Herr: SIF - Djurgårdens IF i Svenska Cupen
2019-12-12 16:16, Herr
Den 2 mars möts Sandvikens IF och Djurgårdens IF i Svenska Cupen i fotboll. Matchen kommer att spelas inne i Göransson Arena! Ett samarrangemang mellan SIF, SAIK bandy och Göransson Arena.
Dam: Rutinerad mittfältare väljer Sandvikens IF
2019-12-12 11:00, Dam
Sanna i Ljusdalströjan vid mötet på Vm-arenan Foto: M Nord

25-årige mittfältaren Sanna Signeul väljer att spela med Sandvikens IF nästa säsong. Sanna har rutin från Division 1 och Elitettan med Ljusdal och är en spelare som länge varit på önskelistan.

Dam
Dam: Stark stomme kvar i SIF!
2019-12-11 21:27, Dam
En viktig del i utveckling är kontinuitet vilket gör att vi är otroligt glada att presentera följande spelare som valt att förlänga med rödvästarna över säsongen 2020.
Dam
Dam: Nora Elaies klar för SIF!
2019-12-10 12:00, Dam
Truppbygget fortsätter och vi är glada att presentera nästa spelare in till damtruppen. Nora Elaies 21 år är fostrad i Skiljebo och BK 30 och kommer närmast från Gamla Uppsala där hon spelade säsongen 2019.
Herr: Pelle Olsson förlänger till och med december 2022
2019-12-09 11:19, Herr
Foto Mikael & Elin Nord
Sandvikens IF är glada att tillkännage att man knyter till sig Pelle Olsson med ett kontrakt som sträcker sig över ytterligare två säsonger.
Herr: Trio förlänger med Rödvitt
2019-12-09 07:27, Herr
Den första veckan i december har inneburit att ytterligare tre spelare har förlängt kontrakten med SIF inför spelet i Ettan Norra, säsongen 2020.
Samarbete mellan Göransson Arena, Sandvikens IF och Sandvikens AIK med fotbollsmatch i svenska cupen
2019-12-02 13:34
På en presskonferens idag presenterades samarbetet, som bland annat består av huvudnumret Sandvikens IF match i svenska cupen mot mästarna Djurgårdens IF.
I ett samarbete mellan Göransson Arena, Sandvikens IF och Sandvikens AIK kan vi nu stolt presentera ett unikt samarrangemang mellan parterna. Vid evenemanget, som går av stapeln i anslutning till första helgen i mars 2020, kommer Sandvikens IF att spela match i svenska cupen mot regerande svenska mästarna Djurgårdens IF, och Sandvikens AIK att spela en eventuell kvartsfinal i bandyslutspelet. Som en del i detta samarbete kommer konstgräsmatta att ligga i Göransson Arena mellan 1 mars och 17 april och skapa förutsättningar för tusentals barn och ungdomar för idrott och aktiviteter under denna tidsperiod.
Göransson Arena, Sandvikens IF och SAIK Bandy bjuder in till pressträff idag måndag kl 13
2019-12-02 08:16
Göransson Arena tillsammans med Sandvikens IF och SAIK Bandy bjuder idag måndag kl 13.00 in till pressträff på Göransson Arena.
Herr: Persson och Naiwo lämnar
2019-11-29 18:45, Herr
Foto Mikael och Elin Nord
Det står nu klart att det inte blir någon fortsättning i Sandvikens IF för Samuel Persson och Samuel Naiwo.