Bli medlem i Sandvikens IF
Startelvan: GIF Sundsvall - Sandvikens IF
2021-03-07 16:00, Herr

SIF:s chefstränare Martin Falk och Thomas Gabrielsson har, tillsammans med assisterande tränarna Jens Dahlqvist och Johnny Jakobsson, tagit ut följande spelare till dagens match mot GIF Sundsvall.

Truppen: GIF Sundsvall - Sandvikens IF
2021-03-07 10:51, Herr

SIF:s chefstränare Thomas Gabrielsson och Martin Falk har, tillsammans med assisterande tränarna Jens Dahlqvist och Johnny Jakobsson, tagit ut följande spelare till dagens match mot GIF Sundsvall.

Extra bonus till SIF om du spelar hos Svenska Spel via Sponsorhuset
2021-03-04 15:19
Nu kan du hjälpa SIF med 3 % extra om du spelar via Sponsorhuset hos Svenska Spel.

Spelar du på Svenska Spel? - Ett extra klick kan vara värt mycket!

Här kommer ett sätt hur du kan ge upp till 3% av alla dina spel till Sandvikens IF Fotboll, utöver din eventuella koppling via Gräsroten. Lär dig att alltid gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Genom att du klickar dig vidare därifrån går det automatiskt 3% till Sandvikens IF Fotboll för alla dina spel!

Använd denna länk eller klicka dig vidare via Sponsorhusets App. Glöm inte att spela lagom: https://www.sponsorhuset.se/sandvikensiffotboll/butik/svenskaspel

Stötta SIF genom att bli #framtidssupporter!
2021-03-01 08:50
Nu kan du som privatperson vara med och stötta Sandvikens IF genom #framtidssupporter

Det hela startade 2014 med elitprestationsprojektet #2018 och förlängdes hösten 2017 med #projekt2020, allt för att ge företag och privatpersoner en möjlighet att investera direkt i vår herrtrupp för att skapa elitfotboll.

Sedan 2014 har mycket hänt, en ungdomsakademi-verksamhet har startats, damlaget har haft en snabb och lyckosam utveckling och vårt samhällsengagemang har utvecklats till något väldigt positivt under varumärket Framsteget.

Startelvan: Sandvikens IF - IFK Norrköping
2021-02-28 12:00, Herr
Ahmed Bonnah var en av målskyttarna senast.
SIF:s chefstränare Martin Falk och Thomas Gabrielsson har, tillsammans med assisterande tränarna Jens Dahlqvist och Johnny Jakobsson, tagit ut följande spelare till dagens match mot IFK Norrköping.
Truppen: Sandvikens IF - IFK Norrköping
2021-02-28 09:00, Herr
SIF:s chefstränare Thomas Gabrielsson och Martin Falk har, tillsammans med assisterande tränarna Jens Dahlqvist och Johnny Jakobsson, tagit ut följande spelare till dagens match mot IFK Norrköping.
Herr: Inför Sandvikens IF - IFK Norrköping
2021-02-27 13:30, Herr
Senast var Sandvikens IF nära att skrälla mot IFK Göteborg. Nu får man en ny chans när storlaget IFK Norrköping kommer till Jernvallen.
Dam
Läget i Sandvikens IF Dam
2021-02-25 18:55, Dam
Perra Nordström ger en liten inblick i damlagets träningsmiljö och vad som händer i veckorna. Följ vårt damlags veckorapporter på hemsidan/dam.
Sv. Cupen: SIF- IFK Norrköping, sön 28/2 kl. 13:00
2021-02-25 15:30
Svenska Cupen går in i omgång 2 med SIF - IFK Norrköping på Jernvallen söndag 28/2 kl. 13:00
Dags för andra omgången i Svenska Cupen och Rödvästarna ställs mot IFK Norrköping. Matchen spelas utan publik förutom de 8 lyckliga som vann matchbiljett i dragningen i Svenska Cupen-chansen under torsdagen.

Vi tackar matchvärdarna Sandvik och Clockwork samt våra matchsponsorer Ramudden och Visit Sandviken.

Matchen sänds på C More.

Kolla gärna in reprisen på vår inför match-studio och dragning av vinnarna i Svenska Cupen-chansen här: Studio Svenska cupen - Sandvikens IF (solidsport.com)

OFFICIELLA LEVERANTÖRER
BINGOLOTTO