Välkommen till Sandvikens IF Dam
Du kan även följa oss på instagram sandvikensif_dam
Dam: En ordentlig fajt när Sandvikens IF mötte BK30 på bortaplan.
2019-07-06 18:52
Målskyttarna från vb: Pierre, Edefall och Winka. Foto: Therese Svensson
Det kunde inte ha börjat värre. En varm och kvav sommardag i juli bjöd BK30 upp till kamp. Redan i matchminut 1 tog hemmalaget ledningen för att sedan öka till 2-0 i 9e.
Dam: Sista matchen innan välbehövligt uppehåll
2019-07-06 12:12
#21 Jessica Backman Foto: M & E Nord

En match kvar, sedan går rödvästarna på välbehövlig vila som serieledare av Division 1 Norra Svealand.

Sista matchen spelas mot BK30, laget man mötte i den tuffa seriepremiären den 13:e april, matchen slutade 4-3 efter att Jenny Stadin avgjort på övertid.

BK30 är obesegrade de senaste 7 matcherna i serien och har visat prov på en bra defensiv och har samtidigt gjort många mål framåt.

Några spelare att hålla koll på i BK30 är Linnea Liimatainen, Ella Gunnarsson och Caroline Murray som i sina bästa stunder håller Elitettanklass.

Dam: Supertrions sista match
2019-06-28 21:17
#20 Ebba Axelsson in action! Foto: M & E Nord

Den offensiva trion Demi Pierre, Karin Winka och Jenny Stadin skall tackas av i sista hemmamatchen för deras del (sista matchen blir borta mot BK30 nästa helg). Vi kommer tyvärr bara se Demi och Karin från start då Jenny står på två varningar och jag vill se henne mot BK30 nästa helg.

DAM: SIF - Gustafs GoIF, lördag 29/6 kl. 12:30
2019-06-27 09:19
Damerna går in i omgång 12 av division 1 Norra Svealand
Damernas sista hemmamatch för vårsäsongen.

Efter en övertygande bortaseger med 8-0 mot Enköping tar nu damerna emot jumboplacerade Gustafs GoIF på Jernvallen. Observera att matchen startar kl. 12:30 (tryckfel i vissa annonser).
Dam: Övertygande bortaseger mot Enköpings SK UK på Enavallen
2019-06-23 17:56
Foto av Therese Svensson.
Sandvikens IF bärgade tre viktiga poäng med en minst sagt övertygande 8-målsseger på bortaplan. I och med vinsten går SIF upp i serieledning.
Dam: Vårsäsongens sista match
2019-06-22 21:10
Foto: M & E Nord

Imorgon spelar damerna sista matchen innan serien vänder och det gör man mot Enköping borta på Enavallen klockan 14:00.

Rödvästarna är fortfarande obesegrade och ligger på en andraplats i serien efter att ha sämre målskillnad än GUSK och med en match mindre spelad.

Dam: Åsa förstärker ledarstaben!
2019-06-20 18:02
Marcus Larsson och Åsa Englin
Från denna vecka med tre matcher kvar på vårsäsongen har ledarstaben förstärkts med Åsa Englin som assisterande tränare. Åsa har varit ett intressant tränarnamn för klubben sedan länge och vi är glada att gjort klart med ett kontrakt säsongen ut.
Dam: Ny match mot ett rutinerat Rimbo
2019-06-15 20:35
Ses på vallen! Foto: M & E Nord

Ny match på hemmaplan och åter en riktigt tuff match mot Rimbo som ligger på en femte plats i tabellen och brukar bjuda upp till en mycket bra kamp.

Förra året vann vi bortamötet men förlorade på hemmaplan.

DAM: SIF - Rimbo IF, SÖNDAG 16/6 kl. 13:00
2019-06-13 11:30
Damerna kliver in i omgång 10 och möter Rimbo IF på söndag på Jernvallen.
Efter en mycket meriterande 2-1 bortaseger mot Ljusdals IF i lördags behåller damerna serieledningen inför omgång 10 då femteplacerade Rimbo IF kommer till Jernvallen. Rimbo ligger 8 poäng efter SIF men man slog Sollentuna med klara 4-2 i måndags så det är ett formstarkt lag som gästar oss.

OBS! I veckans Din Lokaltidning står det fel i annonsen. Det är SÖNDAG kl. 13:00 som gäller, inget annat.