Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till SIF Dam div 3

Dam div 3 är en utvecklingstrupp för åldrarna 2000 och äldre med syfte att stimulera spelare och förbereda för damverksamhet.

Truppen spelar i Dam div 3 serien Gästrikland.

Hemmamatcherna spelas på Arena Jernvallen.

Så ska en serie avslutas!
2017-09-17 16:11
En laginsats av detta supergäng!!
SIF-GIF 6-3 (0-2)
Vi avslutar säsongen på bästa sätt med en vändning som heter duga. Ja det är klart att utvisningen av deras målvakt gör det lättare för oss men det hade inte spelat någon roll i andra halvlek för när vi är bra är vi riktigt bra. Det visar tabellen där vi gjort flest mål av alla i höstserien.
En lite svajig inledning som många gånger förut ger GIF en tvåmålsledning men vi har ett flertal chanser som borde resulterat i mål. Med ett underläge i paus bestämmer vi oss för hur vi vill avsluta säsongen och formar om oss till en offensiv uppställning med tre tydliga forwards.
Bara några minuter i i andra drar Emma till med högersläggan och målvakten orkar inte hålla bollen 😄
Innan 10 minuter gått av halvleken har vi hänt till 3-2 efter två mål av Malin, båda gånger vackert framspelat av Slangen respektive Lisa. GIF sticker emellan med en kvittering men strax efter tar Vickans frispark styrning och lurar målvakten och vi är åter i ledning.
Vi öser på och skapar enormt med lägen och även om Maja skulle ha velat sätta en boll i nätet så är det hon som ligger bakom avgörandet då hon frispelar både Nord till 5-3 och Vickan M-F till 6-3.
Snygg avslutning tjejer, nu återstår bara en rungande avslutningsfest🎉🎉
Laschka kvitterade i 90:e
2017-09-06 07:36
Maria L som vanligt jobbig för motståndarna. Foto: M Nord
SIF -HSK 3-3
Tyvärr faller texten bort så nu orkar jag inte skriva en gång till.
1-3 Maja
2-3 Eva
3-3 Maria
Slarvig första, bra andra.
Dagens bästa Julia✌️
Hatten av för Skutskär
2017-08-30 00:05
Slit och svett men inga poäng
Historien upprepar sig och vi får åter imponeras av effektiviteten och styrkan hos serieledarna för vi gör absolut ingen dålig match idag, snarare tvärt om, men slutresultatet skrivs till 2-6!!
Vi pratade innan om att vi skulle vinna matchen genom att spela vårt spel mot ett vad vi förväntade primitivt och långbollsorienterat motstånd som förra matchen vi möttes och denna gång vara beredd på deras effektiva forwards, men dom överraskade oss med en riktigt bra fotboll som visade varför de leder serien.
När vi gör 1-2 genom en fin prestation av Malin känns det som vi verkligen är på väg in i matchen och när 2-2 sitter var det vår match. Målet var dock offside så vi fick kriga vidare. Istället kommer en straff och 1-3, resten är historia.
In till sista minut står vi ändå upp och sliter på varje position och vi får avsluta med att få sista ordet när mycket duktige Alice som lånats in från F02 sätter ett tröstmål och fastställer slutresultatet.
Många ska ha beröm trots storförlusten men idag lyfter vi innermittfältet (Eva och Slangen) som slet kopiöst samt Malin som fler gånger visade att hon besitter en hög kvalitet. Härligt även att se Alice komma in och helt respektlöst kasta sig in i matchen med glidtacklingar och orädsla. Grattis Skutskär och vi tar med oss inställningen till nästa match mot Haga på tisdag.

Nu är det nara resten kvar👊
Stark seger i omstarten
2017-08-22 22:52
Dags att avgöra serien då lagen i grupp 1 gör upp om avancemang till div 2.
Vi startar på bästa sätt genom 4-1 (3-0) borta mot Sätra. Ett resultat som mycket väl speglade matchen.
Under första halvan var vi klart bättre. Sätra kom ut till andra halvan med bättre fart och vi var också lite slarviga ibland (=2:a på bollen). Vilket resulterade i 3-1. Vi har dock blivit ett lag där vi verkligen krigar för varandra, vilket ger resultat. Svårt att ge extra plus idag när så många var duktiga, så vi nämner inte någon (alla ska ta åt sig).
1-0 Maja, pass Slangen, 2-0 Nora, pass Julia (2 mycket bra målpassningar😄)
3-0 Vickan efter hörnretur. (Tror nu vi har gjort 6 mål i samband med hörnor.) 4-1 Maria efter 4:e försöket på en riktig "rökare".

Tåget har lämnat perongen och vi är med, de ska vara grymt starka för att slå oss nu💪
Stabilt utan att glänsa
2017-08-18 06:50
Jubel efter 1-2 målet. Foto : M Nord
Vi gör inte en av våra bästa matcher spelmässigt men vi har fått in en härlig inställning och moral i laget som kommer att föra oss farlig under hösten.
Första halvlek var kantad av många felpass och lite dålig rörlighet men långt ifrån dåligt.
I 39 får vi olyckligt 1-0 till Huge men redan minuten senare kvitterar vi genom duktige Linn Andersson som springer sig fri och resolut trycker in 1-1.
I halvlekens sista minut tar vi även ledningen med 1-2 genom Slangen på hörnretur.
Andra halvlek spelar vi stabilt men skapar inte allt för mycket men det gör heller inte Huge.
Vi dödar matchen till 1-3 i sista minuten genom ytterligare nickmål av Slangen efter en bra hörna av Nora.

Kapten Wallin gör som vanligt en bra match och ska ha överbetyg samt det intressanta lånet från F02 Linn som visar att hon med sin speed och kontroll är mogen för seniorspel. 
Ge mig ett S.....L......A.......N.......G....vad blir det?
2017-08-08 22:49
SIF-Hofors 6-2
Premiär på nya arenan för div 3 dam och kanske den bäst genomförda matchen denna säsong.....hittills.
Men en spelare var på riktigt målhumör och redan efter 6 min presenterade sig Slangen då hon stötte in en perfekt hörna från Nord på volley, 1-0.
I 15 min var det Nords tur som bröt in i banan och satte 2-0 vid första stolpen.
Tråkigt var det dessvärre att strax efter tvingas Lisa F utgå pga en knäskada och Ben som skulle spela forward hoppade in i målet.
Min 32 var det dags för dagens gigant igen denna gång efter en vacker assist av Wilma J snett inåt bakåt satte Slangen enkelt 3-0.
Minuten senare slog hon till igen, 4-0 denna på med huvudet efter ett val avvägt inlägg från Maria.
Hofors reducerar x2 innan paus med två lobbskott.
Vi går ut i andra och fortsätter att äga spelet och skapar massor av lägen men Hofors målvakt storspelar och spikar igen.
Men med 18 min kvar kommer Jenny "Slangen" Österberg in igen på plan denna gång som forward och det dröjde bara 3 min till hon slog till igen efter ett fint förspel och inlägg från Emmi, 5-2.
En uppmaning innan bytet var att "får du chansen i ett friläge, lyft in den för målvakten står långt ut" och med 5 min kvar av matchen blir Slangen frispelad av Maria, stannar upp och lyfter in 6-2 bakom Hoforskeepern👏👏👏.

Alla ska ha ett riktigt bra betyg idag men självklart ett extra plus till vår Slang med sina 5 mål, Maria som styr och ställer med härlig energi på mitten och Wilma Johansson som spelade mycket klokt som forward och var värd ett mål på alla chanser.

Grymt tjejer!!
Storseger på Måsberget
2017-08-08 22:42
Brynäs(b) 14-0. En på förhand "enkel match". Att spela mot ett lag man förmodligen kommer vinna över är inte alltid lätt. 8-0 i pausen var bra, trots en del "enkla mål". Att vi sen i den andra halvan fortsatte att producera är riktigt bra! Många målskyttar och många bra avgörande passningar/spelvändningar gör att vi ska vara mycket nöjda😄

Här kommer lite statistik:
Maria 1 mål + (5 målgivande passn.)
Elin N 4
"Slangen" 3+(1)
Nora 1+(1)
Ebba 2
Elin M 1
Ben 1
Ellen T 1
Helena (2) varav en helt superb👍 
Moa (1)

Extra plus till "evighetsmaskinen" Maria 😄⚽️💪💪💪
Fotboll är inte alltid rättvist
2017-07-05 09:41
Emma i en av många kamper på vänsterkanten. Foto: M Nord
SIF - IK Sätra 0-4 (0-3)
Ja, ja vi kan inte snacka bort siffrorna, Sätra har viss kvalitet men framförallt effektivitet.
Det vi saknar i dagsläget är just effektivitet och skärpa i sista tredjedelen då vi åter gör en spelmässigt ganska bra match men möter ett lag som inte spelar mycket efter backen utan förlitar sig på långa mot forwards vilket gav resultat.
Fotboll går ut på att i slutänden göra mer mål än motståndaren vilket gör att det lag som är bäst på det för dagen vinner, Sätra var klart bäst på det.
Vi kommer dock att få betalt för vårt spel och när vi börjar får till spelet kring offensivt straffområde blir vi svårslagna, och det kommer att släppa om vi håller upp träningsnärvaron efter sommaren.
Överbetyg i denna match får Julia, Elin M och Matilda.

Nu tar vi sommarlov och kommer taggade till återstarten inför hösten👊
3 nya poäng
2017-06-28 21:26
Ben åter i målet efter ett litet uppehåll👍
Årsunda - SIF 0-2 (0-1).
En tät match med många närkamper (där vi är lite för snälla ibland). Vi krigade dock på bra och kunde i 25:e minuten ta ledningen genom Ebba Axelsson via fint förarbete av Elin Nord. Vi kände att vi tog över mer och mer, men Årsunda var farliga i sina kontringar. Paus 0-1.
Andra halvlek såg ungefär likadan ut och Årsunda var inte ofarliga. Men så i den 78:e minuten punkterade vi matchen, återigen målskytt Ebba A (pass Ellen Thumb). Bra krigat tjejer med extra plus till tvåmålsskytten Ebba.

En match kvar innan vi byter dobbskor mot badtofflor
Forza SIF
Spelade matcher
Lör 24/9 11:00
5 - 1  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 

GULDPARTNERS
 
 
 Avgränsare

SOCIALA MEDIER