Välkommen till Sandvikens IF DAM
Du kan även följa oss på instagram sandvikensif_dam
Klara och Nellie till Elitlägret i Halmstad
2017-06-22 06:40
Klara Spångberg och Nelli Johansson har blivit uttagna av fotbollsförbundet att representera Gestrikland på elitlägret i Halmstad 25-30/6. Spelare och ledare från laget önskar er lycka till.
Stensätra IF-Sandviken IF 1-1 (1-1)
2017-06-21 21:46
Vi åker till Skogsvallen för att vinna och gör ett bra försök. Vi får en drömstart med 1-0 på hörna redan i den 6:e matchminuten genom Therese Svensson. Det är sedan mest ställningskrig och hårt kamp över hela planen och Stensätra kvitterar till 1-1. Vi går in och pratar ihop oss och kommer ut som ett nytt lag. Vi flyttar bollen snabbare och har fler passningar inom laget. Vi har flera bra avslut men bollen vill inte in. Stensätra håller sig till sin gameplan och gör det bra och har faktiskt någon bra kontring också. Matchen är slut och vi är obesegrade på vårsäsongen. Hade någon hade sagt att vi skulle ha 6 vinster och 3 oavgjorda matcher och bara släppt in 3 mål hade jag tagit det alla dagar i veckan. Vi tränar nu i morgon och summerar vårsäsongen och går sedan på en välbehövlig vila. Vi har jobbat hårt i alla matcher och det är nu dags att vila våra kroppar så vi kommer fräscha till höstsäsongstarten. Tacka alla tjejer och ledare runt laget för en bra vårsäsong.
Stensätra IF-Sandvikens IF 21/6 kl 19.00
2017-06-20 14:37
Truppen är nu kallad i gruppen. Läs om samling mm under information till match.
Sandvikens IF-Hille IF 4-0 (2-0)
2017-06-17 18:33
Detta var en match där alla förväntade sig en seger. Vi tog uppgiften på fullaste allvar då vi vet att inga matcher mot Hille blir en lätt match pga deras härliga inställning. Det dröjde ända till minut 39 innan Therese Westin hitta målet med ett perfekt avslut i hörnet. I minut 42 nådde Therese Svensson högst på en hörna och vi kunde gå till halvplansvila med sköna 2-0. Det var varmt att spela idag och flera spelare såg slitna ut. Vi har nu börjat ta över matchen mer och mer och i minut 60 gör Klara Spångberg 3-0. Emelie Lindmark får slå i spiken i kistan i minut 75 då hon gör 4-0. Vi gör en helt ok match men det saknades lite fart i passningsspelet idag för att vi skall vara helt nöjda. Det roliga är att vi har idag vår 7:e match då vi inte släpper in något mål. Nu har vi träning på måndag och sedan match mot Stensätra på onsdag och sedan har vi en välbehövlig vila. Tack alla som kämpade och slet i värmen idag. Själv höll huvudet på att koka då jag fortfarande har turmössan på mig vid matcherna. Forza sif
Team Hudik-Sandvikens IF 0-1 (0-1)
2017-06-10 21:32
När vi närmar oss Hudiksvall så börjar det regna och så gör det även under hela matchen. Vi kommer idag till start med en medelålder på 18.8 år. Vi ändrar inte så mycket i vårat spel mot tidigare matcher och börjar matchen bra. Vi skapar några fina lägen och till slut så fixar Janina Mähler 1-0 i minut 14. Efter det tappar matchen lite tempo och det är mycket ställningskrig på mittfältet. Vi pratar i halvlek att vara noggranna i försvarspelet och hålla reda på deras forwards. Vi måste även försöka ha mer boll på Hudiks planhalva. Hudik ser till att vi får en jobbig halvlek där vi inte skapar så många klara målchanser, bästa situationen hade Westin med ett kanonskott som målvakten gör en fenominal räddning på. Hudik skapar flera fina lägen men Alva Engstrand spelar med stor pondus och avväpnar alla lägen. Domaren blåser av matchen och tre sköna poäng med oss hem. Idag visar vi stort hjärta och bevisar att vi kan kriga i 90 minuter mot ett bra motstånd. Vi bevisar även idag att vi är svåra att göra mål på då vi spelar vår 6:e match utan att släppa in något mål. Tur att vi spelar bättre fotboll än den sång som dånade i bussen på hemvägen. Tack för idag tjejer och bra krigat. Forza SIF
Team Hudik-Sandvikens IF 10 juni kl 16.00
2017-06-08 23:46
Kallelsen till matchen på lördag har ni nu fått i gruppen. Läs mer under information till match vad som gäller med tider och mat mm.
Arbete 6/6 i Stadsparken. Sommarledigt/fysträning på söndagar.
2017-06-05 11:55

Här kommer riktlinjerna för arbetet i stadsparken 6/6. Alla tjejer samlas i stadsparken klockan 11.30 och har med sig fikat. Försäljningen börjar klockan 12.00 och vi skall bemanna följande stationer under dagen. (12-17) Man kommer att få paus under dagen. Ni bestämmer själva  på plats vilken station man står vid. (pengarna som vi tjänar får ni göra något trevligt för under säsongen)

Sälja och servera hamburgare/korv.

Sälja fika.

Sälja och göra våfflor.

Sälja glass.

När allt slutar vid 17 tiden så hjälps vi åt och bär ihop bänkarna och räkna med att vara klar 18.00

Kalendern är nu uppdaterad med sommarledigheten och program kommer till var och en under ledigheten. För att bibehålla den fysiska status vi har så har vi lagt in träningar i Gym Mix Center på söndagar (se kalendern) det blir lika träning som vi haft förr.

Frågor ring Niklas


Sandvikens IF-Selånger FK 11-0 (4-0)
2017-06-03 16:48
Idag kändes det redan på samlingen att vi skulle göra en bra match. Alla hade bra fokus. Vi får en bra öppning då Wilma Näslund nickar in 1-0 på hörna redan i minut 5. Janina blir sedan fälld i straffområdet och Fanny Östergård gör 2-0 på straff i minut 13. I matchminut 17 gör Therese Westin 3-0 och Janina Mähler får avsluta halvleken med att göra 4-0 i minut 37. Vi hade innan bestämt oss för att hålla bollen mer inom laget än vad vi gjort tidigare och det slog väl ut. Vi fortsätter rulla boll i andra och Vilde Bång-Öygard gjorde 5-0 i minut 52. Janina Mähler gör 6-0 i minut 54. Vilde gör sitt andra och tredje mål i minut 65 och 70. Therese Westin gör 8-0 i minut 74. Janina Mähler gör 10-0 i minut 77 och Westin får avsluta målskytter med sitt tredje mål i minut 80 och slutresultatet 11-0. Det är alltid kul att göra många mål och viktigt att forward får göra sina mål. Lika viktigt är det för hela laget att vi inte släpper in något mål och att vi är noggranna i vårat försvarspel. Vi är supernöjda med spelet och resultatet förstås. Vi vill här passa på och tack Lisa Tano-Ljungkvist för den här säsongen då hon bestämt sig för att lägga skorna på hyllan. Nu är vilodag i morgon och sedan tränar vi fullt hela veckan. Tack för idag tjejer. Forza sif
Sandvikens IF-Selånger FK
2017-06-02 07:34
Match på Jernvallen lördagen den 3 juni klockan 14.00. Mer information till spelarna finns under information till match.
Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 21/6 19:00
1 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 
 

GULDPARTNERS
 
 
SOCIALA MEDIER