många jämna matcher, men så är det ibland och vi lär vi oss av det också.

Lite uppdateringar
2018-01-09 10:32

Göransson Cup närmar sig med stormsteg där vi kommer deltaga med 2st lag, innan dess ska vi till helgen lira Futsal DM samt hinna med ett antal träningspass.

 

Lördagen den 20 januari har vi bokat in ett längre träningspass på Bessemer där vi förhoppningsvis får ner ALLA som avser lira Göransson Cup.

 

Utomhusträningarna väntas dra igång någon vecka efter Göransson cup, träningstider finns redan nu inlagda på kalendern. Mer exakt när vi drar igång ute beror lite på väder osv, men detta kommer så klart meddelas närmare.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 

GULDPARTNERS
 
 
 Avgränsare

SOCIALA MEDIER