VÄLKOMMEN TILL F04/05 HEMSIDA
Vi är ett gäng tjejer som gillar att spela fotboll. Vi tränar 2 gånger i veckan och spelar matcher på helgerna. Är du född 04 eller 05 och är intresserad att börja spela fotboll är det bara att höra av dig till någon av ledarna
Falun Sommar cup
2017-06-11 10:09
Till helgen 16-18/6 så bär det av till Falun för att möta lite andra lag utöver ordinarie seriespel. Som meddelats tidigare så kommer vi åka i mellan så ingen övernattning. Vi har även haft träningsnärvaro som utgångspunkt men alla kommer minst att bli budade till två av matcherna.

Budningar till varje enskild match kommer skickas ut under kvällen så viktigt att svara på dessa så snart som möjligt om man kan vara med eller inte!

Mvh Ledarna
Viktig info matcher
2017-05-23 09:33

Vi kommer nu att gå in i en period med mycket matcher. Trots detta så är det viktigt att man även tränar så vi får en bra balans i matcher/träningar. Viktigt är också att man håller koll på de matchkallelser som skickas ut via mail och svarar på dessa så tidigt man kan.

Forza SIF

Säsongsplanering info
2017-02-26 18:56

Planering säsongen 2017 – F04/05

Efter en grym innesäsong börjar vi nu blicka framåt och förbereder oss för en lika härlig utesäsong. Viktigt att hålla koll på kalendern (som även kan läggas in i telefonen) på vår hemsida som vi håller uppdaterad med samtliga våra aktiviteter. Meddela även om man bytt email adress eller vill lägga till någon ytterligare i familjen som vill ha info om budningar och nyheter från laget. Vill även passa på att informera om vår Facebook gupp SIF F-04-F05 där vi hoppas att så många som möjligt går med, där vi kan sprida nyheter och info som komplement till våra vanliga mailutskick

Inomhusträningar
Från och med nu så kommer vi bara köra inomhus söndagar på Söderskolan med sista tillfället den 19 mars (se träningar i vår Kalender på hemsidan)

Målvaktsträningar
Utöver lagets egna träningar så har våra målvakter möjlighet till specifik MV träning med Kjelle (SIF’s ungdoms MV tränare) tillsammans med andra MV i SIF. Tider för dessa träningar är under vinter/vår 18–19.30 i Norrsätra gymnastiksal. Sommartiderna är ännu inte bestämda.

Uteträningar vår
Under mars-april har vi har fått fotbollstid på konstgräset Jernvallen tisdagar mellan 16-17 och vi kör igång från 28 februari. Vi kommer även köra igång med löpträning på fredagar 16-17 from 3 mars (plats kan variera per tillfälle så håll koll i kalendern). Eventuella strötider på konstgräset kan vartefter läggas till.

Träningsdag Ockelbo 25/3
Träningsdag i Ockelbo, med teori och 2 träningspass är bokad. Separat kallelse och mer info för denna aktivitet kommer när vi närmar oss.

Träningsmatcher
Vi har ett antal träningsmatcher inplanerade under våren. 20/3 kl 19-20 Nynäsplan Gävle och 26/3 kl 9.30–11 konstgräset Jernvallen är inplanerade nu men vi tittar även på fler tillfällen. Separata budningar kommer skickas inför respektive match.

Nisse Wickmans minne 22/4
Ett lag har anmälts till denna vår cup i Hille, Gävle. Om det blir 7 eller 9-manna kommer bero på antalet anmälda lag till cupen. Separat kallelse och mer info till denna aktivitet kommer när vi närmar oss.

Aprilbollen
Vi har lämnat intresse att delta med ett 9-manna lag till ett försäsongs sammandrag som anordnas av GFF. Om detta blir av (beroende på intresse från andra lag), så är det de två sista helgerna i april som gäller.

Uteträningar ordinarie
Mellan maj-okt kommer vi som förra året att ha 3 fotbollsträningar i veckan. Återkommer med tider och plats efter föreningen haft sitt planfördelningsmöte

Seriespel
Vi har anmält oss till två serier 9-manna div5 och 9-manna div6. Serierna startar i början av maj och spelschema kommer läggas ut i kalendern när lottning och plantider är klara. Separata budningar kommer skickas ut som vanligt via mail inför varje match

Gestrikecupen
Ett 9-manna lag är anmält till Gestrikecupen. Detta är ett cupspel som spelas parallellt med vårt ordinarie seriespel. Separata budningar kommer skickas inför varje match och träningsnärvaro från 1 april kommer ligga till stor grund för budning till dessa matcher.

Falun sommar cup 16-18/6
Vi har anmält ett 9-manna lag till Falun sommar cup. Till denna cup kommer vi att åka emellan. Separat budning kommer skickas inför cupen där träningsnärvaro från 1 april kommer att styra vilka som blir budade

Sommaruppehåll
Under juli så kommer vi ta ett kort sommaruppehåll från träningar på ca 2 veckor

Uteträningar ordinarie fortsätter
Träningarna fortsätter efter sommaren (med start sista veckan i juli) med 3 tillfällen per vecka.

Forwardcupen 4-6/8
Vi åker på övernattnings cup i Örebro och siktar på att vi har tillräckligt med intresserade att fylla två 9-manna lag i cupen.

Höst cup
Cup ej bestämd, men vi letar efter passande allternativ för en bra avslutningscup.

Inomhusträningar vinter
Inomhusträningarna drar igång från november och en ny vinterplanering kommer läggas

…..Forza SIF…..