OCKELBO IF – SIF U-19 1-4 (1-2).
2018-03-22 09:25

Det blev seger för U-19 i bortamatchen mot Ockelbo. I första halvlek kommer vi inte alls in i vårt spel och ser ganska trötta och ointresserade ut och Ockelbo tar ganska tidigt ledningen på en fast situation. Ockelbo fortsätter efter deras mål att pressa oss högt och vi lyckas inte spela oss förbi den pressen utan tappar mycket boll och det blir en halvlek med mycket bollbytande mellan lagen. Vi lyckas egentligen med 2 riktigt fina anfall och får utdelning på båda domanfallen och första halvlek slutar 1-2 till oss. Också väldigt tråkigt för oss att Addi som gjorde sin första start i år efter att ha varit korsbandsskadad förra året fick gå av i första halvlek med smärtor i knät och åka ambulans in till akuten. Vi hoppas på positiva besked därifrån!

I andra halvlek är vi bättre, vi spelar med mera fart och rörlighet och har ett mycket bättre djupledsspel. Och när dom sakerna blir bättre så börjar vi också skapa flera chanser och vi gör två fina mål till.

Nu väntar en träning på fredag innan vi möter Forsa/Dalkurd i Ligacupen till helgen.

//SIF U-19  

Ockelbo IF borta!!!
2018-03-20 20:36

Imorgon (onsdag) så packar vi i U-19 väskorna och åker till Ockelbo för att spela en av veckans 2 matcher. Det ska bli väldigt roligt att se hur vi står upp mot ett seniorlag. Träningarna hittills i veckan har varit väldigt taktiskt lagda då vi har börjat träna in ett till spelsystem som vi kommer att testa på att spela imorgon. Vi saknar fortfarande Elias Lindgren och Melker Dahlqvist som är på läger med A-laget. I övrigt så har vi alla spelare tillgängliga för spel. 

Matchen startar kl: 19.00 på Ockelbo IP. Ta er gärna dit och kika!

//U-19

Brage för starka.
2018-03-18 21:22

Brage var för starka för oss i U-19 idag och vann söndagens match med klara   2-6 (0-3). Matchen startade i ett ganska lugnt tempo där lagen bytte boll med varandra, men ju längre halvleken går så tar Brage över mer och mer. Efter ca halva första halvleken så rinner Brage igenom och gör 0-1. Innan halvlekens slut så får Brage 2 st straffar som resulterar i 0-2 och 0-3.

Till andra halvlek lovar vi varandra att gå ut och göra en bättre halvlek än vår första och verkligen ge allt för varandra och att ta oss tillbaka in i matchen. Men redan efter 3 min i den andra halvleken så gör Brage 0-4. Resten av halvleken är det öppna spjäll från båda lagen och det i resulterar i 2 mål vardera med många flera chanser för båda lagen. Matchen hade lika gärna kunnat sluta 6-10 som 2-6 som den gjorde. Vi förlorade fullt rättvist mot ett klart bättre Brage. Vi tar lärdom och går vidare och ser fram emot en ny träningsvecka och 2 nya matcher (förhoppningsvis).

IK BRAGE HEMMA
2018-03-16 23:52

Efter förra veckans lediga veckoslut så är det återigen dags för match i Ligacupen för oss i U-19. I helgens match står IK Brage för motståndet. Brage har spelat 3 matcher och vunnit samtliga och snittar 4 gjorda mål/match så det är ett väldigt tufft motstånd som kommer till vallen.

Vi har haft några sjukdomar i truppen senaste veckorna men till matchen är alla tillbaka förutom Rafael Forsell som fortfarande är sjuk. Elias Lindgren och Melker Dahlqvist är på läger i Barcelona med A-laget så dom kommer heller inte till spel. Vi ser verkligen fram emot att få spela match igen och hoppas att vi kan fortsätta göra bra prestationer.

Så vi ses på vallen kl: 16.00 på söndag. 

//U-19

Seger för U-19 i Hudik!!!
2018-03-04 16:59
FairPlay Hudiksvalls FF vs SIF

En match som vi stora delar äger mest boll. Defensiven fungerade riktigt bra idag, Hudik kom aldrig till något riktigt farligt avslut.

Vi fick vänta till 74 matchminuten innan 0-1 kom på straff, målskytt Delmi. 78 minuten gör en frispelad Delmi 0-2 och luften gick ur för Hudik medans vi forsätter att rulla boll och gör både 3,4 och 5-0 och ett äkta Hattrick av Ali Haidari. 

Vi har nu en vanlig träningsvecka framför oss där vi kan fortsätta gnugga vår spelidé och utvecklas som fotbollsspelare.


//U-19

U-19 ÅKER TILL HUDIKSVALL.
2018-03-02 17:00

På söndag bär det av till Hudiksvall för 3:e omgången av Ligacupen och för motståndet står Hudiksvalls FFF. Hudik förlorade i första matchen mot IK Brage med 1-2 och deras andra match blev uppskjuten pga väderförhållanden.

För vår del kommer vi från en vecka med mycket sjukdomar och småskador, men killarna som har kunnat träna har gjort det väldigt bra. Sättet vi vill spela på sätter sig mer och mer och att få spela match är bästa facit på vad som sitter och vad som behöver gnuggas lite extra på. Vi ser verkligen fram emot vår första bortamatch/resa tillsammans och vi ska verkligen ge allt för att ta med oss 3 P och framförallt en bra prestation hem till Sandviken. 

//U-19

SEGER MOT IFK ÖSTERSUND
2018-02-25 19:33

SIF U-19 besegrade på söndagen IFK Östersund hemma på Jernvallen med 3-1. 

SIF tog tag i taktpinnen direkt från start och visade upp ett bra passningsspel och skapade några farliga chanser. Efter ca 30 min så börjar vi slarva lite och släpper in IFK i matchen men 0-0 står sig till pausvilan. Andra halvlek startar lika som i första med att vi för spelet och i den 57 minuten så får vi en frispark utanför straffområdet som Melker snyggt skruvar upp i klykan. I den 65 minuten så ökar Delmipå ledningen till 2-0 men IFK reducerar till 2-1 redan i matchminut 66. Sedan följer en period med lite hawaiifotboll fram och tillbaka som vi bemästrar på ett bättre sätt än IFK och vi kan punktera matchen i den 78 matchminuten återigen genom Delmi. 

Grabbarna gjorde en väldigt bra insats igen på ett inte så lättspelat Jernvallen som var blåsigt, kallt och stundtals snöfall.

Nu väntar en härlig träningsvecka innan det bär av till Hudiksvall nästa söndag!

Forza SIF!!

MATCH 2 I LIGACUPEN, IFK ÖSTERSUND HEMMA.
2018-02-22 14:16

Det är återigen besök från Östersund som gäller för oss på söndag då              IFK Östersund kommer på besök till Jernvallen. IFK startade ligacupen på bästa sätt genom att besegra Forssa/Dalkurd med 6-2 förra helgen så det kommer bli en härlig utmaning för oss!

Vi kommer från en match där vi känner oss nöjda med prestationen, och att vi krigar oss till en sen kvittering. Vi är det bättre laget i matchen och borde ha gjort något mer mål i matchen. Matchplanen följs till stora delar mycket bra och arbetsinsatsen kan ingen klaga på. 

Vi är inne i en ganska tung träningsperiod just nu med mycket fysträning och löpning samtidigt som vi gnuggar på vår spelidé. Det är verkligen kul att se alla spelare som krigar sig igenom alla pass vi har och vi ser utveckling på spelarna varje dag som går.Så det ska verkligen bli kul att få dra på oss rödvästarna igen och kliva ut för match.

Vi ses på söndag kl: 15.00 på vallen!!!

//SIF U-19

 

Referat: Sandvikens IF (U19) - Östersunds FK (U19)
Ligacupen startade idag!!!
2018-02-18 19:33
Idag startade ligacupen för oss med hemmamatch mot Östersunds FK.
Vi börjar bra och spelmässigt kopplar vi ett tidigt grepp men vi hade svårt att komma fram i klara målchanser.
I den 27:e minuten kommer plötsligt 0-1 på en hörna.
I andra halvlek börjar vi att skapa flera heta målchanser och många fina inlägg, men bollen ville inte in och det ser ut att sluta 0-1. Men i den 89:e  minuten kommer ett inlägg som en omarkerad Anton Strömbom nickar i till 
1-1 och äntligen kom utdelningen.
För att vara årets första match så var det en bra prestation från grabbarna trots förutsättningarna.
Nästa helg är det en ny hemmamatch då IFK Östersund kommer på besök.

#ForzaSIF

LIGACUPMATCH MOT ÖSTERSUNDS FK SÖNDAG 18/2 KL: 15.00
2018-02-14 20:00

Efter att båda våra träningsmatcher ställts in så ska det bli skönt att äntligen få komma igång med matchandet. Istället för träningsmatcher så går vi nu in i ligacupspel.

Tanken var att vi skulle ha fått två matcher i benen och testa vårt spelsystem, nu får vi istället gå in i tävlingsmatchen oprövade.

Det saknas några spelare inför matchen, Arvid Roos(rygg) och Admir Suljic (knä). Vi har många nya spelare i vårt lag och gruppen formar sig och växer allt mer ihop. Vi kommer från en bra och tuff träningsvecka där spelarna har visat härlig laganda och vilja att bli bättre. Fortsätter vi att kriga på som vi gör så kommer vi att utvecklas väldigt bra tillsammans och gå ett härligt år tillmötes.

Vi ser väldigt mycket fram mot matchen på söndag och hoppas att vi ses där!!

//U-19

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 

GULDPARTNERS
 
 
SOCIALA MEDIER