VÅRT BIDRAG TILL ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 
 

GULDPARTNERS
 
 
SOCIALA MEDIER
Anders Boman mot nya utmaningar!
2016-10-19 16:00

Anders Boman har beslutat att avsluta sin anställning hos Sandvikens IF där han ansvarat för ungdomsverksamheten samt haft rollen som Sportchef.

Anledningen till att Anders lämnar SIF är att han fått en möjlighet att utvecklas genom en tjänst hos Täby FK där han börjar den 1 december.

Under sina snart 5 år i föreningen som anställd har Anders både varit herrlagstränare, U17 tränare samt ansvarat för vår ungdomsutveckling och skolfotboll, men har större delen av sitt liv varit klubben trogen som spelare och ledare.

Med sitt enorma hjärta för SIF och fotbollskunskaper har Anders bidragit starkt till den utveckling föreningen haft de senaste åren och arbetet för att ersätta tjänsten har påbörjats av föreningen.


- Mitt beslut har jag fattat utifrån att fortsätta utvecklas inom fotbollen och få möjligheten att prova en annan miljö.

För mig har detta varit mitt livs svåraste beslut då jag själv har fått både min fotboll, tränar och andra fantastiskt erfarenheter i Sandvikens IF.

Sandvikens IF kommer alltid att vara klubben i mitt hjärta och det är ingenting som kommer att försvinna med detta beslut. 

Jag har fått möjligheten att arbeta i en fantastiskt förening i snart fyra och ett halvt år vilket har fått mig att utvecklas både som tränare och människa, säger Anders själv om beslutet.


Vi gratulerar Täby till ett bra nyförvärv och önskar Anders ett stort lycka till med nya utmaningar i sin nya tjänst.


Anders Eriksson

Klubbchef

VINNARE GULDFEMMAN 2016!
2016-10-19 09:08
Det blev en rafflande avslutning på Guldfemman 2016!
Guldfemman 2016!
Då var årets Guldfemma slut för den här gången. 42 personer var det som deltog i år vilket var otroligt kul. Nu ska vi göra allt för att bli ännu fler till nästa säsong.
Det blev en grymt rafflande avslutning på tävlingen där Tobias Johansson lyckades vinna framför Pär Eriksson med endast en enda poäng. Tobias tog även hem Höstens coach så där kan vi snacka om en grym coach.

Tobias lag såg ut enligt följande:
1. Marcus Hägg (C)
2. John Junior
3. Jonathan Hellström
4. Kalle Jansson
5. Emil Molin

Vinnare
1:a - Tobias Johansson
- Presentkort från Watch It Live, värde 3 000 kr + Hemlarm från Låstjänst Alarm, värde 5 000 kr
2:a - Pär Eriksson - Hemlarm från Låstjänst Alarm, värde 5 000 kr.
3:a - Rickard Eriksson - Presentkort på Restaurang Robin Hood, värde 500 kr. + Säsongskort 2017. Totalt värde 1 400 kr.
4:a - Anders Eriksson - SIF-paraply, värde 300 kr
5:a - Håkan Haglund -  SIF-halsduk, SIF-tandborste och 2 st. SIF-kaffemuggar, värde 250 kr.
6:a  - Gunnar Fahlander - SIF-halsduk, värde 100 kr.

Höstens coach: Tobias Johansson - Presentkort på Charlys i Sandviken, värde 500 kr.

Priserna finns att hämta på kansliet.

Grattis säger vi till alla vinnare och vi hoppas att vi blir ännu fler nästa säsong!
Ett stort tack till Guldfemman också som anordnar denna tävlingen.

FIRA MED VÅRA HJÄLTAR, KOM RÖDVIT TILL ENTOURAGE!
2016-10-14 13:10
Kom rödvit till Entourage och få fri entré.
Imorgon. lördag 15 oktober, tar Sandvikens IF emot IFK Timrå i den sista matchen för säsongen.
Matchen är som sagt gratis så hoppas att Sandviken sluter upp och hyllar seriesegrarna innan vi gör bokslut på säsongen 2016.

I halvtid kommer Entourage Nightclub att berätta lite om deras nattklubb och vad som är på g där. De kommer också köra ett godisregn för barnen med godis från Sandvik, Svensk Cater och Privab.
Spelarna kommer kasta ut bollar innan matchen, de som fångar bollarna är automatiskt med i en tävling i halvtid. Det kommer bli en strafftävling med en "hemlig" målvakt. Sätter man bollen så vinner man priser från Entourage Nightclub samt ett annat pris.

Vad händer på kvällen då? Hur ska seriesegern firas?
Senare på kvällen kommer Herrlaget att bege sig mot Entourage Nightclub, där bjuds ALLA SOM HAR NÅGOT RÖDVITT PÅ SIG PÅ FRI ENTRÉ. Nedervåningen där nattklubben ligger kommer vara SIF-inspirerad eftersom det är seriesegern som ska firas.
OBS! Entourage Nightclub är nedervåningen på Allstar Sandviken.

Artist för kvällen: Oliver Ingrosso.

Vi hoppas så många som möjligt sluter upp på matchen men även på kvällen så ska få en dag/natt värd att minnas en lång tid framöver.

VARMT VÄLKOMNA!
Gratismatchen, SIF - IFK Timrå, Lördag 15/10 kl.14:00. Fri entré!
2016-10-13 16:12
Vi riktar ett stort tack till matchsponsorerna av Gratismatchen mot IFK Timrå på lördag 15/10
Missa inte Gratismatchen på lördag mot IFK Timrå! Avspark 14:00, Jernvallen. Företagen som sponsrar matchen möjliggör att vi kan ha fri entré och vi hoppas publiken därigenom hjälper oss samla in pengar till Barncancerfonden istället för att betala entré.

Kom ihåg pre-game-aktiviteter i Charlys-tältet vid Göransson Arena från kl. 12:00 med underhållning, god mat och dryck. Boka gärna mat vid större sällskap, se tidigare nyhet.

Utlottningar som vanligt i matchprogrammet från Matrix, denna gång även utlottning av biljetter till Rock of 80s i programmet. Mer info av speakern på arenan.

Ta med en tjuga till parkeringen om du tar bilen till matchen, SAIK bandy bemannar parkeringar vid arenaområdet då det är World Cup-bandy.

Kom också ihåg att ta med kontanter till vår insamling till Barncancerfonden. Våra entrévärdar kommer att ha insamlingsbössor för alla bidrag, ni kan även Swisha på plats. Ni som redan nu vill hjälpa oss ge Barncancerfonden ett bidrag, gör följande: Swisha valfritt belopp till: 123 033 42 43. Numret är nu öppet för bidrag. OBS! Viktigt att ni skriver "BARN" i meddelandefältet!

Sist men inte minst: Vi kommer i halvtid att ha ett GIGANTISKT GODISREGN vid filmtornet mellan flaggstängerna för alla barn!

Välkomna till Gratismatchen! Ta med alla ni känner och se våra målglada lirare en sista gång i år! Kom och hylla våra rödvita hjältar för seriesegern och avancemang till division 1!

Forza SIF!
//Krister Parling
parling@sandvikensif.se

Pregame med Charlys!
2016-10-12 11:09
Nu på lördag kommer Charlys ha ett partytält utanför entrén på Göransson Arena där det kommer serveras mat och dryck samt bjudas på livemusik.

Menyn kommer att vara oktoberfestinspirerad.
- Schnitzel med rostad potatis, ärtor och Bearnaiesås.
- Bratwurst med syrlig potatissallad och surkål.

Pris inkl en starköl, vin eller cider: 175kr (Alkoholfritt 125kr).
Det kommer även att finnas hemgjorda hamburgare för 60kr.
Marcus Backlund kommer att uppträda från 12.00.

Passa på att ladda upp inför matchen med detta grymma erbjudande från Charlys.
Sedan 14.00 firar vi seriesegern på Arena Jernvallen med Sandvikens IF - IFK Timrå.

Bokning görs till Rafi Markarian: 070-308 88 80.
Herr: Sandvikens IF - IFK Timrå, 15/10, 14.00
2016-10-10 08:29
Vad: Division 2 Norrland
Hur: Sandvikens IF - IFK Timrå
När: Lördag, 15 oktober, 14.00
Var: Arena Jernvallen

SERIESEGRARNA SKA HYLLAS!

I helgen blev det alltså klart att Sandvikens IF står som seriesegrare i Division 2 Norrland 2016!
I fredags reste laget till Söderhamn där man skulle spela en ny "måste-match", 1-7 slutade den till SIFs favör. Ord och inga visor från SIF-lägret trots pressen man hade på sig. Sedan kom lördagen. Den där lördagen.. Hudiksvalls Förenade FF skulle planenligt vinna hemma mot Härnösands FF och hålla kampen om seriesegern vid liv. Ingen kunde tro annat då de likt SIF pumpat fram seger efter seger. Men i den 29:e minuten hände något. Niclas Bönström hade plötsligt gjort 0-1 för Härnösands FF. En förhoppning om serieseger började infinna sig. Detta skulle ju bli klart nästa vecka, skulle det bli det redan nu? Härnösand lyckades hålla ut hela matchen, domaren blåste av och SIF stod som seriesegrare 2016! Vi kunde följa vilda glädjescener från John Juniors facebook, där delar av laget hade samlats för att se matchen. Mästare i kavaj!

IFK Timrå har gjort en mycket stark säsong, man ligger på en 3:e plats i tabellen, 1 poäng före Härnösands FF. I den senaste matchen kryssade man mot Bodens BK FF. Vi kan räkna med att de kommer vara grymt taggade då de vill behålla sin 3:e plats i tabellen.

GRATISMATCHEN
Matchen nu på lördag kallas som sagt "Gratismatchen" därför att:
Sandvikens näringsliv med omnejd bjuder på fri entré för ALLA!

Vid entréerna kommer ordinarie entrépersonal att stå med insamlingsbössor för att få besökarna att istället skänka pengar till ett välgörande ändamål. Alla pengar vi samlar in från publiken under matchen kommer oavkortat att gå till Barncancerfonden. Vi kommer även att skänka 10% av alla kioskintäkter dit.

Charlys kommer att ha pub i samband med World Cup-bandyn i anslutning till huvudentrén i Göransson Arena. Puben öppnar redan kl. 12:00 och alla fotbollsbesökare är varmt välkomna att besöka puben med Pre Game aktiviteter, matpaket, dryck och underhållning. Mer information kommer under veckan, men matpaket kan bokas och mer information kan fås redan nu av Rafi Markarian från Charlys på: 070-308 88 80.

Matchvärd är Sandvikens Kommun Arbetslivsförvaltningen. 
Matchbollarna presenteras av: Sjöbergs Järn & Plåt, SIF Supporterklubb, Hedmans Plåt, Provinsfastigheter.

Sandvikens IF har högst publiksnitt i Division 2 Norrland och ligger i skrivande stund på 669 personer. Årets högsta publiksiffra har varit drygt 1200 mot Hudikvsalls Förande FF. Vi hoppas på publikrekord och att vi lyckas skänka en stor slant till Barncancerfonden! 

I matchprogrammet kan ni som vanligt vinna professionella hårvårdsprodukter från Matrix. I denna match även biljetter till Rock Of 80s i Göransson Arena. Mer info från speakern på arenan.

Här är företagen som bjuder på fri entré!
Bilmetro
Charlys
Cirkle K Gävlevägen
Coop Enen
Cykelbyggarn
Fastighetsbyrån
Färghörnan
Göransson Arena
Haglöf & Nordkvist AB
Hedmans Plåt
Högbo Brukshotell
Kronans Apotek
Länsförsäkringar
Matkällan
Monroes
PSS Ekonomikonsult
Reklamhuset
Restaurang Bistro Oden
Sandegårds
Sandvik
Sandvikens Byggmaskiner
Sandvikens Kommun Arbetslivsenheten
Sanrev
Selins Glasmästeri
Svensk Cater
Swedbank
Torggrillen

OBS! Parkering vid Arenaområdet kostar 20kr pga World Cup! 

Varmt välkomna, vi ses på lördag!
Nu fyller vi arenan, alla till vallen!

NU FIRAR VI SERIESEGERN TILLSAMMANS!!
2016-10-08 20:21
21.00 ses vi på Restaurang Oden. Vi är där fram till 00.00, sedan blir det efterfest på Allstar.

Slut upp nu så kör vi alla rödvästar!!

Vi tillsammans!!!
HERR: SERIESEGRARE 2016!!!
2016-10-08 17:40
SERIESEGER FÖR HERRLAGET!!!

Hudiksvalls FF ställdes mot Härnösands FF idag, man var piskade att vinna för att hålla titelstriden vid liv. Ett uppdrag man inte lyckades med. Därför står det nu klart att Sandvikens IF är seriesegrare av Division 2 Norrland 2016!

Detta innebär att vi är tillbaka i Division 1!

Stort grattis säger vi till alla inblandade kring laget och stort grattis säger vi även till alla er som håller SIF varmt om hjärtat!

Nu firar vi ordentligt ikväll och nästa lördag fyller vi Arena Jernvallen! Då ska vi hylla laget i den sista seriematchen för säsongen!

#viärtillbaka #vitillsammans
Herr: Inför Söderhamns FF - Sandvikens IF
2016-10-07 09:23
Vad: Division 2 Norrland
Hur: Söderhamns FF - Sandvikens IF
När: Ikväll, fredag 7/10, 19.00
Var: Helsingehus Arena

Då är det äntligen dags för den näst sista matchen för säsongen, en match som ALLA SIFare har väntat på otåligt.
Förutsättningarna i toppstriden:
Sandvikens IF 62p
Hudiksvalls FF 60p
SIF möter som sagt Söderhamns FF och imorgon ska Hudiksvall möta Härnösands FF.
Två tuffa matcher för bägge lagen som kan bli direkt avgörande om vem som kniper förstaplatsen i Division 2 Norrland.

SIF mötte senast Valbo FF, en match där man kammade hem alla 3 pinnar. Man stod för en godkänd insats där man egentligen kontrollerade allt från start till mål. Idag är det dags för spel på gräs, SIF har förberett sig väl genom att ha tränat på gräs hela veckan.
Söderhamns FF stod senast för en riktigt bra insats där man lyckades knipa 1 pinne mot Bodens BK FF. Tränare Dennis Ohlson berättade tidigare idag för Söderhamns hemsida att han gärna ser Hudiksvalls FF som seriesegrare. Vi kan därför räkna med att det kommer vara ett laddat Söderhamn som kliver ut på plan ikväll.

Gladeligen kan vi berätta att vi har fyllt en stor buss med supportrar som kommer att stötta rödvästarna på plats. Det kommer även gå bilar dit, alla SIFare kommer att stå tillsammans på en avsatt sektion. Nu ska vi se till att ge SIF ett grymt läktarstöd och heja fram dem till 3 nya poäng.

Truppen

1. Kalle Jansson
33. Tobias Wennergrund
3. Emil Molin
23. Olof Mård
8. Christoffer Aspgren
14. Mohammed Kamara
22. Jimmy Hansson
19. Aram Abed
7. Hjalmar Öhagen
13. Jonathan Hellström
10. John Junior
11. Omar Guidji
24. Daniel Badjelan
18. Brett Larocque
30. Marcus Hägg
15. Sunday Bale
17. Roni Ali
16. Tshutshu Tshakasua
Stöd Sandvikens IF ungdomsverksamhet!
2016-10-04 08:16
Kära SIF-are!

Idag den 4:e oktober släpper vi äntligen våran sidan på www.sponsra.se.
Men vad är då Sponsra.se?
Det är en webb-butik där du enkelt kan klicka hem varor till hushållet till ett mycket bra pris. Samtidigt som du gör det går 15% oavkortat till din förening. Men i vårt fall kommer vi även skänka 5% av intäkterna till Världens Barn.
Exempel på saker du kan köpa: Hushållsartiklar, Hygienartiklar, Livsmedelsprodukter mm.

Så genom några enkla klick kan du beställa hem saker du måste ha i ditt hem och samtidigt stödja ungdomsverksamheten i SIF samt Världens Barn.

ALLA intäkter via www.sponsra.se kommer oavkortat att gå till ungdomsverksamheten.

OBS! 
IDAG ÄR DET GULDPENGEN! 
10KR FÖR OLIKA PRODUKTER! 
PASSA PÅ ATT GÖRA DITT FÖRSTA KÖP!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BUTIKEN
Nyheter från våra lag