Herr: Hemmaförlust mot Nyköpings BIS
2019-10-19 18:05, Herr
Foto Elin Nord.

Det var en hel del gruff och tuffa närkamper när SIF tog emot Nyköpings BIS på hemmaplan. Matchen bjöd på en del gula kort, en straff och ett rött kort som reducerade SIF till tio man i matchens slutskede.

Herr: Inför SIF-Nyköpings BIS
2019-10-18 22:18, Herr
Foto Mikael Nord
Tre omgångar återstår av årets seriespel i division 1 Norra. För SIF:s del väntar match mot Nyköpings BIS på hemmaplan i seriens 28:e omgång.
Herr: SIF - Nyköpings BIS, lördag 19/10 kl.15:00
2019-10-15 16:52, Herr
Omgång 28 i Division 1 Norra står för dörren och herrarna gästas av Nyköpings BIS.

Efter förlust i bortamatchen mot Karlstad BK i senaste omgången ser det mörkt ut att nå kvalplats till Superettan då herrlaget hamnat på en sjätteplats inför slutspurten av division 1 norra. Det är 3 omgångar kvar av serien och kvalplatsen är fortfarande 7 poäng bort.

Lagen ovanför oss i serien har betydligt större chans poängmässigt så något av dessa lag kommer troligen att få chansen att kvala upp. Det handlar om Umeå, båda Karlstad-lagen samt Linköping. Tyvärr har Rödvästarna haft en svacka som varat under andra delen av hösten och rent teoretiskt lever chansen fortfarande, men vi får nog inse att den är snudd på mikroskopisk.

Nu tar herrarna emot Bissarna från Nyköping på lördag. Det här är näst sista hemmamatchen och vi har flyttat tillbaka till A-plan (lilla arenan).

Dam
Wilma Sjöberg klar för rödvitt!
2019-10-15 07:06, Dam
Förra veckan blev det klart att Marcus Larsson fortsätter som huvudtränare även kommande säsong. Arbetet med spelartruppen har påbörjats och vi kan idag presentera vårt första nyförvärv: Wilma Sjöberg född 2001 från Hille IF, en spelare som länge varit på rödvästarnas önskelista.
Herr: SIF ute ur racet om kvalplats
2019-10-13 20:19, Herr
Foto Mikael Nord

Sandvikens IF föll med 2-0 i bortamötet mot Karlstad BK. I och med förlusten är SIF enligt tränare Olsson helt ute ur leken.

Herr: Inför Karlstad BK-SIF
2019-10-11 19:32, Herr

SIF reser på lördag till Värmland för möte med serietrean Karlstad BK. Sandvikens IF blev i och med den senaste omgångens resultat passerade av Linköping City och är nu femma i tabellen med sju poäng upp till Umeå FC som har andraplatsen som innebär kval till Superettan.

Herr: Oavgjort resultat på hemmaplan.
2019-10-05 17:24, Herr
Foto Mikael och Elin Nord.
Dagens match mellan Sandvikens IF och Bodens BK FF slutade med delad pott i säsongens sista match på anrika VM-arenan efter ett oturligt självmål i matchens slutskede.
Herr: Inför SIF - Boden
2019-10-04 19:06, Herr
Foto Mikael och Elin Nord

Tränarteamet i Sandvikens IF har tagit ut truppen som ska spela division 1 Norras 26:e omgång mot Bodens BK nu på lördag den 5 oktober.

Herr: SIF - Bodens BK, lördag kl. 13:30, VM-arenan
2019-09-30 16:23, Herr
Omgång 26 i Division 1 Norra står för dörren och herrarna gästas av Bodens BK. OBS! Matchstart 13:30

Ytterligare en tung förlust i bortamatchen mot Sollentuna i senaste omgången och nu börjar det bli ont om omgångar och poäng kvar att spela om, men chansen till kvalplatsen är ännu inte borta. Det är fortfarande 5 omgångar kvar av serien vilket betyder 15 möjliga poäng. Kvalplatsen är 7 poäng bort…

Nu tar herrarna emot Bodens BK på lördag. Det här är sista hemmamatchen på VM-arenan innan vi flyttar tillbaka till A-plan (lilla arenan) för de två sista hemmamatcherna. Bodens BK huserar på näst sista plats i tabellen med sju poäng upp till kvalplats så de kommer att kriga för överlevnad i division 1. Man spelade senast oavgjort 1-1 hemma mot Bissarna från Nyköping.