Herr: Tredje raka krysset
2019-05-19 11:43, Herr

SIF spelade för tredje matchen i rad när lagetr gästade Örebrolaget Karlslunds IF. Resultatet blev 0-0 efter en match där inget av lagen tog sig loss till några riktigt skarpa lägen.

Herr: Inför Karlslunds IF-Sandvikens IF
2019-05-18 10:22, Herr
Foto: Tomas karlsson
SIF har i A-truppen för närvarande 18 spelare tillgängliga för spel men då Yannick Mukunzi fick rött kort senast och är avstängd åker laget med 17 spelare till  Örebro och dagens match mot Karlslunds IF. Matchen spelas på Karlslunds Arena lördag kl 16.00.
Lyckliga resenärer till Spanienläger!
2019-05-17 17:49
Ungdomarna som har fått chansen till en grym fotbollsvecka tillsammans med Frida och några av sponsorerna som möjliggjort projektet.

Idag träffades de som fått möjligheten till att åka på fotbollsläger i Spanien för en informationsträff med Frida Nordstrand och sponsorer som gjort resan möjlig. Frida berättade om vad de kan vänta sig nere i Almunecar den 7-14 juli där de kommer att delta i en fantastisk fotbollsvecka tillsammans med Frida med familj som kommer att ta hand om dem på plats.

Ett stort tack till Sandvik, Ipco, Högbo Brukshotell, Bilmetro, JT Städservice, UNIQ och Resekompani som gjort denna resa möjlig.

Vi ser fram mot att följa vecka genom våra sociala medier där Frida kommer att rapportera direkt från Almunecar.

Dam: Derbydags!
2019-05-17 12:59, Dam
Wilma Näslund in action! Foto: M & E Nord

Då är det så dags för årets andra derby, det första här på Jernvallen. För motståndet står Hille IF som står på 6p efter 5 omgångar.

Hille är inne i en bra trend och kommer från två fina segrar, senast en övertygande seger mot Sollentuna FK med 3-1 hemma på gräset.

Vi står på 13 poäng efter 5 matcher och är fortfarande obesegrade tillsammans med Ljusdals IF och Bollstanäs SK.
Senast seger med 1-0 borta mot Bele Barkarby efter en match där vi fick slita hårt för poängen.

Herr: Thörn borta resten av säsongen – Samuel Svenlén från BP lånas in
2019-05-16 16:18, Herr
Samuel Svenlén har genom samarbete med BP möjlighet att förstärka SIF.

SIF:s mittback Gustav Thörn genomgick under torsdagen en artroskopi på sitt skadade knä. Tyvärr för Gurra och SIF visade den sämsta tänkbara resultat då korsbandet var helt av förutom broskskada och skada på menisken.

Operation kommer därför att krävas vilken i sin tur leder till lång rehabiliteringstid och att Gurra spelat färdigt för i år. Det var på sista träningen inför matchen mot TG förra veckan som oturen var framme och knäet vek sig.

DAM: SIF - Hille IF, lördag 18/5 kl. 13:00
2019-05-15 15:00, Dam
Gästrikederby på lördag. Hille IF kommer på besök till Jernvallen.

Lördag 18:e maj kl. 13:00 har vi ett intressant Gästrikederby att se fram emot på Jernvallen för damerna. Denna gång står Hille IF för motståndet. Köp web-biljett enkelt här ovan på hemsidan på knappen "Matchbiljetter" så sparar du både tid och pengar när du kommer till arenan.

Värm gärna upp innan hos Restaurang & Pizzeria Torget som erbjuder SIF-supportrar bra uppladdningspriser på pizza-slice med tillhörande drycker.

Här är biljettlänken direkt till matchen SIF – Hille IF

Fotbollsskolan med Manchester United
2019-05-15 12:30
Santander Consumer Bank skänker en veckas träning med Manchester United Soccer School till Sandvikens IF. Foto: Mikael Sjöberg, Färjestaden GoIF 2018

Nästa vecka är det ÄNTLIGEN dax för fotbollsskolan med Manchester United och Santander Consumer Bank på Jernvallen.
Alla ungdomar är varmt välkomna till VM-Arenan för att titta på träningarna och prova på saker som speedshooting, prickskytte m.m. Det kommer att hända en massa roliga saker måndag-fredag mellan 16.00-19.00

Träningsschema:

Måndag SIF P05 och F06

Tisdag SIF P06, P07 och P08

Onsdag SIF U16 och U15

Torsdag SIF F15 och F17

Fredag SIF F07 och F08

Varmt välkomna!

Läs mer om priset från Santander Consumer Bank och deras samarbete med Manchester United här: https://www.santanderconsumer.se/…/spons…/manchester-united/

Herr: Se Karlslunds IF - SIF på bruket på lördag 16:00
2019-05-14 15:33, Herr
Bruket Kök & Sportbar sänder herrarnas bortamatch på lördag på samtliga 80 tv-skärmar.
I samarbete med Bruket Kök & Sportbar sänder vi herrarnas bortamatch, Karlslunds IF - SIF, lördagen den 18:e maj.

Bruket öppnar upp igen för SIF-supportrar. Bruket öppnar portarna kl. 15:30 och erbjuder fräscha hamburgare med tillbehör och dryck. Restaurangen har fullständiga rättigheter.
Dam: Ännu en rutinerad spelare klar för SIF
2019-05-13 20:50, Dam
Välkommen Evelina!

Damerna fyller på truppen med ytterligare en rutinerad spelare (Elin Linde förstärkte förra veckan).

Nu är det den hårt arbetande mittfältaren Evelina Larsson som kritat på för säsongen ut.