Världens Barn - Utmaningen, SAIK vs SIF

Nu gör vi en gemensam kraftsamling. SAIK och SIF kör en utmaning i tre steg med syfte att samla in pengar till Världens Barn. 


LÄS MER OM UTMANINEN HÄR OCH VAD SOM HÄNDER UNDER HÖSTEN I SANDVIKEN

HÄR FINNS DAGSFÄRSKA NYHETER OM INSAMLINGEN, HÄNG MED!


Ge ett bidrag via SIF-länken väldigt enkelt via Swish eller kort.

https://start.varldensbarn.se/vi-som-haller-pa-sif/

------------------------------------------------------------------------

Här ser du vad SAIK:s insamling genererat (använd alltså INTE denna länk för betalning, den är för SAIK:s insamling): https://start.varldensbarn.se/vi-som-haller-pa-saik/

Kampen SAIK - SIF för Världens Barn fortsätter!
2017-10-17 15:37
Ska SIF ta andra raka i tävlingen mellan föreningarna?
Missa inte Familjelördag på Bilmetro lördagen den 21/10. Massor av roliga saker för hela familjen. Kulinariska hamburgare, provkörning av bilar, husbandet Blomkraft, femkamper, matchbiljetter till SIF sista match mot Västerås SK och inte minst; andra deltävlingen mellan SAIK- och SIF-spelare.

Missa inte detta!
Vi ses på lördag!

//Krister Parling
parling@sandvikensif.se 
Viktor Nordins mål sköt segern till SIF mot Vasalund
2017-10-15 20:16
Glädje efter Nordins mål
Sandvikens IF gick segrande ur streckbataljen mot Vasalunds IF på Jernvallen. Viktor Nordins 1-0-mål i början av andra halvleken blev matchens enda och rödvästarna säkrade tre blytunga poäng i bottenstriden.
Pelle Olsson om helgens viktiga match i bottenstriden
2017-10-13 08:00
Pelle Olssons andra match som huvudtränare i Rödvästarna på söndag på Jernvallen.
Spännande avslutning!

I och med senaste omgången är 22 matcher spelade av årets division 1 norra, fyra omgångar återstår. Efter förlusten mot Nyköpings BIS borta senast parkerar vi på elfte plats just ovanför nedflyttningsstrecket.

Söndagens motståndare Vasalunds IF ligger placeringen bakom oss under strecket med tre poäng och fyra mål sämre tabellrad.
SIF - Vasalunds IF, söndag 15/10. Avspark kl. 17:00
2017-10-10 16:30
Omgång 23 ska spelas i Division 1 Norra och vi välkomnar Vasalunds IF till Jernvallen
Efter 22 omgångar börjar det dra ihop sig till avgörande i Division 1 Norra. För tillfället befinner vi oss precis ovanför nedflyttningsstrecket. På söndag kommer Vasalund till Jernvallen i en riktig rysare och viktig "6-poängsmatch" i den jämna bottenstriden. Vasalund ligger på platsen nedanför SIF med tre poäng färre och 4 mål sämre i målskillnad.

Vasalund kommer från en 0-4 förlust hemma på Skytteholm mot formstarka Akropolis som parkerat på en andraplats i tabellen. SIF kommer från en uddamålsförlust (1-2) i senaste bortamatchen mot Bissarna i Nyköping som därmed hoppade iväg till 4 poängs försprång till Rödvästarna.

Information för VIP-sponsorer:
Eftersom det är söndagsmatch är det ingen fotbollspub. "Pigges" kommer att användas för våra VIP-sponsorer med VIP-säsongskort eller VIP-biljett där vi bjuder på fika i vanlig ordning i samarbete med Mattes Bröd och Konditori Marangoni. Använd gärna entrén vid Hedåsvägen, östra långsidan. Kom ihåg ditt sponsorkort!


Passa på att köpa web-biljett så kommer du mycket snabbare och smidigare in på arenan, du får billigare pris och vi slipper kontanthantering. Med web-biljett kan du även gå in i valfri entré.

>Köp web-biljett till SIF-Vasalund här


Entréinformation:

Läktare, norra entrén: Kontant, swish, kort, web-biljett, frikort

OBS! Södra entrén och Hedåsvägen kommer endast vara öppen för frikort och web-biljett!


Ungdom under 17 år har alltid fri entré på våra seriematcher, gäller alla entréer.


De som vill besöka Sponsor-VIP:en i Pigges eller gå till läktarna på östra långsidan och kommer in via entréerna på huvudläktaren: Gå ner från norra sidan på huvudläktaren, i gången bakom norra målet. De som har köpt web-biljett och annan fri entré (matchsponsorer och övriga frikort) kan använda alla entréerna, även den södra läktarsidan samt Hedåsvägen.


Magasinet Fotbollsyra som vi gjort i samarbete med Din Lokaltidning kommer att finnas i entréerna, även aktuell information om dagens match finns bifogat. Detta är gratis för våra besökare, så spendera istället gärna några tior till våra Flickor 03 som är bollflickor och hälsar er välkomna med matchblad, matchlotter och annat i entrén. 


Web-sändning

Har du inte möjlighet att vara på plats så finns vi på webben i vanlig ordning med livesändning, intervjuer och bra kommentatorer. Köp matchen via länken nedan. 

https://www.ettanplay.se/live/4237


Vi riktar ett stort tack till omgångens matchsponsorer!

Matchvärd är Bauer Media Group

Matchbollarna presenteras av Celebra, PSS Ekonomikonsult, SIF Supporterklubb och Provinsfastigheter.


Välkomna till match och VM-arenan!

Forza SIF!

 

//Krister Parling

parling@sandvikensif.se

Tung förlust i Nyköping
2017-10-07 17:30
SIF hade ledningen, men tappade till 1-2 i regnet i Nyköping. Målskytt för rödvästarna var Gustav Thörn.
F16 SM: AIK i kvartsfinal väntar SIF
2017-10-07 17:05
Kl 11.00 imorgon söndag är det avspark på Skytteholms IP då våra F16 tjejer ställs mot tuffast möjliga motstånd i form av AIK från Solna.
Tränare Lindmark om utmaningen:
Vi mötte dom även ifjol och fick stryk med 4-0 hemma. Dom rankas väl som en av dom 3 bästa så utmaningen är det inget fel på. Känslan är fantastisk efter att vi haft väldigt bra kvalité på senaste veckornas träningar och varit många på dom. Bra form efter två raka segrar, kvalet mot Falun 1-0 och seger i serien mot P18 från Gotland med 5-2. Vi mötte P18 i vår första match i F17 och fick stryk med 8-2 så vi ser att utvecklingen under säsongen varit god och nu har vi dessutom alla våra spelare tillgängliga. Ska bli en härlig match att få spela och vi har ju under senaste åren fått spela lite stora viktiga matcher så det finns en viss rutin som jag hoppas vi kommer att märka på så sätt att det är inga nervvrak som kliver in på plan utan ett gäng som verkligen tror att vi kan vara med och slåss om en av 4 platser till slutspelet hemma i Sandviken.....

Vi önskar tjejerna lycka till!!
Forza SIF
Inför Nyköping - SIF
2017-10-06 21:24
Pelle Olssons premiär i rödvitt
Efter en händelserik vecka är det dags för Pelle Olssons premiärmatch vid sidlinjen.
Mycket står på spel när våra rödvästar åker till Rosvalla idrottsplats för att spela en så kallad 6 poängsmatch.
Olsson, Lundin & Co har slipat på detaljerna och truppen känns taggad och fokuserad.
Nyköping som parkerar en poäng före SIF i tabellen kommer från en storseger mot Enskede blir en tuff utmaning och det krävs en topprestation av de rödvita.
Tar du inte bilen till Nyköping kan du se matchen här:

Forza SIF
Nu kör vi!!


Dam: Markström in i nya ledarstaben
2017-10-06 11:15
Anders Eriksson och Anders Markström på SIF kansli.

Tidigare i veckan presenterades Marcus Larsson som ny huvudtränare för SIF dam, nu är assisterande tränare klart.

Anders Markström kommer närmast från IK Sätra dam men med många år inom Gästrikefotbollen i bland annat IK Huges damer. Anders är även verksam inom Svenska fotbollsförbundet och var målvaktstränare för damlandslaget åren 2005-2010.

Anders som själv är gammal stormålvakt med många allsvenska matcher kommer att vara kombinerad assisterande tränare och målvaktstränare för damtruppen.

Vi är väldigt väldigt glada över att redan nu knutit åt oss en stark ny ledarstab för vårt div 2 lag där Marcus och Anders ansluter och Tobbe Östergård fortsätter som lagledare.


- Sandvikens IF har en otroligt spännande flick- damverksamhet med både stor bredd och intressant spets. Klubben har även en ambition med sin damverksamhet som gör det till en kul utmaning att få vara en del av och att få jobba ihop med Marcus känns väldigt inspirerande då jag tror vi kan komplettera varandra bra, säger Markström.


Vi säger ett stort välkommen till Sandvikens IF, Markan!


Nya ledarstaben börjar 1 november och kommer under hösten/vintern att inventera föreningens spelare samt bjuda in till provträningar för att ha en stor och stark trupp redo för en ny säsong till våren 2018.

Arbetet med att sätta formerna för vårt utvecklingslagen under representationslaget fortsätter och där kommer upplägg och ledarstaber att kunna presenteras inom kort.


/Anders Eriksson, klubbchefNyheter från våra lag
U-15, 15/10 18:06 
U-15, 13/10 10:06 
P-2006, 12/10 10:46 
P-2003, 09/10 09:41 
P-2004, 09/10 08:55 
U-15, 09/10 07:33 
P-2004, 06/10 19:20 
U-15, 06/10 17:06 
 
FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 
 

GULDPARTNERS
 
 
SOCIALA MEDIER