Välkommen till Sandvikens IF Herr

Herr: SIFs senaste nyförvärv på plats!
2019-11-20 18:41
Det är med stor spänning och förväntan som vi meddelar att det första nyförvärvet inför säsongen 2020 är klar för Sandvikens IF.
Herr: Lottningen i svenska cupen tillkännagivet!
2019-11-11 18:09
Foto Mikael och Elin Nord

Det blev en minst sagt intressant för att inte nämna spännande lottning i gårdagens lottning av svenska cupens gruppspel.  SIF hamnade i grupp 1 där de gör sällskap av svenska mästarna Djurgården, Mjällby som just kvalat sig upp till allsvenskan samt Dalkurd som inför nästa år spelar i Uppsala.

Herr: Härlig stämning på läktaren trots förlust
2019-11-02 17:27
Foto Mikael Nord
I seriens sista omgång tog Sandvikens IF emot Vasalunds IF på ett dimhöljt Jernvallen. En habil säsong för rödvästarna avrundades dessvärre med förlust.
Herr: SIF - Vasalunds IF, lördag 2/11 kl. 14:00
2019-10-29 13:50
Omgång 30 i Division 1 Norra står för dörren och herrarna gästas av Vasalunds IF.

Efter förlust i bortamatchen mot Carlstad United senast har herrlaget hamnat på en sjundeplats inför sista omgången av Division 1 Norra. Gästerna Vasalund passerade oss i tabellen då de besegrade nedflyttningsklara BK Forward med 2-0 på Skytteholm i omgång 29. Vi har samma antal poäng (43) men Vasalund har 6 mål bättre målskillnad så en vinst är nödvändig för att ta tillbaka och sluta på sjätte plats i årets tabell.

Det blir i så fall en tangering av förra årets säsong då vi slutade på sjätte plats med 45 poäng. Vi hoppas kunna avsluta denna skadedrabbade säsong med en positiv sista match och en poäng bättre än 2018 innan vi börjar bygga laget inför 2020.

Matchen spelas på A-plan. Köp web-biljett enkelt här ovan på hemsidan på knappen "Matchbiljetter" så sparar du både tid och pengar när du kommer till arenan.

Här är biljettlänken direkt till matchen SIF – Vasalunds IF

Herr: Inför Carlstad United - SIF
2019-10-26 18:24
Foto Elin Nord

På söndag eftermiddag spelar SIF:s herrar den sista bortamatchen i årets seriespel. Återigen bär det av till Värmland där Carlstad United står för motståndet.

Herr: Hemmaförlust mot Nyköpings BIS
2019-10-19 18:05
Foto Elin Nord.

Det var en hel del gruff och tuffa närkamper när SIF tog emot Nyköpings BIS på hemmaplan. Matchen bjöd på en del gula kort, en straff och ett rött kort som reducerade SIF till tio man i matchens slutskede.

Herr: Inför SIF-Nyköpings BIS
2019-10-18 22:18
Foto Mikael Nord
Tre omgångar återstår av årets seriespel i division 1 Norra. För SIF:s del väntar match mot Nyköpings BIS på hemmaplan i seriens 28:e omgång.
Herr: SIF - Nyköpings BIS, lördag 19/10 kl.15:00
2019-10-15 16:52
Omgång 28 i Division 1 Norra står för dörren och herrarna gästas av Nyköpings BIS.

Efter förlust i bortamatchen mot Karlstad BK i senaste omgången ser det mörkt ut att nå kvalplats till Superettan då herrlaget hamnat på en sjätteplats inför slutspurten av division 1 norra. Det är 3 omgångar kvar av serien och kvalplatsen är fortfarande 7 poäng bort.

Lagen ovanför oss i serien har betydligt större chans poängmässigt så något av dessa lag kommer troligen att få chansen att kvala upp. Det handlar om Umeå, båda Karlstad-lagen samt Linköping. Tyvärr har Rödvästarna haft en svacka som varat under andra delen av hösten och rent teoretiskt lever chansen fortfarande, men vi får nog inse att den är snudd på mikroskopisk.

Nu tar herrarna emot Bissarna från Nyköping på lördag. Det här är näst sista hemmamatchen och vi har flyttat tillbaka till A-plan (lilla arenan).

Herr: SIF ute ur racet om kvalplats
2019-10-13 20:19
Foto Mikael Nord

Sandvikens IF föll med 2-0 i bortamötet mot Karlstad BK. I och med förlusten är SIF enligt tränare Olsson helt ute ur leken.

Lör 2/11 14:00