Framsteget: Vykort från fotbollsskola på den spanska kusten
2019-07-15 09:43

Tillsammans med Framstegets ambassadör Frida Nordstrand och med stöd av våra sponsorer, har våra ungdomar tillsammans med föräldrar från Sandviken spenderat en magisk vecka på Campus Costa Tropical i Almunecar.

Herr: Emil Molin tillbaka i Sandvikens IF
2019-07-11 14:53, Herr

Mittbacken Emil Molin som lämnade SIF inför årets säsong för att spela med SAIK i division 3 kommer tillbaka till SIF när transferfönstret öppnar nästa vecka.

Herr: Stark kollektiv insats när SIF slog serieledarna på Spånga IP
2019-07-06 19:30, Herr
Foto: Mikael Nord
Sandvikens IF kom till match mot serieledarna Akropolis efter vinst i cupen mot Mora. Det blev en tuff start på matchen med mycket bollinnehav och en hel del målchanser för Akropolis som rundade av med mål av Sivodedov i matchminut 41.
Dam
Dam: En ordentlig fajt när Sandvikens IF mötte BK30 på bortaplan.
2019-07-06 18:52, Dam
Målskyttarna från vb: Pierre, Edefall och Winka. Foto: Therese Svensson
Det kunde inte ha börjat värre. En varm och kvav sommardag i juli bjöd BK30 upp till kamp. Redan i matchminut 1 tog hemmalaget ledningen för att sedan öka till 2-0 i 9e.
Herr: Inför Akropolis IF-SIF
2019-07-06 12:15, Herr
I helgen avslutas vårsäsongen i division 1 norra. SIF möter i den 16:e omgången serieledarna Akropolis IF som efter halva serien fortfarande är obesegrade efter imponerande elva segrar och fyra oavgjorda. Akropolis vann senast borta mot Linköping City med 3-2.
Dam
Dam: Sista matchen innan välbehövligt uppehåll
2019-07-06 12:12, Dam
#21 Jessica Backman Foto: M & E Nord

En match kvar, sedan går rödvästarna på välbehövlig vila som serieledare av Division 1 Norra Svealand.

Sista matchen spelas mot BK30, laget man mötte i den tuffa seriepremiären den 13:e april, matchen slutade 4-3 efter att Jenny Stadin avgjort på övertid.

BK30 är obesegrade de senaste 7 matcherna i serien och har visat prov på en bra defensiv och har samtidigt gjort många mål framåt.

Några spelare att hålla koll på i BK30 är Linnea Liimatainen, Ella Gunnarsson och Caroline Murray som i sina bästa stunder håller Elitettanklass.

Herr: Cuplottningen klar
2019-07-04 13:42, Herr
Idag lottades Svenska Cupens andra omgång och för SIF:s del föll lotten på IK Frej från Täby. Klart innan lottningen var att SIF skulle få hemmamatch och de 16 nordligaste klubbarna i Allsvenskan och Superettan var möjliga motståndare. Nu blev det alltså det 13:e placerade laget i Superettan som blev motståndare.
Herr: Biljetter och derbypaket till SIF - GIF 17/8
2019-07-04 11:33, Herr
Boka din plats redan nu i restaurangen/eventområdet i Göransson Arena på derbyt
Biljettsläpp och förbokning av derbypaket finns nu tillgängliga. Entrébiljett som gäller hela dagen till eventområdet och VM-arenan kostar 150kr för vuxen och 120 kr för pensionär. Komplett derbypaket med mat (buffé) och garanterad läktarplats kostar 349 kr. Har du redan säsongskort kostar derbypaketet 199 kr.
Herr: Naeem matchvinnare mot Mora
2019-07-03 10:37, Herr

SIF avancerade på tisdagskvällen till Svenska Cupens andra omgång efter seger på bortaplan mot IFK Mora med 2-0 efter en mållös första halvlek.

Matchvinnare blev Naeem Mohammed som efter en dryg kvart i den andra halvleken gav Rödvitt ledningen och på stopptid spelade fri Christoffer Aspgren som enkelt placerade in 2-0.