Bli medlem i Sandvikens IF
Förlängt och utökat avtal med Adidas och Intersport
2020-12-04 15:23
Anders Eriksson, SIF och Ingemar Lövdahl, Intersport signerar avtalet med en armbåge

Under torsdagen undertecknades ett utökat och flerårigt trepartsavtal mellan SIF, Adidas och Intersport där de båda företagen går in under nya kategorin ”Officiella Leverantörer” till Sandvikens IF.

Herr: Martin Falk ny huvudtränare och sportchef i Sandvikens IF
2020-12-04 13:49
Det är med stor glädje Sandvikens IF meddelar att Martin Falk har signerat ett flerårskontrakt som ny huvudtränare för herrlaget. Martin kommer utöver tränarrollen även inneha uppdraget som sportchef för herrlaget. Han tar över rollen efter Pelle Olsson som enligt tidigare meddelande lämnar för tränaruppdraget i Allsvenskalaget Halmstad BK.

Dam: Demi och Jessi fortsätter
2020-12-03 08:42, Dam
Foto: M/E Nord
Demi Pierre och Jessica Backman är båda klar för 2021 men för Demis del är omfattningen oklar beroende på utvecklingen av Corona då hon studerar i USA.
Tack!!
2020-12-02 12:15

I augusti 2017 fick jag ett överraskande samtal från Peter och sedan dess har jag varit starkt engagerad i SIF:s herrfotbolls förehavanden på och utanför planen. Först på distans som samtalspartner till Stefan och sedan som anställd huvudansvarig tränare från 1 oktober 2017.

Att jag efter 28 säsonger som spelare och tränare i Gefle IF skulle få frågan att träna i SIF var nog inte bara överraskande för mig men det lockade verkligen att tacka ja och det har varit tre inspirerande och bra år för mig personligen där jag tycker lagets sportsliga utveckling har gått åt rätt håll. Tyvärr har det inte räckt till avancemang till Superettan även om vi i år var med i kampen i 29 omgångar.

Herr: Pelle Olsson lämnar för Halmstad BK
2020-12-01 19:00, Herr
Foto: M Nord
Pelle som ansvarat för herrlagsverksamheten sedan hösten 2017 hade möjlighet att bryta sitt avtal för uppdrag i högre serie och väljer nu att göra det.
Handla hos Intersport, få bonus och gynna Sandvikens IF
2020-12-01 14:08
När du handlar hos Intersport och ansluter SIF till ditt konto tjänar både du och SIF bonus.
Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp.

Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win!
Dam: Näslund klar för 2021
2020-12-01 10:57, Dam
Foto: M/E Nord
Ytterligare en viktig pusselbit är lagd för kommande säsong, mittfältaren Wilma Näslund förlänger med moderklubben.
Martin Falk ny i tränarstaben Herr/Akademichef
2020-11-30 16:23
Förra veckan blev det klart att Stefan Lundin lämnar SIF för allsvenska Östersunds FK och nu har klubben gjort klart med hans efterträdare. En för många igenkänd tidigare SIF ledare kommer tillbaka till Sandviken.
Dam: Linnea Jonsson klar för SIF
2020-11-29 17:00, Dam
Målvaktsuppsättningen är nu fulltalig. Linnea Jonsson som kommer närmast från Ljusdals IF är klar för rödvitt.

OFFICIELLA LEVERANTÖRER
BINGOLOTTO