Bli medlem i Sandvikens IF
Herr: Emil Engqvist lämnar efter säsongen
2020-10-19 13:00, Herr
Emil Engqvist klar för Superettanlaget Östers IF

Det är nu klart att mittfältaren Emil Engqvist lämnar Sandvikens IF efter årets säsong. Ny klubbadress blir Östers IF som just nu ligger fyra i Superettan och slåss om allsvenskt avancemang.

-Tråkigt för oss att tappa en så bra spelare. Vi ville självklart förlänga avtalet men konkurrensen från en så etablerad klubb som Öster blev för svår, säger SIF:s Pelle Olsson.

Herr: DM-final, SIF - Helges IF, måndag 19/10 kl. 19:00
2020-10-19 10:05, Herr
DM-finalen mellan SIF och Helges IF spelas på VM-arenan.
Måndag 19/10 spelas DM-finalen mellan SIF - Helges IF från Gävle.

Helges har på vägen till finalen skickat ut Stensätra IF, Gefle IF och Valbo FF.

AB/GD sänder matchen i sina kanaler för prenumeranter, sändningen startar kl. 18:55.

Matchen arrangeras av GFF och spelas utan publik.
Dam: SIF - IF Brommapojkarna, onsdag 14/10 kl. 19:00
2020-10-12 08:00, Dam
Damerna ställs mot IF Brommapojkarna i Elitettan på Jernvallen
Onsdag 14/10 välkomnar vi IF Brommapojkarna till Jernvallen och VM-arenan för spel i Elitettan.

Matchvärd är Länsförsäkringar Gävleborg.
Matchbollarna sponsras av COOP Sandviken.
Herr: SIF - IFK Berga, söndag 11/10 kl. 14:00
2020-10-08 08:00, Herr
Herrarna ställs mot IFK Berga i omgång 23 av Ettan Norra
Omgång 23 står för dörren och vi välkomnar IFK Berga till Jernvallen och VM-arenan.

Vi tackar herromgångens matchsponsorer som är Sandegårds, Swetex Städprodukter, AB Karl Hedin och Lovéns Trafikskola.
CORONADERBYT GAV 33 502.-
2020-10-07 13:55
Checken på 33 502 kr överlämnades till ordförande Peter Svensson (till höger) av Peter Rock Ohlsson från Supporterklubben i samband med match på VM-arenan
Initiativet "Coronaderbyt" som startades av våra supportrar i samband med publikfria matcher inbringade hela 33 502 kronor till föreningen genom en insamling. Ett mycket uppskattat initiativ och vi bugar och riktar ett stort tack våra trogna supportrar i Västra Flanken och alla som var och ständigt är med och bidrar till föreningens utveckling.

"Sandvikens IF blir så mycket vackrare, attraktivare och bättre med en stor supporterskara som bryr och engagerar sig kring våra matcher. Tyvärr har vi i år inte kunnat ge våra supportrar möjlighet att närvara i någon större omfattning på matcherna.

När man då tar dessa initiativ utanför planen och även hjälper till ekonomiskt skapar det en känsla av samhörighet och vi-känsla som är så snyggt och som förr eller senare kommer ge fler fantastiska stunder och upplevelser på Jernvallen. Utan våra engagerade supportar är vi så mycket mindre", säger Krister Parling på SIF Marknadsavdelning.
Dam: SIF - Mallbackens IF Sunne, lördag 10/10 kl. 14:00
2020-10-07 08:00, Dam
Damerna ställs mot Mallbackens IF Sunne i Elitettan på Jernvallen
Lördag 10/10 välkomnar vi Mallbackens IF Sunne till Jernvallen och VM-arenan för spel i Elitettan.

Matchbollarna sponsras av COOP Sandviken
Herr: SIF - Vasalunds IF, onsdag 7/10 kl. 18:00
2020-10-04 08:00, Herr
Herrarna ställs mot Vasalund i omgång 22 av Ettan Norra
Omgång 22 står för dörren och vi välkomnar Vasalund till Jernvallen och VM-arenan.

Vi tackar herromgångens matchsponsorer som är Sjöbergs Järn & Plåt, Swetex Städprodukter, Soft Office Gävleborg och Lovéns Trafikskola

OBS. Matchtiden har ändrats till kl. 18:00
Herr: Matchen mot Team TG är uppskjuten
2020-10-03 11:47
Pga ett antal konstaterande och flera misstänkta Coronafall i Umeålaget så måste matchen skjutas upp tillsvidare.
Dammatchen flyttad!
2020-09-26 13:32, Dam
Pga av regnsjuka ospelbara planer på Jernvallen flyttas dagens match mellan SIF och Jitex till kl 17.15 på Årsunda IP.

ELITETTAN HUVUDPARTNER
KOMMANDE MATCHER ETTANPLAY