Välkommen till Sandvikens IF Herr

Herr: SIF - Karlslunds IF, söndag 22/9 kl. 17:00
2019-09-16 16:14
Omgång 24 i Division 1 Norra står för dörren och herrarna gästas av Karlslunds IF från Örebro

Efter en tung förlust i den svängiga bortamatchen mot Rynninge i senaste omgången tar herrarna på söndag emot Karlslunds IF som huserar på åttonde plats i tabellen, åtta poäng bakom Rödvästarna på fjärde plats. Karlslund förlorade på hemmaplan mot Vasalund senast med 3–4.

Köp web-biljett enkelt här ovan på hemsidan på knappen "Matchbiljetter" så sparar du både tid och pengar när du kommer till arenan.

Här är biljettlänken direkt till matchen SIF – Karlslunds IF

Herr: Tung bortaförlust mot Rynninge
2019-09-14 17:44
Foto Mikael och Elin Nord
SIF fann sig i underläge två gånger om i en match där rödvästarnas prestation var ojämn. Det började med uppförsbacke för SIF när Rynninge öppnade målskyttet med mål i matchminut 6 och 19.
Herr: Inför Rynninge IK-SIF
2019-09-13 20:25
Foto Mikael och Elin Nord
Norrettan går in i den 23:e omgången och för SIF:s del innebär detta bortamatch mot Rynninge IK i Örebro.
Herr: SIF besegrar Sylvia på hemmplan
2019-09-08 20:25
Foto Elin Nord
Rödvästarna var tillbaka på VM-arenan efter förra omgångens förlust mot UFC. Denna gång stod Sylvia för motståndet och det skulle visa sig vara en match med en hel del tuffa närkamper blandat med finlir.
Herr: Inför SIF - IF Sylvia
2019-09-07 15:34
Foto Mikael Nord
SIF:s tränarteam har tagit ut truppen till hemmamatchen mot IF Sylvia, på grund av vissa frågetecken är 19 spelare uttagna.
Herr: SIF - IF Sylvia, söndag 8/9 kl. 17:00, VM-arenan
2019-09-04 10:33
Omgång 22 i Division 1 Norra står för dörren och herrarna gästas av IF Sylvia från Norrköping

Efter en tung förlust i bortamatchen mot Umeå FC i senaste omgången tar herrarna på söndag emot IF Sylvia som huserar på nionde plats i tabellen, åtta poäng bakom Rödvästarna på fjärde plats. Sylvia besegrade Gefle IF på Östgötaporten med 1-0 i omgång 21.

Innan matchen mot Umeå FC hade herrarna en fin svit med sex seriematcher och två cupmatcher utan förlust där laget visat en bra stabilitet. Nu gäller det att hitta tillbaka till det spåret då det finns många poäng kvar att spela om innan serien gör bokslut i november.

Stiftelsen Albert & Annas Minne bjuder alla pensionärer på fri entré till matchen samt prova-på-gåfotboll från kl 15.00.

Herr: SIF föll borta mot UFC
2019-08-31 19:22
Foto Mikael Nord
Rödvästarna möte tufft motstånd på Umeå Energi Arena i bortamatchen mot UFC. SIF kom till spel i gott slag med 7 raka matcher utan förlust.
Herr: Inför Umeå FC-SIF
2019-08-30 18:33
Foto Mikael Nord
Den sista tredjedelen av årets division 1 norra inleds i helgen. För SIF:s del innebär detta bortamatch mot Umeå FC. UFC ligger tvåa i tabellen sex poäng före vårt lag som just nu sitter på fjärde plats i tabellen.
Herr: Delad pott i Umeå
2019-08-26 09:44
Det blev en händelserik och jämn match mellan SIF och TeamTG FF på Umeå Energi Arena.
Lör 14/9 14:00