Sandvikens IF Herrlag

Herr: Inför Syrianska FC - Sandvikens IF
2018-07-07 22:11
Foto: Mikael Nord, arkivbild
På söndag är det dags för sista omgången av första halvan av Division 1 Norra då vårt herrlag beger sig till Södertälje Fotbollsarena för andra gången i år. Den här gången är det för möte med Syrianska FC som ifjol åkte ur Superettan.
Herr: Äntligen årets första hemmaseger
2018-07-02 07:44
Foto: Krister Parling
SIF tog sin första hemmaseger för säsongen då Akropolis besegrades med klara 3-0 på Jernvallen. Målen gjordes av Emil Bellander, Slava Koidan och Marcus Hägg.
Herr: Inför SIF-Akropolis
2018-06-29 12:59
Foto: Mikael Nord, arkivbild
SIF tar emot serietrean Akropolis hemma på Jernvallen. Jimmy Hansson vill fira födelsedag med säsongens första hemmaseger.
Herr: SIF vidare i Svenska Cupen
2018-06-28 08:44
Foto: Mikael Nord, arkivbild
SIF besegrade Division 3-laget Kvarnsvedens IK med 2-0 i första rundan av Svenska Cupen. Målskyttar var Emil Bellander och Viktor Nordin.
Herr: Inför Kvarnsveden-SIF
2018-06-26 15:10
Foto: Mikael/Elin Nord
SIF går in i Svenska Cupens kvalomgång och möter DM-mästarna från Dalarna och tillika serieledarna i Division 3 Södra Norrland, Kvarnsvedens IK. Mittbacken Aram Abed berättar om läget inför matchen.
Herr: Akropolis hemma på lördag
2018-06-26 08:53
På lördag är det dags för hemmamatch i den 14e omgången av Division 1 Norra, med den lite ovanliga avsparkstiden 18.00. För motståndet står serietrean Akropolis IF från Stockholm.

Akropolis är ett återkommande topplag i Division 1. Ifjol slutade man tvåa i serien efter IK Brage och var bara några väldigt tveksamma domslut ifrån att slå ut IK Frej i kvalet. Till i år har man bland annat tappat sin främste målskytt Alagie Sosseh till Assyriska, men finns ändå med i toppen av tabellen utan att det riktigt lossnat för laget. Det vittnar om kvalitén och potentialen.

SIF jagar vidare efter sin första hemmaseger. Bortaspelet har varit bra, men på hemmaplan har man inte fått det att lossna. Läge nu att ta en viktig seger.

Matchvärd på lördag är Husvagnscenter i Valbo. Matchbollarna skänks av Celebra, LT Ventilation, PSS Ekonomikonsult och Provinsfastigheter. Första målskytt sponsras som alltid av Torggrillen.

Biljetter köper ni med fördel här på hemsidan, annars i entrén på arenan.

Välkomna till Jernvallen på lördag.

Forza SIF!
Herr: 1-1 borta mot Team TG
2018-06-25 09:07
Foto: Mikael/Elin Nord
SIF var i underläge i paus men York Rafael kvitterade i andra halvlek. Med en kvart kvar av matchen borde SIF gjort 1-2 men Marcus Häggs korrekta mål vinkades felaktigt av för offside.
Herr: Inför Team TG-SIF
2018-06-23 14:41
Foto: Mikael Nord
Midsommarmaten har knappt hunnit smälta i magarna när det nu är dags för match igen i Division 1 Norra. SIF satte sig i bussen på lördag förmiddag för långresa upp till Umeå för möte med Team TG. Rödvästarna som förhoppningsvis är stärkta efter en jämn match mot Djurgården i veckan. Förra helgens seriematch mot Carlstad är lagd till handlingarna och nu gäller det att försöka plocka på sig så många poäng som möjligt i sluttampen av vårsäsongen.
Herr: Djurgården avgjorde jubileumsmatchen på övertid
2018-06-21 11:06
Foto: Mikael Nord
SIF spelade bra och höll jämna steg mot allsvenska Djurgården inför drygt 1000 personer på Jernvallen. Till slut drog dock Järnkaminerna det längsta strået och satte 1-2 i den 92a minuten.
Mån 16/7 19:00
Sandvikens IF, 17/07 16:45