Herr: Hemmamatch mot Sollentuna söndag 29/4
2018-04-23 10:10
Dags för hemmamatch igen i Division 1 Norra. Sollentuna FK gästar Jernvallen, och om vädret tillåter hoppas vi att det mobila konstgräset hunnits rullas ut på VM-arenan och att vi kan spela matchen där.

Matchvärd är #2020-projektet och alla som är medlemmar i #2020 har också fri entré till matchen. Matchbollar sponsras av Bilmetro, Husvagnscenter i Valbo, Sandegårds och Provinsfastigheter.

Mer info om arena kommer senare i veckan.

Välkomna!
Herr: Seger med 2-1 borta mot Skellefteå
2018-04-21 21:44, Herr
Foto: Christian Eriksson-Mård
Sandvikens IF tog säsongens första trepoängare när man genom ett sent segermål av lagkapten Olof Mård bortaslog Skellefteå med 2-1.
Dam
Referat: Sandvikens IF - Bollstanäs SK
Damerna gick lottlösa ur hemmapremiären
2018-04-21 18:11, Dam
Foto: Mikael Nord
Så nära var damernas hemmapremiär att gå till oavgjort men BSK visade styrka i 89’ minuten.
Så följer du Sandvikens IF i Norrettan 2018
2018-04-20 14:40
Foto: Mikael Nord, arkivbild
Möjligheterna att följa Sandvikens IF herrlag medialt under 2018 är större än någonsin. Här följer den viktigaste informationen om du vill kunna följa rödvästarna i Norrettan under 2018.
Dam
Dam: Inför Sandvikens IF - Bollstanäs SK
2018-04-20 09:35, Dam
Foto: Mikael Nord, arkivbild
Inför helgens hemmapremiär välkomnar damerna Bollstanäs SK till Viken. Ett motstånd som fick en drömstart i seriens första match.
Herr: Inför Skellefteå - Sandvikens IF
2018-04-20 07:20, Herr
Foto: Mikael Nord
Årets längsta bortaresa väntar i den tredje omgången då SIF gästar årets nordligaste nykomling, Skellefteå. Målvakten Kalle Jansson är redo att spika igen för att bärga tre poäng hem till Sandviken.
Herr: Hattrick av Eriksson när SIF slog ut Brynäs
2018-04-18 07:10, Herr
Foto: Mikael Nord, arkivbild
SIF slog ut Brynäs med 4-0 i DM-kvartsfinalen i en match där siffrorna kunde och kanske borde varit mycket större. Rasmus Eriksson ledde anfallet med ett hattrick.
Sandvikens IF och Framsteget förstärker arbetet kring samarbetspartners och ambassadörer
2018-04-16 13:40
En rad profilstarka och framgångsrika personer har presenterats som stolta ambassadörer av Sandvikens IF:s sociala verksamhet Framsteget. Senast i raden var det Sara Hector som anslöt till tidigare ambassadörerna Frida Nordstrand och Tomas Ledin. I vår fortsatta strävan mot att utveckla Sandvikens IF Framsteget och växa lokalt och regionalt så har vi nu knutit till oss en stark lokal profil med en passionerad vilja att arbeta för välgörenhet och socialt ansvarstagande.
Se SIF:s bortamatch mot Skellefteå på Bistro Oden
2018-04-16 10:49, Herr
Bistro Oden sänder SIF:s bortamatch mot Skellefteå och kommer ha specialerbjudande på mat och dryck till SIF-fans.
Herr: 1-1 på Jernvallen mot Karlslund
2018-04-15 12:15, Herr
Foto: Mikael Nord
Hemmapremiären på Jernvallen mot Karlslund slutade 1-1 efter att Namir Alispahic gett SIF ledningen i början på den andra halvleken men Karlslund lyckades kvittera bara fem minuter senare.

Avgränsare