Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
VÄLKOMMEN TILL F15!
Träningar / Sommaruppehåll
2018-07-01 15:54
Tyvärr blev dagens match mot Högbo inställd , Så nu går vi typ på sommaruppehåll , dom som vill kan köra på vecka 27 och 28 eftersom F02 tränar på inför deras Gothia cup resa (tider finns i kalendern) 
Ni som skall åka med F04 till Gothia cup får deras träningstider via sms.
Sen startar vi upp ordentligt igen vecka 31 , vi återkommer om tider.
Ha en skön sommar.
Forza Sif 

Andrea Bergholt
2018-06-19 23:43
Tack för alla år!
Efter otaliga säsonger i F03 tar nu Andrea sitt pick o pack och flyttar till Göteborg 
Tack för alla roliga år. Du får inte glömma bort oss . För vi kommer inte glömma bort dig.
Ha de bäst tills vi ses nästa gång
Från alla tjejer och ledare i det sjukt grymma lag 

DM semifinal
2018-06-19 23:41
Dagens Tiara Linnéa From
 
DM semifinal
2018-06-19 23:02
Efter en mycket bra helg i Falun stod vi inför en ny utmaning när Valbo/Hagaström gästade Jernvallen , där en plats i DM finalen stod på spel. Det var mycket stela ben efter 5 tuffa matcher under helgen , men alla kom till spel från start. Men det höll inte hela vägen för några av tjejerna .
Men som tur var hade vi fått lånat 3 virvelvindar från F04/05 som verkligen hade fart i benen och gjorde skillnad i denna match . Som vi började helt ok trots att det var otroligt svårspelat i denna hårda vinden . Thea får göra en grym räddning redan i 5 min Men efter det börjar vi ta över och 13 min slarvar Valbo/ Haga lite i försvaret och Elo ser sin chans och rullarna in 1-0 . Vi fortsätter spela oss fram till en del hyfsade lägen men Valbo/Hagas backlinjen gör det riktigt bra , men i 23 minuten krigar Agnes till sig bollen och lägger en macka på läppen till Ida som säkert sätter 2-0 som blir halvtidsresultatet efter en helt ok halvlek.
Det vi trycker lite extra på i halvtid är att vi ska försöka hålla bollen lite mer inom laget och inte söka den avgörande passning för tidigt, för,det är mycket tunga ben och 2:a halvlek handlar mest om att överleva och byta ganska tätt så vi orkar sista 40 min.
Vilket vi gör med bravur vi fortsätter spela oss fram till en del chanser så det känns som vi borde satt spiken i kistan.
Men vi är så stabila bakåt så det blir aldrig riktigt oroligt trots att Valbo/Haga försöker hela tiden . Så det stannar vid en stabil 2-0 seger och det är dags för vår första DM final som spelas på gavlevallen 26/8 mot Hille .
Så nu skall vi ta det lungt över midsommar och slicka lite sår, för 11 matcher på 20 dagar sätter sina spår.
Sen får vi en hel träningsvecka innan vårsäsongen avslutas med ett derby mot Högbo.
Dagens Tiara som bäste spelare i hemmalaget gick till Linnéa From i hård konkurrens med 3 tjejer från F04/05 Thea , Agnes och Ida gör en grym insats och hjälper oss till seger.
13 min 1-0 Elo
23 min 2-0 Ida ass Agnes
Forza Sif

Falu sommarcup
2018-06-19 05:57
Den heroiska insatsen i semifinalen har satt sina spår, med skador på Andrea , Elo och Lisa E samt att Simagul är bortrest så står vi där med 11 spelare inför en stundande final. Men efter att Sundin headcoch F16 ringt några samtal så ställer tvillingarna Ella & Lovisa A så vi flyger in dom från Real Kungsgården. Väl på plats vid Lindvallen börjar vi ladda upp för stundande utmaning , tyvärr så öppnar sig himlen och regnet bara öser ner men det går ut ett gäng positiva och laddade tjejer och värmer upp.
Så när domaren blåser igång matchen är känslan bra , lagen känner lite på varandra dom första minuterna på,en svårspelad och blöt plan. Efter 5 min kommer Skiljebo runt på högerkanten och får till ett inlägg det blir lite flipperspel i straffområdet och när det ser ut som vi löst situationen och skall göra den befriande rensningen så spelar den blöta planen in och rensningen går i en båge över Thea och 0-1 redan efter 5 min . 
Skiljebo får lite momentum efter ledningsmålet och vi får kriga för fullt för att freda oss , till råga på allt så håller inte Ellens fot så hon måste utgå , det slutar inte där för inbytta Ella åker på en rejäl smäll på foten som sväller upp direkt . Så det känns lite tungt när 0-2 kommer strax före halvtid. Men vi mobiliserar nya krafter i paus och lovar varandra att verkligen ge det en chans, vi går ner på 3-backs linje och öser på från början vi skapar en del riktigt heta chanser men det vill sig inte och med en skada till på Mira i början på 2:a halvlek så står vi utan avbytare igen. Så vi orkar inte fullfölja den fina start vi fick på 2:a halvleken och i minut 40 kommer spiken i kistan 0-3 är ett faktum. 
Men vi kan åka hem med stolthet efter en otroligt fin cup. Vi får jogga ur lite skit ur kroppen på måndagsträningen innan vi skall ställa ett lag på benen igen då det är dags för semifinal i DM mot Valbo på Jernvallen tisdag kväll .
5 min 0-1 självmål
23 min 0-2 Skiljebo 
39 min 0-3 Skiljebo 
Forza Sif 


Falu sommarcup
2018-06-18 05:42
Efter väl utfört arbete under lördagen var vi åter hemma för kvällsmat och lite vila. Vi hinner knappt somna in förrän klockan ringer igen och det är dags för samling och avfärd mot Falun. 
Man ljuger om man säger att det var ett gäng pigga och alerta tjejer vid Thunbergsbil 06:45 . Så det blir iaf en tyst och lugn resa till Falun och man får som chaufför välja fritt vad man kan lyssna på för musik.
Väl framme på Kopparvallen får KP börja jobba hårt med sina dasslock, det är ont i ryggar , lårkakor , stukade fötter, huvudvärk ! Nä just det huvudvärken det var Staffan. Men vid avspark så har vi 11 tjejer på plan och 1 & 1/2 avbytare.
På andra sidan står Boo FF. 
Det märks att tjejerna är nervösa för vi sprider bollar runt hela Koppis och redan efter 4 min har vi 0-1 i baken.
Men efter 8 min krigar Elina till sig bollen och sätter fart mot Boo:s målvakt och gör inget misstag och vi får 1-1 . Det som händer sen från minut 9 och fram till slutet av 1:a halvlek är det bästa man upplevt på dessa 7 år. Man står och blir tårögd på sidan när man ser tjejerna spela , och det ger utdelning för i 20 min får Elina en grym passning av Tindra C och vi tar ledningen med 2-1 som blir halvtidsresultatet 
Sen går vi ut och spelar så otroligt lugnt och behärskat vi stressar inte upp oss en gång under 2:a halvlek Boo blir mer och mer irriterade både på oss men även på varandra, och det börjar smälla rejält i närkamperna . 
Men vi viker oss inte en tum alla tjejer gör en heroisk insats men måste ge våran kapten och fältherre Patrick Viera eller Tindra Collin lite extra beröm trots att hon är minst på plan tror hon är typ 1;30 lång men vilken match .
Det blir inga fler mål och finalplatsen är fixad. Den kommer att spelas 17:35 på Lindvallen mot Skiljebo från Västerås. 
4 min 0-1 Boo
8 min 1-1 Elina
20 min 2-1 Elina ass Tindra C
Forza Sif

Falu sommarcup
2018-06-16 21:57
 
Falu sommarcup
2018-06-16 20:54
Efter 5 matcher på 14 dagar , varav den senaste i torsdags kan man tycka att lite vila och träning är på sin plats. 
Men nä inte dessa brudar istället drar vi till Falun på fredag eftermiddag och kliver in på Haraldsbo IP för match mot New Mill Indians från Södertälje i Falu sommarcup och gör säsongens bästa match spelmässigt och vinner med 1-0.
Hem till Viken för lite VM fotboll på teven lite sömn , sen mot Falun igen kl 09:00 på lördagmorgon för 2 nya matcher. 
Först ut är Leksand där vi för matchen i stort sett hela tiden, men Leksand har en forward i klass med Charlie George (179 matcher och 49 mål för Arsenal) som sätter lite käppar i hjulet men vi reder ut det med och vinner med 3-2 .
Efter lite god lunch på lugnet laddar vi om för match mot Korsnäs där vi gör proceduren kort och stänger matchen omgående och vinner med 5-0.  Hem för lite vila innan vi vänder kosan mot Falun igen kl 07:00 på söndag morgon för semifinal mot Bo FF.

Lite smolk i bägaren är att Andrea Bergholt som vart med i detta lag ända sen badhuset brann och är våran mest lojala , träningsvilligaste , snällaste , gnäller aldrig , spelar där hon blir placerad , gör alltid sitt bästa. 
Spelar sina sista matcher i detta fantastiska lag , då hon och hennes familj skall flytta hem till Göteborg. Till råga på allt skador hon sitt knä som spökat tidigare och kan tyvärr inte spela mer denna helg .
Så nu övriga tjejer och ledare ser vi till att avsluta detta snygg för Andreas skull
Forza Sif 

Sif - New Mill Indians 1-0
31 min 1-0 Elina ass Andrea

Sif - Leksand 
6 min 1-0 Tindra C hörna från Tindra P
8 min 1-1 Charlie George Leksand 
10 min 2-1 Lisa E (02) ass Tindra P
19 min 2-2 Charlie George Leksand
27 min 3-2 Lisa E ass Ellen

Sif - Korsnäs
10 min 1-0 Elina ass Tindra P
14 min 2-0 Elina ass Mira
35 min 3-0 Anna ass Elina
42 min 4-0 Elo ass Linnéa 
49 min 5-0 Elina

Anfall är bästa försvar 

Match
2018-06-15 13:39
Då har vi åter avverkat en seriematch på Jernvallen. Denna kväll kom Älvkarleby/Skutskär på besök. Det börjar märkas att vi spelat mer matcher än vi tränat sista veckorna , vi börjar tjuva lite på detaljerna och tenderar till att bli lite slarviga. Men det har ju flutit på ändå och resultaten talar ju sitt tydliga språk.
Vi börjar helt ok ikväll också och det är kanske inte så lätt att hålla fokus uppe hela tiden när man leder med 3-0 efter 20 min och det rullar på . Så efter 4-0 i halvtid gör vi en ganska slätstruken 2:a halvlek där vi spar övriga kommentarer men målvakts Thea hinner stänka i en till straff så matchen slutar 5-0 .
Dagen Tiara som bäste hemma spelare blev Sara L hon går in och spelar mittback för första gången och det ser  ut som hon inte gjort annat .
Så nu vilar vi 24 timmar innan vi åker till Falun över helgen och spelar 5 matcher till .
13 min 1-0 Tindra P ass Elo
16 min 2-0 Elina ass Tindra P
20 min 3-0 Tindra P ass Elo
34 min 4-0 Tindra P ass Linnéa F
59 min 5-0 Thea. Straff
Forza Sif 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Knöttas, 05/08 18:00
Match, Tunet, 06/08 18:30
Match, Jernvallen, 10/08 18:45
Match, Jernvallen, 12/08 12:15
Match, Movallen, 15/08 19:00
Nyheter från föreningen
Sandvikens IF, 17/07 16:45 
Sandvikens IF, 16/07 10:12 
Sandvikens IF, 13/07 15:00 
Sandvikens IF, 09/07 09:30 
Sandvikens IF, 07/07 21:58 
 
FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 

GULDPARTNERS
 
 
 Avgränsare

SOCIALA MEDIER