Avslutningsfest 2019
2019-11-19 20:15
Nu i lördags rundade Sandvikens IF av 2019 års seriespel med avslutningsfest tillsammans med spelare, ledare och supportrar. Kvällen bjöd på tillbakablickar, visioner inför framtiden och inte minst fest.
Föreningsvecka. Provkör bil hos Bilmetro vecka 47. Varje provkörning ger 100 kr till SIF!
2019-11-18 12:03
Under vecka 47 hoppas vi att många provkör bilar hos vår Guldpartner Bilmetro.
Vecka 47 med start 18:e november kan alla med SIF-hjärta hjälpa föreningen att vinna ett fint pris hos vår Guldpartner Bilmetro. Varje provkörning genererar 100 kr till den förening man uppger. Vinnande förening (antal provkörningar) får dessutom 10 000 kr!

ALLA SIF:ARE TILL BILMETRO VECKA 47
Kom ihåg att uppge Sandvikens IF innan du provkör någon av Bilmetros grymma bilar!
Herr: Lottningen i svenska cupen tillkännagivet!
2019-11-11 18:09, Herr
Foto Mikael och Elin Nord

Det blev en minst sagt intressant för att inte nämna spännande lottning i gårdagens lottning av svenska cupens gruppspel.  SIF hamnade i grupp 1 där de gör sällskap av svenska mästarna Djurgården, Mjällby som just kvalat sig upp till allsvenskan samt Dalkurd som inför nästa år spelar i Uppsala.

En vän och kollega har lämnat oss
2019-11-10 16:35
Det är med stor sorg och saknad vi mottagit beskedet att vår vän och kollega Anders ”Markan” Markström har lämnat oss. Han somnade in under natten till lördagen efter en tids sjukdom. Våra varmaste tankar går till hans familj och anhöriga.

Markan har varit en mycket uppskattad person inom Sandvikens IF, sedan han anslöt till föreningen inför säsongen 2018 som assisterande tränare och målvaktstränare för damlaget med stora meriter som både tränare på landslagsnivå och spelare i Allsvenskan. Med sin fantastiska personlighet hade han förmågan att få alla runtomkring sig att må bra och han lämnar ett ofantligt stort tomrum efter sig hos oss i föreningen.

Vi är många som kommer sakna vår Markan.
Himlen är nu än mer röd!
Dam
Dam: Westrin klar för SIF!
2019-11-08 09:10, Dam
Truppbygget inför säsongen 2020 fortsätter och vi kan nu presentera en bra lokal värvning. Den nyss fyllde 24-åringen Jessica Westrin väljer att spela för Sandvikens IF under 2020. Jessica har under de senaste 2 åren spelat 42 matcher för Gefle IF.
Grattis Ingemar till fri husbilsvecka! Vinnande lottnr: 70
2019-11-05 11:19
Det var Ingemar Norling som knep vinstlotten i husbilslotteriet. Här tar han emot presentkortet.
Vid senaste herrmatchen drogs vinnaren i husbilslotteriet. Vinnande lottnummer var 70 och det var trogne SIF-supportern Ingemar Norling som blev den lycklige. Vi gratulerar Ingemar till vinsten och hoppas han får en grym vecka i husbilen.

Vi riktar även ett stort tack till lotteriets sponsor Husvagnscenter i Valbo och såklart alla som köpt lotter och därmed gett föreningen ett ekonomiskt stöd.

//SIF Marknad
Herr: Härlig stämning på läktaren trots förlust
2019-11-02 17:27, Herr
Foto Mikael Nord
I seriens sista omgång tog Sandvikens IF emot Vasalunds IF på ett dimhöljt Jernvallen. En habil säsong för rödvästarna avrundades dessvärre med förlust.
Herr: Inför SIF - Vasalunds IF
2019-11-02 10:08
Norrettan har nu nått sin 30e och avslutande omgång. För SIFs del, som just nu huserar på en sjunde plats i tabellen innebär seger mot Vasalund att man övertar det gästande lagets placering på sjätte plats i tabellen.
Onsdag den 6/11 stänger Intersport sin webbshop för klubbkläder för i år
2019-10-29 15:30

Så vill ni beställ något ur årets kollektion så lär det göras innan ONSDAG den 6/11. Sen öppnar den upp igen nångång i februari med ev några nyheter i sortimentet