Välkommen till Sandvikens IF Dam
Du kan även följa oss på instagram sandvikensif_dam
Dam: DM Semifinal
2019-05-21 16:47
Kom och stötta oss! Foto: M & E Nord

Matcherna avlöser varandra nu för damerna och imorgon spelas DM-Semifinal mot Gefle IF.

Matchen kommer spelas på Gavlevallen klockan 19:00.

Dam: Derbydags!
2019-05-17 12:59
Wilma Näslund in action! Foto: M & E Nord

Då är det så dags för årets andra derby, det första här på Jernvallen. För motståndet står Hille IF som står på 6p efter 5 omgångar.

Hille är inne i en bra trend och kommer från två fina segrar, senast en övertygande seger mot Sollentuna FK med 3-1 hemma på gräset.

Vi står på 13 poäng efter 5 matcher och är fortfarande obesegrade tillsammans med Ljusdals IF och Bollstanäs SK.
Senast seger med 1-0 borta mot Bele Barkarby efter en match där vi fick slita hårt för poängen.

DAM: SIF - Hille IF, lördag 18/5 kl. 13:00
2019-05-15 15:00
Gästrikederby på lördag. Hille IF kommer på besök till Jernvallen.

Lördag 18:e maj kl. 13:00 har vi ett intressant Gästrikederby att se fram emot på Jernvallen för damerna. Denna gång står Hille IF för motståndet. Köp web-biljett enkelt här ovan på hemsidan på knappen "Matchbiljetter" så sparar du både tid och pengar när du kommer till arenan.

Värm gärna upp innan hos Restaurang & Pizzeria Torget som erbjuder SIF-supportrar bra uppladdningspriser på pizza-slice med tillhörande drycker.

Här är biljettlänken direkt till matchen SIF – Hille IF

Dam: Ännu en rutinerad spelare klar för SIF
2019-05-13 20:50
Välkommen Evelina!

Damerna fyller på truppen med ytterligare en rutinerad spelare (Elin Linde förstärkte förra veckan).

Nu är det den hårt arbetande mittfältaren Evelina Larsson som kritat på för säsongen ut.

Dam: Bele Barkarby borta
2019-05-10 19:51
Emma Gabrielsson #19 Foto: M & E Nord

Damerna åker till Stockholm för att möta ett rutinerat Bele Barkarby på naturgräs.

Bele Barkarrby har vunnit 2 och förlorat 2 matcher i de inledande matcherna.

Närmast kommer de från en förlust mot Sollentuna trots att man enligt rapport spelat bra och varit spelförande delar av matchen.

Dam: Rutinerad back ansluter
2019-05-03 17:36

Sandvikens IF har gjort klart med rutinerade backen Elin Linde, närmast från Team TG.

Elin har gjort ca 40 matcher i Division 1 Norrland med Team TG och Umedalens IF, mest som vänsterback.

Hon deltog i Team TGs premiär där de besegrade Domsjö med 5-1, Elin noterades för ca 70 minuter.

Dam: Derbydags!
2019-05-03 12:04
Jenny Stadin #10 Foto: M & E Nord

Då var det dags för första derbyt mot Gefle IF, ett derby som ofta brukar hetta till ordentligt.

Rödvästarna kommer från en stabil seger senast efter 8-1 mot Sollentuna, trots spel med en spelare mindre i nästan 70 minuter.

Gefle IF kommer från en svidande förlust i toppmötet med Ljusdal där de gjorde en riktigt bra match men fick se sig slagen med 1-0.

Dam: Sollentuna kommer på besök
2019-04-26 17:35
Hanna in action! Foto: M Nord

Då är det så dags för årets andra hemmamatch på Jernvallen.
För motståndet står Sollentuna FK som står på 3p efter två omgångar, senast förslust mot Gefle IF med 3-1. Sandvikens IF står på full pott och i ensam serieledning efter två omgångar. Senast seger med 7-0 mot Gustafs och dessförinnan hemmaseger i premiären mot Västerås BK30.

Dam: SIF - Sollentuna, lördag 27/4 kl. 13:00
2019-04-25 13:09

Lördag 27:e april kl. 13:00 har vi nästa drabbning på Jernvallen för damerna. Denna gång står Sollentuna FK för motståndet. Köp web-biljett enkelt här ovan på hemsidan på knappen "Matchbiljetter" så sparar du både tid och pengar när du kommer till arenan.

Ons 22/5 19:00