Herr
Herr: Se BK Forward - SIF på Bruket på lördag!
2019-04-23 13:08, Herr
Bruket Kök & Sportbar sänder herrarnas bortamatch på lördag på samtliga 80 tv-skärmar.
Tre sköna poäng igen senast mot Rynninge på Jernvallen och fortsatt i serietopp. Nu jobbar vi tillsammans in tre friska på lördag i bortamatchen mot BK Forward på Bruket Kök & Sportbar!
50/50 Vinst
2019-04-23 09:15

Vinnande lottnummer på 50/50-lotteriet på herrmatchen mot Rynninge 19 april 2019 blev lottnummer 0522. Vi säger stort grattis till en lycklig vinnare som vinner 4500 kronor.

STORT TACK till alla som köper lotter och stödjer Sandvikens IFs ungdomar!

Herr: Avancemang i DM
2019-04-23 08:59, Herr

SIF:s herrar mötte på måndagskvällen Åbyggeby FK i kvartsfinal i DM. Matchen spelades på Gavlevallen och SIF kunde vinna med 3-0 (1-0).

Herr
Herr: En femetta mot Rynninge!
2019-04-20 16:58, Herr
Foto: @elinnordfoto
Det blev en klar seger när Rynninge IK gästade ett soligt Jernvallen på långfredagen i Norrettans tredje omgång. Segersiffrorna skrevs till 5-1(2-0) efter att SIF tidigt tagit initiativet och stått för en bra insats.
Herr: Inför SIF-Rynninge IK
2019-04-19 09:07, Herr
Tränarteamet har tagit ut truppen till långfredagens hemmamatch mot Rynninge IK. Truppen innehåller 17 spelare och är densamma som senast mot Boden med tillägget att Melker Dahlqvist tillkommer. Matchen spelas på Jernvallen och avsparkstiden är 15.00.
Dam
Dam: Bortamatch på Långfredagen
2019-04-18 21:22, Dam
Bild: M & E Nord

Damerna startade årets säsong med en seger mot Västerås BK30 på Jernvallen inför 244 åskådare. Matchen var en klassisk premiärmatch med mycket nerver.

Vi hoppas att dessa nerver lagt sig lite och att formen är fortsatt god inför bortamatchen mot Gustafs GOIF under Långfredagen.

Dam
Hayley gör comeback!
2019-04-18 12:04, Dam
Förra säsongen anslöt Hayley Katkowski till SIF och visade snabbt vilken kvalitet hon besitter som både spelare och lagkamrat. Tyvärr drabbades hon av skador i både höft och knä vilket gjorde att hennes sejour blev kort i Sandviken då hon återvände till USA för operation i juli månad. Efter 8 månaders rehab är det äntligen dags för comeback och vi är jätteglada att se Hayley på planen igen.

Hayley är en placeringssäker och smart spelare som både kan spela centralt i backlinje och mittfält.
Hon gör sin första träning med laget på skärtorsdagen och följer med laget på bortamatchen under långfredagen.

Varmt välkommen tillbaka Hayley!
Herr
Herr: SIF - Rynninge på Långfredag! Avspark 15:00. Köp webbiljett och gå 2 för 1
2019-04-15 15:24, Herr
På Långfredagen hälsar vi Rynninge IK välkomna till Arena Jernvallen.
Långfredag 19/4 kl. 15:00 har vi nästa drabbning för Rödvästarna. Denna match gäller 2 för 1 om man köper web-biljett via vårt biljettsystem.

Ta med en vän och hjälp oss behålla serieledningen även efter omgång 3 i Division 1 Norra! Värm gärna upp innan hos Restaurang & Pizzeria Torget som erbjuder SIF-supportrar bra uppladdningspriser på pizza-slice med tillhörande drycker.
Herr: Seger mot Boden
2019-04-15 08:19, Herr
Matchens lirare(SIF) #9 Leo Englund. Foto: Mats Engfors(Fotographicsweden
Det blev en klar seger när Sandvikens IF gästade nykomlingarna Bodens BK i Norrettans andra omgång. Segersiffrorna skrevs till 3-0 (2-0) efter en stabil insats av SIF som startade med stor beslutsamhet och hade några bra lägen redan i de första minuterna.