Bli medlem i Sandvikens IF
1 000 passningar!
2020-05-10 20:04

Bli medlem redan idag!

Tillsammans kan vi lindra denna kris, så klicka dig vidare här och bli medlem redan idag! (länk)

Välj Anmälan stödmedlem vid rullisten "jag vill börja i/välj lag".

I svåra tider tror vi i Sandvikens IF att det är viktigare än någonsin att bidra till det samhälle som vi är en del av och som vi har ambitionen att ha en positiv inverkan på.

Därför drar vi nu igång kampanjen 1 000 passningar. Kampanjen sker jämte våra övriga samhällsinsatser som hittills bland annat inbegripit stödinsatser riktade mot människor tillhörande riskgrupper. Föreningens arbete med att handla och dela ut medicin till äldre fortsätter men vi kan och vill göra mycket mer.

1 000 passningar innebär att vi tillsammans gör ett krafttag och bjuder in alla i matchen mot corona. I de dystra tider vi nu genomlever finner vi hoppet i varandra. Vi uppmanar därför alla att anmäla sitt medlemskap till SIF/Framsteget.

Medlemsavgiften om 300 kronor för vuxna och 150 kronor för ungdomar passar vi oavkortat vidare till våra lokala näringsidkare. De presentkort som vi köper för medlemsavgifterna delar vi ut till de människor som står i frontlinjen i denna kris, nämligen personal inom vården och äldreomsorgen.

När vi äntligen tagit oss igenom denna kris ser vi fram emot att i höst träffas, medlemmar och vårdpersonal på en match på Jernvallen.

När du blivit medlem, nominera gärna via vår Facebooksida en arbetsplats som du vill att vi ska uppmuntra. Vi gör löpande insatser i takt med att stödmedlemmarna ökar.

Tisdag 12/5 passerade vi 300 nya stödmedlemmar, stort tack till er alla! Häng med på vår Facebook-sida för att se när vi delar ut uppskattningarna till hjältarna i matchen mot Corona.

Publicerat av Roni Hajo

Framsteget: Nattfotbollen utökar
2020-05-09 19:04
En av Framstegets många populära verksamheter utökar nu för att även omfatta Västanbyn.
Dam
Dam: Bupe sista pusselbiten
2020-05-04 20:00, Dam
Redan i början av mars, i samband med lagets läger på Åland anslöt Bupe Okeowo till truppen och har sedan dess tränat med laget. Bupe är nu spelklar och därmed anses truppen vara spikad för debutsäsongen i Elitettan.
Sandvikens IFs Framsteget: Nattfotbollen är tillbaka
2020-05-02 19:06
Det är med stor glädje och ännu större försiktighet som vi meddelar att Sandvikens IFs Framsteget i samarbete med Sandvikenhus återupptar Nattfotbollen, med start fredag den 1 maj.
Ett stort rödvitt hjärta har lämnat oss
2020-04-26 13:05

Hur många lingon finns det i världen? Den frågan ställde manusförfattaren Pär Johansson till den populära filmen 2011. Svaret är - naturligtvis – att ingen vet hur många bär som finns. Men alla som träffat Roland ”Lingon” Grönberg vet att det bara finns en.

Nu har ”Lingon” lämnat oss till obeskrivlig sorg och saknad. Få, eller ingen, har gjort ett föreningsjobb som gävlekillen som kom till Sandvikens IF 1955 som spelare, 22 år gammal.

Uppdaterad information från Sandvikens IF med anledning av Coronaviruset
2020-04-24 15:17

Regeringen har på begäran av Folkhälsomyndigheten beslutat att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 50 personer för att minska smittspridningen av coronaviruset (COVID-19). Från Sandvikens IF:s sida är vi mycket måna om att bidra till att minska smittspridningen i samhället och skydda våra deltagare, aktiva, personal och medlemmar.

Vi följer noggrant de nationella riktlinjerna från regering och myndigheter samt har en daglig dialog om utvecklingen och ser om förtydliganden, nya beslut eller annan samordning behöver göras för föreningens verksamheter med anledning av viruset. Det sker nya uppdateringar hela tiden och osäkerheten är stor, där nedan beslut, råd och riktlinjer kan komma att ändras snabbt. De nationella riktlinjerna innebär i dagsläget följande för Sandvikens IF:s verksamhet:

Nya direktiv 2020-04-24 gällande publik till matcher:

All publik, inkl. föräldrar och andra anhöriga, undanbes vid matcherna. Bara de som är nödvändiga för att matcherna ska kunna genomföras (spelare, ledare och funktionärer) ska vara på plats.

Dam
Dam: SIF gör klart med två nyförvärv.
2020-04-22 12:00, Dam
Till vänster i bild Sanna Öhlund, till höger Hanna Sjöström
Den förlängda försäsongen tickar på och rödvästarna har tagit Folkhälsomyndighetens uppmaning att platta ut kurvan bokstavligt. Damerna har därför ägnat senaste tiden åt att stampa ner både Hemlingby- och Högbobacken till en plan yta.
Sandvikens IF ställer om och upprättar servicetjänster i Coronatider
2020-04-07 10:25
Sandvikens IF vill bidra till samhället med det som behövs just nu och i dagsläget är många personer i riskgrupper för Coronaviruset isolerade i sina hem. Därför upprättar vi nu en tjänst där du som behöver hjälp kan ringa och få hjälp med bland annat inhandling av matvaror, rasta hund, uthämtning av mediciner, utkörning av färdigmat etc. OBS! Vi handlar ej alkohol från Systembolaget.
Nu kör vi vår årliga klädprovardag hos intersport. Tis 24/3 och Ons 25/3
2020-03-23 09:18
24/3-25/3
Nu är det äntligen dags för den årliga klädprovarkvällen hos Intersport i Sandviken för våra medlemmar. Här provar man och beställer träningskläder till den kommande säsongen om man vill. Vi finns på plats på onsdag från kl 14-17.  Vi kör både tisdag24/3 och Onsdag 25/3