VÄLKOMMEN TILL F04/05 HEMSIDA
Vi är ett gäng tjejer som gillar att spela fotboll. Vi tränar 2 gånger i veckan och spelar matcher på helgerna. Är du född 04 eller 05 och är intresserad att börja spela fotboll är det bara att höra av dig till någon av ledarna
Matcher i höst
2017-08-29 22:32

Nu har vi i serien rullat runt en enkelserie med våra två lag där vi hittils har spelat 30 matcher i serien. På sidan om detta har vi ju även haft GFF cupen, träningsmatcher och ytterligare 5 st utomhus cuper/sammandrag! Alltså en vår och sommar med mycket fotboll!

Dock återstår det mycket fotbollsskoj kvar ute innan höstmörkret infinner sig och vi tar bollen inomhus. Seriespelet fortsätter nu och vi har 3 omgångar kvar med tuffa matcher, sedan har vi ju även finalen i GFF cupen att se fram emot, där vi kommer att möta Kungsgården på Hille IP iom fotbollensdag i Gävle den 10/9.

Som vanligt håll koll i kalendern kring tränings och matchtider och svara i tid på de budningar som går ut för våra matcher.

Forza SIF

Sandvikens IF, 18/09 13:26