Elin Bimer lämnar Korsnäs IF FK och förstärker damtruppen
2018-11-16 12:09, Dam
18 åriga Elin Bimer förstärker damtruppen och kommer närmast från Korsnäs IF FK, ett lag man mötte under 2018.
Liverpool Legends till Sandviken! Vi har biljetter!
2018-11-14 14:19
Kom och träffa Bruce Grobbelaar och Alan Kennedy på Folkets Hus i Sandviken

Sandvikens IF har precis startat ett samarbete med Sports 4 Travel, ett eventföretag som jobbar med internationella sport- och B2B-evenemang. Som ett första led i samarbetet kan vi nu erbjuda exklusiva biljetter till ”Liverpool Legends”, ett event som hålls i Folkets Hus onsdagen den 27:e mars. Två riktiga legender i form av Bruce Grobbelaar och Alan Kennedy (tillsammans över 800 matcher för klubben!) kommer till Sandviken för att berätta om sina karriärer. Det här är ett välbeprövat koncept, eventen är alltid är slutsålda och nu har vi chansen att erbjuda er detta för Sandviken unika premiär-evenemang.

Vi kommer att få höra olika berättelser från deras karriärer, många fina minnen från Champion League matcher m.m. Det blir också möjlighet för publiken att ställa frågor till Bruce och Alan om Liverpool förr i tiden och Liverpool idag. Missa inte denna unika möjligheten att träffa dessa legender på plats i Sandviken. Passa på att ta foton tillsammans med dem och få autografer som blir ett minne för livet. Självklart kommer det finnas Liverpool-grejer att köpa på plats. Perfekt för autografen! Det släpps max 350 biljetter!

Sandvikens IF har ett begränsat antal biljetter och reserverade bord och det är först till kvarn som gäller. Liverpool-fans och övriga fotbollsintresserade, ni får inte missa detta! Entrépriset är 350 kr. Biljetterna finns nu att köpa på vårt kansli.

Kl. 19:00 kliver legenderna upp på scen och beräknas showa i minst 90 minuters matchtid. Baren är öppen hela kvällen. Ni som inte äter på plats behöver inte boka bord.

OBS! 18:00 öppnar dörrarna, då finns Folkets Hus Sportmeny att köpa. Kom gärna i tid för en bit mat och uppvärmning. Ni som vill ha de bästa platserna bokar bord och mat direkt med Folkets Hus, se info i bilden. Nämn då vid bordsbokning att ni köpt biljett via SIF.

Välkomna in på kansliet för att köpa din biljett!

YNWA

Herr: Samuel och York uttagna till Morgondagens Stjärnor
2018-11-12 14:42, Herr
Samuel Persson och York Rafael, två Rödvästar uttagna till talangmatchen på Tele2 Arena.

Morgondagens Stjärnor avgörs den 17 november kl 15.00 på Tele2 Arena (fri entré). Då ter de 32 främsta unga talangerna från division 1 norra och division 1 södra varandra i fotbollsmatchen Morgondagens Stjärnor. I år är det de bästa unga talangerna födda 1998 och senare som är aktuella.

Trupperna är nu officiella.

Prestigematchen – som samlar mängder med agenter och scouter – TV-sänds också i ettanplay.se och andra kanaler. Bakom Morgondagens stjärnor står division 1 föreningarnas intresseorganisation Ettanfotboll och huvudsponsorn Adidas.

Referat: Sollentuna FF - Sandvikens IF
Herr: Kryss säkrade sjätteplatsen
2018-11-12 09:18, Herr
Årets sista match för herrlaget är spelad - och även Jens Åbergs sista match i SIF när han nu lägger skorna på hyllan. Tack för allt Jens!
Årets sista match för herrarna i Division 1 norra slutade med ett oavgjort resultat när Sandvikens IF gästade Sollentuna FK. Matchen slutade 1-1 efter att båda målen gjorts inom ett par minuter i den andra halvleken.
Dam: Adelina förstärker truppen
2018-11-09 20:29, Dam
Nyförvärv hos damerna.
Herr: Årets sista match – Jens sista i Rödvitt
2018-11-09 19:48, Herr
Jens Åberg
Så är det då dags för 30:e och sista omgången av årets seriespel för Sandvikens IF. Efter segern hemma mot Syrianska i den senaste omgången väntar nu Sollentuna FK på bortaplan.
Dam: Förstärkning i ledarstaben
2018-11-07 11:40, Dam
Fredrik i sina nya klubbfärger.
Som en del i vår utveckling av damverksamheten är vi glada att presentera Fredrik Boström som ny assisterande tränare för SIF dam. Därmed utökas staben kring damlaget inför kommande säsong.
Dam
Dam: Nellie förlänger och Frida skriver på!
2018-11-07 07:49, Dam
Vänsterfoto: Mikael Nord, arkivbild
Två unga talanger kommer att representera Sandvikens IF säsongen 2019.
Herr: Seger i sista hemmamatchen!
2018-11-04 12:35, Herr
Två av höstens formstarkaste lag i division 1 norra drabbade samman. SIF tog emot serietvåan Syrianska FC i årets sista hemmamatch.  Efter ett sent avgörande blev det hemmaseger sedan Emil Bellander vackert skruvat in matchens enda mål i 83:e minuten.
Dam
Dam: Assisterande kapten väljer rödvästarna en säsong till
2018-11-04 11:01, Dam
Foto: Mikael Nord, arkivbild
Therese Svensson väljer att stanna i Sandviken 2019.

Avgränsare