Biljettlänk Sandvikens IF - AIK 23/8
Vi tillämpar "öppen arena" för matchen men hänvisar AIK-supportrar till östra långsidan för de som vill stå i AIK-klack. Kiosk och toaletter finns för er service. Ingång från Hedåsvägen.
Referat: Västerås SK FK - Sandvikens IF
Herr: Höstpremiär i Västerås
2018-08-18 07:34, Herr

Efter ett fyra veckor långt uppehåll i Division 1 Norra startar den 18:e omgången på lördagen med bortamatch för Sandvikens IF. Det blir en riktig rivstart då det är serieledarna Västerås SK som väntar på Solid Park Arena.

Dam
Dam: Inför bortamöte med Gamla Uppsala
2018-08-17 11:51, Dam
Foto: Mikael och Elin Nord, arkivbild.
Imorgon lördag reser damerna söderut för returmöte mot Gamla Uppsala på Gamlis IP.
Awayday. Supporterbuss till Västerås lördag 18/8. Häng med!
2018-08-16 10:01
Häng med till Västerås och bortamatch mot VSK lördag 18/8
Lördagen den 18:e augusti fortsätter jakten på höstens poäng i Division 1 Norra. Vi ställs direkt mot tuffaste motstånd i form av serieledande Västerås SK på Solid Park Arena. Avspark kl. 16:00.

Vi värmer upp hos vår partner Bistro Oden i deras nyrustade lokaler. Där erbjuds dagens rätt och tillhörande drycker till specialpris för SIF-supportrar. Bistro Oden öppnar kl. 11:00 för de som vill vara med redan från början. Oavsett om du vill äta eller ej så samlas vi på Oden innan avfärd. Ingen anmälan behövs för maten med däremot för bussen.
Träning för Flickor/Pojkar födda 2012
2018-08-15 11:00
Träning för Flickor/Pojkar födda 2012
Träningen kommer att bestå av fyra träningar under hösten för att sedan under våren 2019 fortsätta verksamheten.
Dessa fyra gånger kommer att bestå av enklare fotbollsövningar med lek och glädje i centrum för träningen.
Första kontakten med fotbollen är viktig för oss i föreningen, vi vill försöka skapa en glädjefylld, rolig och intressant miljö för barnen.
Vid dessa träningar kommer SIF att finnas på plats med ledare. Om det finns intresse för någon förälder att hjälpa till med denna uppstart är ni välkommna att höra av er till jonas@sandvikensif.se.

Start: Måndag 27/8 kl 18:00 - 19.00
Plats: Scoutplan Jernvallen (vid skateparken och A-hallen)

Anmälan sker genom att skicka ett Mail till jonas@sandvikensif.se

Vid frågor är ni välkomna att kontakta
Jonas Andersson  070-141 19 45
jonas@sandvikensif.se
Herr: SIF - AIK i Svenska Cupen, torsdag 23/8 kl. 18:30
2018-08-13 13:00
Allsvenska serieledarna AIK kommer till VM-arenan 23/8 för 2:a omgången i Svenska Cupen
Biljetterna har nu släppts!

Senast vi hälsade AIK välkomna (2013) för spel i Svenska Cupen gjorde Rödvästarna en fin prestation och slog ut dåvarande svenska mästarna inför nästan 3 000 personer på Jernvallen. Nu när vi skriver 2018 är AIK serieledare i Allsvenskan och vi hoppas därför detta jubileumsår kunna slå ett sprakande publikrekord då vi kommer att spela matchen på VM-arenan och erbjuda bra entrépriser samt att vi tillsammans med matchvärden Sandvik bjuder ALLA ungdomslag med ledare i Sandvikens kommun som kommer i grupp och representerar sin förening på fri entré. Inbjudan skickas ut till alla föreningar denna vecka. Kontakta din förening.

ENTRÉINFORMATION och priser inklusive serviceavgifter:

Biljettkategorier:
Vuxen från 17 år.
Ungdom 8-16 år.
Barn upp till 7 år fri entré.

* Förköp web (momsfritt): Vuxen 150 kr. Pensionär/studerande 120 kr. Ungdom 40 kr.
* Förköp ombud (plus 2:50 i moms): Vuxen 160 kr. Pensionär/studerande 130 kr. Ungdom 50 kr.
* Biljettköp på arenan (momsfritt): Vuxen 180 kr. Pensionär/studerande 150 kr. Ungdom 60 kr.
* Förköp VIP-paket som innehåller entré, fotbollspytt med tillbehör och måltidsdryck, tränarsnack och reserverad plats på läktaren. Plats: Restaurang Jernet, Göransson Arena. 395 kr.

Våra biljettombud är Folkets Hus och Göransson Arena i Sandviken, öppet dagtid vardagar. Hos ombuden läggs en hanteringsavgift på priset (10 kr plus moms).

OBS! Om du är anställd av Sandvik eller Sandvikens kommun kan du köpa rabatterade biljetter via respektive personalförening. Personalföreningarna öppnar försäljningen måndagen den 13/8.

Företag som vill köpa VIP-paket med pre game-arrangemang mot faktura beställer dessa genom mail till Krister Parling, SIF Marknad på: parling@sandvikensif.se

Inga säsongs- eller andra frikort/biljetter för division 1 gäller till Svenska Cupen-matcher.

Vi vill redan nu vädja till alla att förköpa matchbiljett via webben eller hos våra ombud. Dels för att det kommer vara lite billigare men framförallt för att ni ska slippa stå i biljettkö och missa delar av matchen.

Välkomna till fotbollsfest! Kom ihåg 2013...

Sandvikens IF fyller 100 år – det fortsätter vi fira!
2018-08-13 12:17
För 60 år sedan sattes århundradets publikrekord på Jernvallen: 20 088! Missa inte utställningen om Sandvikens IF på Kulturcentrum, Folkets Hus med start den 15 augusti.

I samband med jubileumsåret 2018 då Sandvikens IF firar 100 år har det skett en rad aktiviteteter. En av dessa är en utställning på Kulturcentrum, Folkets Hus som kommer att äga rum mellan den 15 augusti och 22 september och visualisera föreningens historia på ett spännande sätt. Utställningen invigs den 15 augusti kl 17.30.

Dam
Referat: Sandvikens IF - Rimbo IF
Dam: Vi tar lärdom efter förlusten
2018-08-12 20:24, Dam
Foto: Elin Nord
En grå eftermiddag i Sandviken blev ännu gråare när domaren blåste av matchen efter 90 minuters spel i damernas Division 1 Norra Svealand.
Herr: Förlust i träningsmatchen mot Åtvidaberg
2018-08-12 10:48, Herr
Frisparksmål av Hägg, men trots det förlust i träningsmatchen mot Åtvidaberg. Foto: M Nord, arkiv

Det blev förlust för Sandvikens IF i träningsmatchen mot Åtvidabergs FF. Matchen som spelades på ”neutral” plan på Kaknäs i Stockholm slutade 1-2 (0-0).

Herr: Inför SIF-Åtvidabergs FF
2018-08-11 08:24, Herr
2016 gästade Åtvidaberg Jernvallen i Svenska Cupen. Foto: M Nord
Efter tre veckors matchledigt är det dags för en träningsmatch för SIF. Åtvidabergs FF står för motståndet och matchen spelas lördag kl 16.00