Ännu en fin nominering till Sandviken. Denna gång till Chia Abdolah i Sandvikens IF - Framsteget.
2018-12-13 15:54
Chia Abdolah och Sandvikens IF - Framsteget har nominerats till ännu ett fint pris.
Startelvan klar: Finalister till Guldhanden är utsedda. För tredje gången delar Sverige United ut Guldhanden, Silverhanden och Bronshanden till några av fotbollens eldsjälar. Nu presenteras finalisterna som på olika sätt bidrar i arbetet med integration och inkludering genom fotbollen.

Chia Abdolah, ansvarig för Sandvikens IF - Framsteget, har nominerats för sitt arbete där Nattfotboll/dans och SIF International är underlag till nomineringen. Dessa två verksamheter har skapat stor nyfikenhet och uppmärksamhet nationellt och är ett gott tecken på att arbetet som Chia och Sandvikens IF - Framsteget bedriver är i framkant. Läs mer via denna länk.
Dam: Ung talang väljer SIF
2018-12-11 07:08, Dam
En utav Gästriklands mest lovande -02:or väljer SIF. Lagbygget med mixen av unga lovande och meriterade spelare fortsätter.
Dam
Dam: Stark duo klar för rödvitt
2018-12-07 18:30, Dam
Lagbygget fortsätter inför 2019 och idag gjordes klart med 2 riktigt starka nyförvärv, båda med anknytning till Sandviken och erfarenhet från Elitettan.
Herr: Landslagsmeriterad mittfältare till SIF
2018-12-07 12:56, Herr

Sandvikens IF har kommit överens med Rayon Sports FC om ett lån av den landslagsmeriterade mittfältaren Yannick Mukunzi.

Sandvikens IF stärker organisationen kring de sociala satsningarna
2018-12-02 22:12
Chia Abdolah anställs inom Sandvikens IF som en viktig del i de fortsatta sociala satsningarna

Sandvikens IF anställer nu Chia Abdolah som CSR-ansvarig (Corporate Social Responsibility) samt ansvarig för Sandvikens IF Framsteget. Chia kommer i rollen att vara huvudansvarig för att driva och utveckla föreningens sociala satsningar och verksamheterna som ingår inom ramen för Framsteget, däribland Nattfotboll & Dans, SIF International, Sportfritids, Boll & Lek, Hälsan, Bolltrollarna, GAME.

Dam: Intressant försäsong klar
2018-11-29 17:07, Dam
Adelina Murseli, en av de nya rödvästarna här i blått. Foto: E Nord

Det är dags att gå på lite välbehövlig vintervila men i januari kör det igång på allvar och här är upplägget för SIF dam inför säsongen.

Dam: Rutinerad mittfältare fortsätter
2018-11-28 08:30, Dam

Vi har idag fått klartecken från Maria Laschka att hon fortsätter sitt fotbollsspelande med Sandvikens IF.

Herr: Träningsmatcherna klara
2018-11-27 14:57, Herr
Försäsongens träningsmatcher för herr är nu planerade och klara.
Sandvikens IF:s avslutningsfest 2018
2018-11-27 13:36
Säsongen är till ända och lördagen den 24/11 hölls den årliga avslutningsfesten på restaurang Bolaget och det med bravur.
Dam: Duo förlänger
2018-11-26 22:30, Dam
Foto: Mikael Nord, arkivbild

Både Maja Hansson och Demi Pierre fortsätter sitt fotbollsspelande i Sandvikens IF nästa år.

Maja Hansson åker på läger i Göteborg imorgon tillsammans med landslaget.

Demi Pierre har varit en utav de viktiga spelarna rödvästarnas offensiv under året och producerat 12 mål och även legat bakom en hel del utav våra 72 mål.

Avgränsare