Sandvikens IF P-2011

Hej och välkommen till oss.

Sandvikens IF P-2011 ser fram emot säsongen 2021 och hälsar spelare och föräldrar välkomna till en ny spännande säsong.

Ledare för laget:

Lars Olsson 070-313 96 56 lars.olsson@sandvik.com
Stefan Eidem 070-396 99 29
Johan Jäderkvist 073-949 70 35 lajkan_g@hotmail.com

Vid frågor kan ni vända er till ledarna eller till Jonas Andersson 070-141 19 45 jonas@sandvikensif.se på Sandvikens IF.

VARMT VÄLKOMNA TILL SÄSONGEN 2021 HOS SANDVIKENS IF!!

Ny ledare
2021-04-09 12:21

Hej på er

Jag heter Johan Jäderkvist och kommer från och med denna säsong hoppa på rollen som tränare för laget, detta då min son Alfred i år kommer att spela med laget.

Jag är 40 år och jobbar som idrottslärare på Murgårdsskolan och bor uppe i Vallhov med min sambo Marie och våra 3 barn.

Jag är mycket sportintresserad och har varit tränare i Saik fotboll där Alfred spelat tidigare, jag är också innebandytränare i Saik och känner därför många av era söner sedan tidigare via innebandyn.

Jag ser fram emot att få vara en del av laget och hoppas att vi ska ha roligt tillsammans och att era söner ska känna att fotboll är något de vill hålla på med så länge som möjligt för att det är roligt och utvecklande.

På återseende, varma hälsningar Johan.

OFFICIELLA LEVERANTÖRER
GULDFEMMAN