Herr: SIF - Umeå FC, lördag 29/6 kl. 16:00
2019-06-27 09:48, Herr
Omgång 15 i Division 1 Norra står för dörren och vi gästas av Umeå FC
Efter en snöplig förlust i hemmamatchen senast mot Karlstad där det avgörande 1-2 målet kom i en omställning i matchens sista spark tar man nu emot tabellens näst bästa lag Umeå FC. Även Umeå åkte på en uddamålsförlust mot Sollentuna borta senast och vi hoppas Pelle o Co. hittar formen och återkommer till vinnarspåret innan sommaruppehållet.

Köp web-biljett enkelt här ovan på hemsidan på knappen "Matchbiljetter" så sparar du både tid och pengar när du kommer till arenan.

Här är biljettlänken direkt till matchen SIF – Umeå FC

DAM: SIF - Gustafs GoIF, lördag 29/6 kl. 12:30
2019-06-27 09:19, Dam
Damerna går in i omgång 12 av division 1 Norra Svealand
Damernas sista hemmamatch för vårsäsongen.

Efter en övertygande bortaseger med 8-0 mot Enköping tar nu damerna emot jumboplacerade Gustafs GoIF på Jernvallen. Observera att matchen startar kl. 12:30 (tryckfel i vissa annonser).

Gustafs har haft en tung vårsäsong där man ännu inte tagit poäng samtidigt som SIF-damerna leder serien. Dessa matcher brukar vara lite otäcka så det gäller att man är på hugget och fokuserad samt att stödet från läktaren förblir starkt.

Kom till arenan och heja fram vårt damlag till fortsatta framgångar och serieledning över sommaruppehållet!

Herr: Nu släpper vi biljetter och derbypaket till SIF - GIF 17/8
2019-06-24 11:33, Herr
Boka din plats redan nu i restaurangen/eventområdet i Göransson Arena på derbyt
Biljettsläpp och förbokning av derbypaket finns nu tillgängliga. Entrébiljett som gäller hela dagen till eventområdet och VM-arenan kostar 150kr för vuxen och 120 kr för pensionär. Komplett derbypaket med mat (buffé) och garanterad läktarplats kostar 349 kr. Har du redan säsongskort kostar derbypaketet 199 kr.

Anställda hos Sandvik och Sandvikens Kommun har subventionerade priser genom respektive personalföreningar.

Förbokning av derbypaket sker till daniel@sandvikensif.se
Meddela vid anmälan om du redan har säsongskort/fribiljett och hur många derbypaket som önskas. Vid bokning av minst 10 derbypaket erhålls bokade platser tillsammans. I övrigt "free seating".

Enbart entrébiljett utan mat köps via denna länk: https://sandvikensif.ticketco.events/se/sv/e/sandvikens_if_gefle_if

Geflesupportrar hänvisas till östra långsidan (Bortasektion)

Vi väntar publikfest så vill du slippa stå i kö rekommenderar vi förköp!
Biljettförsäljning på arenan sker enbart vid Biljettförsäljningen, se karta.
Herr: Förlust mot Karlstad BK efter sent mål
2019-06-23 20:58, Herr
Foto: Caroline Hajo
Sandvikens IF föll snöpligt mot Karlstad BK som gjorde 1-2 på en kontring i 94e matchminuten, strax innan domaren blåste av matchen.
Dam: Övertygande bortaseger mot Enköpings SK UK på Enavallen
2019-06-23 17:56, Dam
Foto av Therese Svensson.
Sandvikens IF bärgade tre viktiga poäng med en minst sagt övertygande 8-målsseger på bortaplan. I och med vinsten går SIF upp i serieledning.
Inför SIF-Karlstad BK
2019-06-22 22:48, Herr
Foto: Micke Nord
Tränarteamet i SIF tvingas till en del förändringar vad gäller laguttagningen inför matchen mot Karlstad BK. Från derbysegern mot Gefle IF utgår tre spelare, Olof Mård och Rasmus Lindgren är båda avstängda efter att fått sina tredje varningar medan Jacob Hjelte skadade låret på onsdagsträningen. I Jacobs fall innebär det inget mer spel före uppehållet.
Dam: Vårsäsongens sista match
2019-06-22 21:10, Dam
Foto: M & E Nord

Imorgon spelar damerna sista matchen innan serien vänder och det gör man mot Enköping borta på Enavallen klockan 14:00.

Rödvästarna är fortfarande obesegrade och ligger på en andraplats i serien efter att ha sämre målskillnad än GUSK och med en match mindre spelad.

Dam
Dam: Åsa förstärker ledarstaben!
2019-06-20 18:02, Dam
Marcus Larsson och Åsa Englin
Från denna vecka med tre matcher kvar på vårsäsongen har ledarstaben förstärkts med Åsa Englin som assisterande tränare. Åsa har varit ett intressant tränarnamn för klubben sedan länge och vi är glada att gjort klart med ett kontrakt säsongen ut.