Herr: SIF - Umeå FC, lördag 20/10 kl. 14:00
2018-10-15 09:59, Herr
Dags för omgång 27 i Norrettan och vi välkomnar Umeå FC till Jernvallen.
Efter en mycket väl genomförd match senast mot Bissarna från Nyköping är det dags att ta sig an ännu en motståndare i fin form. Denna gång möter vi Umeå FC som spelat ihop 5 poäng mer och har tabellplaceringen ovanför Rödvästarna. Två formstarka lag i en härlig höstmatch. Kom till Vallen och hjälp våra rödvita till fortsatt toppkänning i slutspurten av serien!
Herr
Tre mål på sju minuter sänkte Nyköping
2018-10-14 10:54, Herr
Hägg och Naiwo/York stod för klassmål. Foto: Elin Nord

Det blev en klar seger för hemmalaget när SIF tog emot Nyköpings BIS i norrettans 26:e omgång. Segersiffrorna skrevs till hela 5-0 (3-0) för Rödvitt efter att målen fördelats på fem målskyttar.

Herr
Herr: SIF - Nyköpings BIS, lördag 13/10 15:00. Sportlördag med fotboll och World Cup-bandy!
2018-10-09 14:40, Herr
Dags för omgång 26 i Norrettan. Vi hälsar Bissarna välkomna till Jernvallen.
På lördag den 13/10 är det dags för omgång 26 i division 1 norra. Vi ordnar en Sportlördag med fotboll och bandy tillsammans med Charlys och World Cup-organisationen.

Bissarna från Nyköping kommer till Jernvallen. Bissarna kommer med en 5-2 seger i bagaget senast mot Sollentuna hemma på Rosvalla. Våra Rödvästar kommer från en förlust senast mot topplaget Carlstad United på bortaplan. Man orkade inte riktigt med att ta poäng trots en bra andra halvlek och fick se sig besegrade på Tingvalla med 3-1 (2-1). Målskytt i SIF Jacob Hjelte.
Herr: Knäoperation avklarad – Rasmus förlänger
2018-10-09 14:34, Herr
Rasmus in action mot Karlslund i våras. Foto: M. Nord, arkiv

SIF:s forward Rasmus Eriksson opererades förra onsdagen för den knäskada han ådrog sig i april. Nu väntar ett par månaders rehabilitering innan han kan kliva in i full träning igen.

Rasmus, vars kontrakt går ut efter den här säsongen, hann med tre seriematcher i årets serie innan skadan var framme. Kontraktet har nu förlängts att gälla över säsongen 2019.

Referat: Carlstad United BK - Sandvikens IF
Herr: Sviten sprack i Karlstad
2018-10-08 10:03, Herr
Förlust med 3-1 mot Carlstad United. Foto: Micke Nord, arkiv
Sandvikens IF kom till söndagens match borta mot Carlstad United med en svit på nio matcher utan förlust. Men mot serietrean skulle första förlusten i seriespelet sedan 8 juli komma. Hemmalaget Carlstad vann med 3-1 (2-1) efter en match där den första halvleken var för svag av SIF.
Inför Carlstad United - SIF
2018-10-07 06:57
Ska Bellas målform hålla i sig? Foto: Micke Nord
På söndag åker SIF till Värmland för möte med serietrean Carlstad United. Hemmalaget som legat i toppen av tabellen från seriens början jagar i nuläget främst en kvalplats till Superettan. Just nu skiljer sju poäng till serieledande Västerås SK medan avståndet till Syrianska FC på kvalplatsen är två poäng när sex matcher återstår.
SIF International vann Division 6
2018-10-05 18:04
Integrationslaget SIF International säkrade under förra veckan seriesegern i Division 6, vilket innebär att laget nästa säsong kommer spela i Division 5.
Dam
Dam: Bälinge borta, säsongens sista match
2018-10-04 10:34, Dam
Foto: Mikael & Elin Nord, arkivbild
Så var säsongens sista match här.
Familjedag hos Bilmetro med SIF-SAIK-tävling!
2018-10-03 14:38
Besök Bilmetro i Sandviken på lördag och hjälp oss samla in pengar till Världens Barn!
På lördag är det Världens Barns Familjedag hos vår Guldpartner Bilmetro i Sandviken. Höjdpunkten blir en uppgörelse mellan SAIK och SIF om att bli Sandvikens bästa klubb. SIF leder tävlingen efter att SIF-damerna vann femmannakanotingen mot SAIK-damerna på Högbodammen. Nu är det herrlagets tur att förvalta damernas ledning ända in i mål och denna gång är det tävling med radiostyrda bilar som gäller.
Herr
Herr: Nummer 10 klar för två nya år!
2018-10-02 14:49, Herr
Emil som vi är vana att se honom; i kamp med sju motståndare. Foto: M. Nord

SIF:s bäste målskytt i årets seriespel, Emil Bellander, har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2020.

Avgränsare