Herr: läget inför Luleå borta
2021-04-17 06:36

Läs mer om förutsättningarna inför dagens toppmatch, och vad SIF-tränaren säger om motståndet.

Herr: Luleåsonen tror på rödvit seger
2021-04-16 19:20

Sedan tio års ålder har Sebastian Wigerbäck spelat i IFK Luleå.

Nu är han segerviss när hans nya lag SIF reser till Norrbotten för möte med serieledarna.

­- Gör vi det vi ska så tar vi tre poäng, säger han.

Herr: rapport från träningsveckan/inför Luleå borta
2021-04-14 21:39

Dags för en ny rapport från träningsveckan, idag berättar Thomas Gabrielsson bland annat att:

🥅 Det är fortsatt hård konkurrens om målvaktsplatsen
🤒 Danilo är fortsatt sjuk
🙌🏻 Mård tillgänglig för spel
🚌 Laget reser till Luleå redan på fredagen, allt för att få bästa förutsättningar inför lördagens match

Herr: Vi tackar Slava Koidan för tre fina år
2021-04-13 11:34

Viacheslav ”Slava” Koidan har flyttat hem till Ukraina och har skrivit på ett kontrakt med klubben FC Chernihiv.

Sandvikens IF tackar honom för tre fina år med oss.

Guldfemman har startat men du kan fortfarande vara med!
2021-04-12 13:59
Första matchen spelad och det blev 0-0 hemma mot BP. Du kan enkelt ”komma ikapp” poängmässigt om du plockar ut en riktigt bra 5:a. Du har ju fördelen att kunna välja spelare som ingick i startelvan och spelare som visade på bra form och som kanske gjorde mål eller assisterade!

Herr: "Två tappade poäng" - tränaren efter hemmapremiären
2021-04-10 18:20

En poäng mot storfavoriterna, detta efter att gästerna haft två ribbskott i första halvlek och lagkaptenen fått kliva av i paus.

Men är SIF:arna nöjda? Knappast.

- Två tappade poäng. Det är känslan, säger tränaren Martin Falk.

Herr: Målvaktslånet briljerade i debuten mot BP (0-0)
2021-04-10 15:27

Det var verkligen direkt in i hetluften för SIF:s målvaktslån Hannes Sveijer. Efter bara två träningar med laget så fick han spela match mot BP, och vilken debut det blev.

Så här säger han själv om sin första match med laget.

Herr: hälsning inför hemmapremiären
2021-04-10 07:39

En hälsning från oss till alla SIF:are där ute, var ni än är. Vi gör det här tillsammans.

Herr: Inför BP/Mukunzi tillbaka och bättre än någonsin
2021-04-09 18:39

För en vecka sedan mötte han spelare från bland annat Premier League och League 1. Nu väntar nästa utmaning då han ska försöka vinna mittfältet mot storfavoriterna Brommapojkarna.

Hur ser vår mittfältsdynamo Yannick Mukunzi på säsongen som väntar? Och vad är det egentligen som får honom att säga att han i år kommer att vara bättre än någonsin?

Herr: två dygn till avspark - visa din support från soffan
2021-04-09 12:00

Två dygn kvar till avspark i herrarnas hemmapremiär mot Brommapojkarna.

Du har väl sett att du kan stötta Sandvikens IF även hemifrån? Köp 50/50-lotter eller visa ditt stöd med en soffbiljett. Swisha då den förinställda summan på 50 kronor eller en valfri peng enligt bilden.

Tack alla Rödvästar!

OFFICIELLA LEVERANTÖRER