Välkommen till Sandvikens IF Herr

Herr: Emil Molin tillbaka i Sandvikens IF
2019-07-11 14:53

Mittbacken Emil Molin som lämnade SIF inför årets säsong för att spela med SAIK i division 3 kommer tillbaka till SIF när transferfönstret öppnar nästa vecka.

Herr: Stark kollektiv insats när SIF slog serieledarna på Spånga IP
2019-07-06 19:30
Foto: Mikael Nord
Sandvikens IF kom till match mot serieledarna Akropolis efter vinst i cupen mot Mora. Det blev en tuff start på matchen med mycket bollinnehav och en hel del målchanser för Akropolis som rundade av med mål av Sivodedov i matchminut 41.
Herr: Inför Akropolis IF-SIF
2019-07-06 12:15
I helgen avslutas vårsäsongen i division 1 norra. SIF möter i den 16:e omgången serieledarna Akropolis IF som efter halva serien fortfarande är obesegrade efter imponerande elva segrar och fyra oavgjorda. Akropolis vann senast borta mot Linköping City med 3-2.
Herr: Cuplottningen klar
2019-07-04 13:42
Idag lottades Svenska Cupens andra omgång och för SIF:s del föll lotten på IK Frej från Täby. Klart innan lottningen var att SIF skulle få hemmamatch och de 16 nordligaste klubbarna i Allsvenskan och Superettan var möjliga motståndare. Nu blev det alltså det 13:e placerade laget i Superettan som blev motståndare.
Herr: Biljetter och derbypaket till SIF - GIF 17/8
2019-07-04 11:33
Boka din plats redan nu i restaurangen/eventområdet i Göransson Arena på derbyt
Biljettsläpp och förbokning av derbypaket finns nu tillgängliga. Entrébiljett som gäller hela dagen till eventområdet och VM-arenan kostar 150kr för vuxen och 120 kr för pensionär. Komplett derbypaket med mat (buffé) och garanterad läktarplats kostar 349 kr. Har du redan säsongskort kostar derbypaketet 199 kr.
Herr: Naeem matchvinnare mot Mora
2019-07-03 10:37

SIF avancerade på tisdagskvällen till Svenska Cupens andra omgång efter seger på bortaplan mot IFK Mora med 2-0 efter en mållös första halvlek.

Matchvinnare blev Naeem Mohammed som efter en dryg kvart i den andra halvleken gav Rödvitt ledningen och på stopptid spelade fri Christoffer Aspgren som enkelt placerade in 2-0.

Herr: Inför IFK Mora-SIF
2019-07-02 09:39
Foto: Micke Nord

Ikväll spelar Sandvikens IF match ingående i Svenska Cupens 1:a omgång. Motståndare är division 2 laget IFK Mora som är ett av de två lag  som via kval tagit sig vidare till cupen som Dalarnas representanter. Divisionstillhörighet avgör vilket lag som har hemmaplan där lag från lägre division spelar hemma varför SIF spelar borta.

Herr: Kryss mot serietvåan
2019-07-01 14:09
Foto: Micke Nord

Det blev mållöst när SIF tog emot serietvåan Umeå FC i norrettans 15.e omgång. Matchen var som helhet en jämn tillställning där SIF hade matchens bästa läge i matchens sista sekund när Samuel Perssons inlägg nådde Leo Englund vid första stolpen men nicken gick strax utanför stolpen.

Herr: Inför SIF-Umeå FC
2019-06-29 09:54
Vi är framme vid norrettans 15:omgång och för SIF:s del är det den sista hemmatchen före sommaruppehållet. För motståndet svarar serietvåan Umeå FC som närmast kommer från en förlust borta mot Sollentuna. UFC fick även respass ur Svenska Cupen under veckan då man föll borta mot IFK Luleå efter förlängning och starffar.