Sandvikens IF Herrlag

Herr: Samuel och York uttagna till Morgondagens Stjärnor
2018-11-12 14:42
Samuel Persson och York Rafael, två Rödvästar uttagna till talangmatchen på Tele2 Arena.

Morgondagens Stjärnor avgörs den 17 november kl 15.00 på Tele2 Arena (fri entré). Då ter de 32 främsta unga talangerna från division 1 norra och division 1 södra varandra i fotbollsmatchen Morgondagens Stjärnor. I år är det de bästa unga talangerna födda 1998 och senare som är aktuella.

Trupperna är nu officiella.

Prestigematchen – som samlar mängder med agenter och scouter – TV-sänds också i ettanplay.se och andra kanaler. Bakom Morgondagens stjärnor står division 1 föreningarnas intresseorganisation Ettanfotboll och huvudsponsorn Adidas.

Referat: Sollentuna FF - Sandvikens IF
Herr: Kryss säkrade sjätteplatsen
2018-11-12 09:18
Årets sista match för herrlaget är spelad - och även Jens Åbergs sista match i SIF när han nu lägger skorna på hyllan. Tack för allt Jens!
Årets sista match för herrarna i Division 1 norra slutade med ett oavgjort resultat när Sandvikens IF gästade Sollentuna FK. Matchen slutade 1-1 efter att båda målen gjorts inom ett par minuter i den andra halvleken.
Herr: Årets sista match – Jens sista i Rödvitt
2018-11-09 19:48
Jens Åberg
Så är det då dags för 30:e och sista omgången av årets seriespel för Sandvikens IF. Efter segern hemma mot Syrianska i den senaste omgången väntar nu Sollentuna FK på bortaplan.
Herr: Seger i sista hemmamatchen!
2018-11-04 12:35
Två av höstens formstarkaste lag i division 1 norra drabbade samman. SIF tog emot serietvåan Syrianska FC i årets sista hemmamatch.  Efter ett sent avgörande blev det hemmaseger sedan Emil Bellander vackert skruvat in matchens enda mål i 83:e minuten.
Herr: Sista hemmamatchen 2018! SIF - Syrianska FC, Lördag 3/11 kl. 15:00
2018-10-29 15:30
Omgång 29 och näst sista matchen i serien spelas mot Syrianska FC på Jernvallen på lördag.
Med två omgångar kvar i Norrettan ska sista hemmamatchen för säsongen 2018 spelas då topplaget Syrianska FC kommer på besök. Syrianska har i nuläget kvalplatsen till Superettan med 6 poäng före jagande Carlstad United och Akropolis, som båda har bättre målskillnad och därför kan komma ikapp och förbi om Syrianska förlorar de två sista omgångarna.

Samtidigt har Syrianska fortfarande chansen (om än liten) att knipa seriesegern från Västerås SK vid två segrar. De är 6 poäng efter VSK men med sämre målskillnad, så räkna med ett taggat och formstarkt motståndarlag på Jernvallen på lördag.
Herr: Slava kvar i Rödvitt!
2018-10-25 16:20
Slava stannar i Rödvästarna. Foto: M. Nord

Ukrainske mittfältaren Viacheslav Koidan har förlängt kontraktet med SIF att gälla över nästa säsong. Slava kom till SIF inför årets säsong från Härnösands FF och har så här långt under årets säsong startat 25 matcher och hoppat in en match i seriespelet och svarat för fyra mål.

Referat: Sandvikens IF - Umeå FC
Herr: Umeå för svåra på Jernvallen
2018-10-21 23:39
Umeå FC blev för svåra för SIF-herrarna. Foto: M Nord.
Mötet mellan Sandvikens IF och Umeå FC slutade med bortaseger 0-2 (0-0) efter två mål på tre minuter i början av den andra halvleken. Det var första förlusten på hemmaplan för SIF sedan flytten tillbaka till Jernvallens A-plan.
Herr: SIF - Umeå FC, lördag 20/10 kl. 14:00
2018-10-19 09:59
Dags för omgång 27 i Norrettan och vi välkomnar Umeå FC till Jernvallen.
Efter en mycket väl genomförd match senast mot Bissarna från Nyköping är det dags att ta sig an ännu en motståndare i fin form. Denna gång möter vi Umeå FC som spelat ihop 5 poäng mer och har tabellplaceringen ovanför Rödvästarna. Två formstarka lag i en härlig höstmatch. Kom till Vallen och hjälp våra rödvita till fortsatt toppkänning i slutspurten av serien!
Tre mål på sju minuter sänkte Nyköping
2018-10-14 10:54
Hägg och Naiwo/York stod för klassmål. Foto: Elin Nord

Det blev en klar seger för hemmalaget när SIF tog emot Nyköpings BIS i norrettans 26:e omgång. Segersiffrorna skrevs till hela 5-0 (3-0) för Rödvitt efter att målen fördelats på fem målskyttar.

Avgränsare