Dam
Dam: Vinst på bortaplan mot IK Uppsala
2020-02-23 21:06, Dam
Det blev seger med 1-3 för rödvästarna i bortamatchen mot IK Uppsala.
Herr: Förlust i första gruppspelsmatchen
2020-02-22 16:36, Herr
Foto Mikael Nord

SIF tog emot ett offensivt Mjällby på ett minst sagt vindpinat Jernvallen i Svenska Cupens inledande gruppspelsmatch.

Dags för SUPERWEEK!
2020-02-20 17:20

Du har väl inte missat årets häftigaste samarbetsprojekt?

På lördag startar Superweek som är ett samarbete mellan Sandvikens IF och SAIK bandy för att tillsammans lyfta idrotten i Sandviken och Gästrikland. Här kommer lite nyttig information:

Lördag 22 februari

kl 12.30   Svenska cupen SIF-Mjällby, Arena Jernvallen

kl 16.00   Kvartsfinal 1 SAIK-Broberg herr, VM arenan

Klicka här för att köpa biljett

Restaurangen i Göransson Arena öppnar kl 11.00 med mat och dryck samt trubadur mellan matcherna. Sandvik bjuder ungdomar på festis och bullar i samband med båda matcherna.

Onsdag 26 februari

kl 19.00  Kvartsfinal 3 SAIK-Broberg herr, VM arenan

Biljetter släpps senare

Fredag 28 februari

kl 19.00  Kvartsfinal 1 SAIK-AIK dam, VM arenan

Biljetter släpps senare

Söndag 1 mars

kl 12-17  Ungdomens dag

Göransson Arena

Fotbollsmatcher, Nattfotbollsturnering, "Prova på" Cricket, spontanfotboll, straffskytte på SIF målvakter samt utmana Emil Jylhänlahti i 1 vs 1 och coola trix. Emil håller även en inspirerande föreläsning för ungdomar på innerplanen kl 15.00. Rapatac erbjuder aktiviteter i arenans entré.

VM arenan

Bandymatcher, allmänhetens åkning, straffskytte på SAIK målvakter mm

Kiosker i Göransson Arena östra långsidan är öppen hela dagen. Fritidsbanken lånar ut utrustning i Göransson Arenas entré.

Måndag 2 mars

kl 19.00  Svenska cupen SIF-Djurgårdens IF, Göransson Arena

Klicka här för att köpa biljett

Efterlunchsoffa med gäster från Wallenberggruppen, Sandvik, Sandvikens kommundirektör och kommunalråd, Företagarna Sandviken, SIF, SAIK, Djurgården m fl. Soffan startar kl 14 och har max 250 platser. Anmälan till daniel@sandvikensif.se "Först till kvarn". Dörrarna öppnar för övrig publik kl 17.00.

Sort tack till våra partners Sandvik, IPCO, Clockwork, Sandvikens Kommun, Din Lokaltidning samt Göranssonska stiftelserna för att ni möjliggör denna supervecka samt sju veckors konstgräs i Göransson Arena.

Välkommen till årets idrottsvecka i Sandviken!!

Herr: Dags för årets första tävlingsmatch!
2020-02-19 19:51, Herr
Foto Mikael Nord
Nu på lördag den 22 februari är det så äntligen dags för fotbollssäsongen 2020 att riva igång på riktigt.
Dam
Dam: Träningsmatch mot IK Uppsala
2020-02-19 15:09, Dam
Foto Mikael Nord
På söndag spelar SIF bortamatch mot IK Uppsalas F19, en match som lovar en betydligt mer offensiv riktning än föregående match mot BP.
Nu öppnar anmälan för Mini-SIF för flickor och pojkar 4-6 år
2020-02-19 12:05
Mini-SIF Fotbollsskola 4-6 år. Boll och lek för flickor och pojkar i åldern 4-6 år (Födda 2014-2016). Verksamheten bedrivs på VM-Arenan Jernvallen.
Herr: SIF - Djurgårdens IF i Svenska Cupen, 2/3 kl. 19:00
2020-02-18 20:29, Herr
Den 2 mars möts Sandvikens IF och Djurgårdens IF i Svenska Cupen i fotboll. Matchen kommer att spelas inne i Göransson Arena! Ett samarrangemang mellan SIF, SAIK bandy och Göransson Arena.
Herr: Svenska Cupen, SIF - Mjällby lördag 22/2 kl. 12:30
2020-02-18 20:28
Nu finns biljetterna till Svenska Cupen-matchen mellan Sandvikens IF och Mjällby AIF att köpa.

Förköp : 110kr (Vuxen) 90kr (Pensionär/Studerande)
Biljettköp på arenan : 120kr (Vuxen) 100kr (Pensionär/Studerande)
Barn under 17år fri entré.

Köp dina biljetter här!

Eller gör ditt köp i Ticketco appen som finns att ladda ner i Appstore/GooglePlay
Herr: Förlust mot Motala AIF
2020-02-18 19:53, Herr
Foto Mikael Nord
Inför mötet i svenska cupen den 22 februari mot Mjällby spelade SIF träningsmatch borta mot Motala AIF. En match som visade glimtar av sammansatt spel men som slutade med förlust för rödvästarna.