Välkommen till Sandvikens IF Herr

Herr: SIF - FC Linköping, söndag 26/5 kl. 17:00
2019-05-22 11:58
Omgång 9 i Division 1 Norra står för dörren och vi gästas av FC Linköping
Toppmatch på Jernvallen på söndag. Det är trean mot fyran som ska fightas om en efterlängtad trepoängare. Båda lagen kryssade i omgång 8 och det är jämnt i toppen av tabellen. Vinnaren i den här matchen hakar på i toppstriden.

Köp web-biljett enkelt här ovan på hemsidan på knappen "Matchbiljetter" så sparar du både tid och pengar när du kommer till arenan.

Herr : SIF klara för DM-final
2019-05-22 09:48
Melker dahlqvist öppnade målskyttet och gjorde oxå sitt första A-lagsmål. Grattis!

SIF vann semifinalen i DM borta mot Brynäs IF på Måsberget med klara 5-0 efter ledning 1-0 i paus. Matchen spelades på en något ojämn gräsplan vilket innebar en del tekniska fel i matchens inledning.  När spelarna kommit underfund med underlaget var det sedan inget snack om saken och målchanserna för SIF kom med jämna mellanrum under resten av matchen.

Herr: Tredje raka krysset
2019-05-19 11:43

SIF spelade för tredje matchen i rad när lagetr gästade Örebrolaget Karlslunds IF. Resultatet blev 0-0 efter en match där inget av lagen tog sig loss till några riktigt skarpa lägen.

Herr: Inför Karlslunds IF-Sandvikens IF
2019-05-18 10:22
Foto: Tomas karlsson
SIF har i A-truppen för närvarande 18 spelare tillgängliga för spel men då Yannick Mukunzi fick rött kort senast och är avstängd åker laget med 17 spelare till  Örebro och dagens match mot Karlslunds IF. Matchen spelas på Karlslunds Arena lördag kl 16.00.
Herr: Thörn borta resten av säsongen – Samuel Svenlén från BP lånas in
2019-05-16 16:18
Samuel Svenlén har genom samarbete med BP möjlighet att förstärka SIF.

SIF:s mittback Gustav Thörn genomgick under torsdagen en artroskopi på sitt skadade knä. Tyvärr för Gurra och SIF visade den sämsta tänkbara resultat då korsbandet var helt av förutom broskskada och skada på menisken.

Operation kommer därför att krävas vilken i sin tur leder till lång rehabiliteringstid och att Gurra spelat färdigt för i år. Det var på sista träningen inför matchen mot TG förra veckan som oturen var framme och knäet vek sig.

Herr: Se Karlslunds IF - SIF på bruket på lördag 16:00
2019-05-14 15:33
Bruket Kök & Sportbar sänder herrarnas bortamatch på lördag på samtliga 80 tv-skärmar.
I samarbete med Bruket Kök & Sportbar sänder vi herrarnas bortamatch, Karlslunds IF - SIF, lördagen den 18:e maj.

Bruket öppnar upp igen för SIF-supportrar. Bruket öppnar portarna kl. 15:30 och erbjuder fräscha hamburgare med tillbehör och dryck. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Herr: Ny upphämtning gav en poäng
2019-05-13 09:09
Samuel Persson med bollen. Foto: Mikael Nord

Det blev en spännande söndagseftermiddag på Jernvallen när SIF tog emot Akropolis. Matchen slutade 2-2 (1-2) efter att SIF åter hämtat upp ett underläge. Den här gången var laget under med 0-2 efter 20 minuter.

Herr: Inför Sandvikens IF-Akropolis IF
2019-05-12 09:38
Den sjunde omgången av division 1 norra spelas under helgen och för SIF:s del väntar toppmöte mot Akropolis IF. I SIF.s trupp återkommer Samuel Persson efter sjukdom.
Herr: SIF - Akropolis IF, söndag 12/5 kl. 17:00
2019-05-07 12:18
Omgång 7 i Division 1 Norra står för dörren och vi gästas av Akropolis IF
Rödvästarna hade en flygande start på säsongen med fyra raka vinster men i de senaste två omgångarna har man stött på patrull. Först hemma mot Team TG där man inkasserade första förlusten och senast i söndags då det såg mörkt ut i över 80 minuter med 3-0 underläge på bortaplan i Nyköping. På något sätt lyckades man samla kraft och gjorde 3 mål på 10 minuter, kvitterade till 3-3 på övertid och tog med en poäng med hem till Sandviken.

Nu ställs vi mot ännu ett tufft motstånd i Norrettan då obesegrade Akropolis IF kommer på besök till Jernvallen. Det blir trean mot fyran i tabellen och publikens stöd behövs i denna viktiga match i toppstriden. Serien börjar skikta sig och ska man fortsätta vara ett topplag gäller det att inkassera en trea på söndag.
Lör 18/5 16:00