Bli medlem i Sandvikens IF
Stötta SIF genom att bli #framtidssupporter!
2021-04-14 08:30
Nu kan du som privatperson stötta Sandvikens IF genom #framtidssupporter

Det hela startade 2014 med elitprestationsprojektet #2018 och förlängdes hösten 2017 med #projekt2020, allt för att ge företag och privatpersoner en möjlighet att investera direkt i vår herrtrupp för att skapa elitfotboll.

Sedan 2014 har mycket hänt, en ungdomsakademi-verksamhet har startats, herrlaget har avancerat, damlaget har haft en snabb och lyckosam resa och vårt samhällsengagemang har utvecklats till något väldigt positivt under varumärket Framsteget.

Herr: Vi tackar Slava Koidan för tre fina år
2021-04-13 11:34, Herr

Viacheslav ”Slava” Koidan har flyttat hem till Ukraina och har skrivit på ett kontrakt med klubben FC Chernihiv.

Sandvikens IF tackar honom för tre fina år med oss.

Guldfemman har startat men du kan fortfarande vara med!
2021-04-12 13:59, Herr
Första matchen spelad och det blev 0-0 hemma mot BP. Du kan enkelt ”komma ikapp” poängmässigt om du plockar ut en riktigt bra 5:a. Du har ju fördelen att kunna välja spelare som ingick i startelvan och spelare som visade på bra form och som kanske gjorde mål eller assisterade!

Dam
Dam: Folkesson har hittat glädjen i SIF
2021-04-11 19:42, Dam
SIF:s unga men välmeriterade nyförvärv Klara Folkesson.

Klara Folkesson är talangen som spelat i Allsvenskan, och till och med Champions League med cypriotiska Apollon Ladies.

Nu är hon i Sandvikens IF för att försöka vinna Division 1, och för att hitta kärleken till fotboll igen.

- Hela fjolårssäsongen var kaos, men i Sandviken trivs jag bra, säger 21-åringen.

Herr: "Två tappade poäng" - tränaren efter hemmapremiären
2021-04-10 18:20, Herr

En poäng mot storfavoriterna, detta efter att gästerna haft två ribbskott i första halvlek och lagkaptenen fått kliva av i paus.

Men är SIF:arna nöjda? Knappast.

- Två tappade poäng. Det är känslan, säger tränaren Martin Falk.

Herr: Målvaktslånet briljerade i debuten mot BP (0-0)
2021-04-10 15:27, Herr

Det var verkligen direkt in i hetluften för SIF:s målvaktslån Hannes Sveijer. Efter bara två träningar med laget så fick han spela match mot BP, och vilken debut det blev.

Så här säger han själv om sin första match med laget.

Herr: hälsning inför hemmapremiären
2021-04-10 07:39, Herr

En hälsning från oss till alla SIF:are där ute, var ni än är. Vi gör det här tillsammans.

Herr: Inför BP/Mukunzi tillbaka och bättre än någonsin
2021-04-09 18:39, Herr

För en vecka sedan mötte han spelare från bland annat Premier League och League 1. Nu väntar nästa utmaning då han ska försöka vinna mittfältet mot storfavoriterna Brommapojkarna.

Hur ser vår mittfältsdynamo Yannick Mukunzi på säsongen som väntar? Och vad är det egentligen som får honom att säga att han i år kommer att vara bättre än någonsin?

Herr: två dygn till avspark - visa din support från soffan
2021-04-09 12:00, Herr

Två dygn kvar till avspark i herrarnas hemmapremiär mot Brommapojkarna.

Du har väl sett att du kan stötta Sandvikens IF även hemifrån? Köp 50/50-lotter eller visa ditt stöd med en soffbiljett. Swisha då den förinställda summan på 50 kronor eller en valfri peng enligt bilden.

Tack alla Rödvästar!

Tävla i Guldfemman med dina egna favoriter i SIF under säsongen och vinn grymma priser!
2021-04-09 08:31
Nu kör vi igång Guldfemman igen. Köp dina favoriter och vinn grymma priser!

Favorit i repris! Vi kör igång den roliga tävlingen Guldfemman igen, denna gång med ett starkare prisbord än någonsin! Första pris i den Officiella Ligan (totalsegraren) är en fri veckohya i husbil från Husvagnscenter i Valbo. Men inte nog med det, vi utser även Vårens Coach, Höstens Coach och Omgångens Coach med bra priser från våra partners.

Köp dina favoritspelare och lägg dem i rätt ranking, utse din egen kapten och hoppas de ger dig så mycket poäng att du tar hem dessa fina priser.

Var med i tävlingen och köp din femma för totalt 170 kr här: Sandvikens IF Herr | Hem | Guldfemman

Tävlingen Guldfemman Herr startar från serieomgång 2 då vi möter Brommapojkarna hemma på Jernvallen lördagen den 10:e april kl. 15:00. Fram till tävlingsstart har du fria byten i din femma så registrera din favoritfemma redan nu, du hinner byta spelare fritt mellan omgång 1 (Sylvia borta) och omgång 2 då tävlingen startar!

OFFICIELLA LEVERANTÖRER
Guldfemman