Välkommen till Sandvikens IF Dam
Du kan även följa oss på instagram sandvikensif_dam
Dam: Tung uddamålsförlust för SIF
2019-09-15 19:31
Foto Mikael Nord
SIF förlorade hemma mot Ljusdals IF i division 1 Norra Svealands 20e omgång.
Dam: SIF - Ljusdals IF, lördag 14/9 kl. 13:30, VM-arenan
2019-09-11 11:40
SIF-damerna möter Ljusdals IF i omgång 20 av 22 i division 1 Norra Svealand

Damerna är i fortsatt serieledning efter en mycket stark bortavinst mot Gamla Upsala SK senast med matchens enda mål av Simone Edefall. Nu kommer Ljusdals IF till Jernvallen för spel på VM-arenan. Ljusdal, som senast slog Sollentuna med 1–0 hemma, är 16 poäng efter SIF och huserar på en femteplats i tabellen. Ljusdal har egentligen inget att spela för då man har långt till både toppen och botten med tre omgångar kvar, en lite otäck situation som gör att de kan spela avslappnat och utan press, vilket kräver full fokus av våra damer.

Matchen ingår i dam-eventet Sportlördag och det är FRI ENTRÉ, läs mer nedan.

Dam: SIF besegrar Gamla Upsala med 0-1
2019-09-07 16:21
SIF kom till söndagens middagsmatch i division 1 norra med ett tydligt budskap.
Dam: Frustrerade första förlust på hemmaplan
2019-08-31 19:49
Foto Elin Nord

Rödvästarna som hittills varit obesegrade i serien föll 1-2 hemma mot serietvåan Bollstanäs som i och med segern nu ligger en poäng under SIF i tabellen.

Dam: SIF - Bollstanäs SK, lördag 31/8 kl. 13:00, VM-arenan
2019-08-28 08:48
SIF-damerna möter Bollstanäs SK i seriefinal i omgång 18 av division 1 Norra Svealand
Damerna är i fortsatt serieledning och obesegrade efter derbyvinsten mot Hille senast med matchens enda mål av Emma Gabrielsson. Nu kommer förra årets seriesegrare och i årets serie andraplacerade Bollstanäs till Jernvallen för spel på VM-arenan. Bollstanäs, som senast slog Sollentuna med klara 3-0 i omgång 17, är fyra poäng efter SIF.

Behöver vi säga att det här är den hittills viktigaste matchen för säsongen? Ettan mot tvåan i serien betyder en väldigt tuff och svår hemmamatch. Vid vinst skapar man ett ordentligt gap till jagande lag underifrån. Vi hoppas på stort intresse och att vårt damlag får det stöd man behöver för att segertåget ska rulla vidare.
Dam: Tuff derbyvinst mot Hille
2019-08-25 13:11
Foto Mikael Nord
Rödvästarna fick jobba hårt för att ta få med sig tre färska poäng på bortaplan.
Dam: Inför bortamatchen mot Hille
2019-08-21 13:19
Foto Mikael och Elin Nord

Damerna kommer från en lysande insats senast hemma på Jernvallen mot Bele Barkarby som spelades inför årets högsta publiksiffra: 684 åskådare. Det är otroligt roligt att se att intresset för damerna växer, menar coach Larsson.

Dam: Övertygande vinst mot Barkarby
2019-08-17 15:32
Foto Mikael Nord
Rödvästarna radade upp ännu en vinst hemma på Jernvallen när de tog emot Bele Barkarby.
Dam: Övertygande derbyseger för SIF
2019-08-10 16:39
Foto Elin Nord

Tränare Larsson hade på papper en offensivt viktad formation med en trebackslinje och fyra anfallare. En rökridå för att förvirra motståndarna.

Sön 15/9 13:00