Bli medlem i Sandvikens IF
Herr: "Precis det Luleå vi trodde vi skulle möta"
2021-04-17 18:49, Herr
Foto: Mikael/Elin Nord

Efter att man haft de flesta chanserna i första halvlek men inte lyckats göra mål så tog SIF tag i saken i andra.

Två snabba mål genom Hägg och Igbarumah innebar en seger som till slut blev ganska komfortabel.

­- Vi mötte precis det Luleå vi trodde att vi skulle möta, säger tränaren Thomas Gabrielsson.

Herr: Ovane startspelaren hjälte när SIF vann toppmötet
2021-04-17 18:32, Herr
Foto: Mikael/Elin Nord

Han har haft en lång kamp mot skador, och när Marcus Hägg såg sitt namn i startelvan räknade han ut att det var bara andra gången på två och ett halvt år som han skulle starta en seriematch.

Inte konstigt då att han var helt salig efter att han gjort det förlösande första målet i 2-0-segern mot Luleå.

Herr: läget inför Luleå borta
2021-04-17 06:36, Herr

Läs mer om förutsättningarna inför dagens toppmatch, och vad SIF-tränaren säger om motståndet.

Herr: Luleåsonen tror på rödvit seger
2021-04-16 19:20, Herr

Sedan tio års ålder har Sebastian Wigerbäck spelat i IFK Luleå.

Nu är han segerviss när hans nya lag SIF reser till Norrbotten för möte med serieledarna.

­- Gör vi det vi ska så tar vi tre poäng, säger han.

Dam
Dam: Trots att starten kan skjutas upp - motivationen hög i SIF
2021-04-15 12:50, Dam
Foto: Elin/Mikael Nord

Nya besked från Svenska Fotbollförbundet flaggar för att damernas seriestart kan skjutas upp ytterligare.

Givetvis ett bakslag, men inget som tar allt för hårt på SIF-spelarna.

­- Det är inget vi lägger fokus på eftersom vi inte kan påverka situationen, säger lagkaptenen Jonnah Tönners.

Herr: rapport från träningsveckan/inför Luleå borta
2021-04-14 21:39, Herr

Dags för en ny rapport från träningsveckan, idag berättar Thomas Gabrielsson bland annat att:

🥅 Det är fortsatt hård konkurrens om målvaktsplatsen
🤒 Danilo är fortsatt sjuk
🙌🏻 Mård tillgänglig för spel
🚌 Laget reser till Luleå redan på fredagen, allt för att få bästa förutsättningar inför lördagens match

Stötta SIF genom att bli #framtidssupporter!
2021-04-14 08:30
Nu kan du som privatperson stötta Sandvikens IF genom #framtidssupporter

Det hela startade 2014 med elitprestationsprojektet #2018 och förlängdes hösten 2017 med #projekt2020, allt för att ge företag och privatpersoner en möjlighet att investera direkt i vår herrtrupp för att skapa elitfotboll.

Sedan 2014 har mycket hänt, en ungdomsakademi-verksamhet har startats, herrlaget har avancerat, damlaget har haft en snabb och lyckosam resa och vårt samhällsengagemang har utvecklats till något väldigt positivt under varumärket Framsteget.

Herr: Vi tackar Slava Koidan för tre fina år
2021-04-13 11:34, Herr

Viacheslav ”Slava” Koidan har flyttat hem till Ukraina och har skrivit på ett kontrakt med klubben FC Chernihiv.

Sandvikens IF tackar honom för tre fina år med oss.

Guldfemman har startat men du kan fortfarande vara med!
2021-04-12 13:59, Herr
Första matchen spelad och det blev 0-0 hemma mot BP. Du kan enkelt ”komma ikapp” poängmässigt om du plockar ut en riktigt bra 5:a. Du har ju fördelen att kunna välja spelare som ingick i startelvan och spelare som visade på bra form och som kanske gjorde mål eller assisterade!

Dam
Dam: Folkesson har hittat glädjen i SIF
2021-04-11 19:42, Dam
SIF:s unga men välmeriterade nyförvärv Klara Folkesson.

Klara Folkesson är talangen som spelat i Allsvenskan, och till och med Champions League med cypriotiska Apollon Ladies.

Nu är hon i Sandvikens IF för att försöka vinna Division 1, och för att hitta kärleken till fotboll igen.

- Hela fjolårssäsongen var kaos, men i Sandviken trivs jag bra, säger 21-åringen.

OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDFEMMAN