Jobba hos Sandvikens IF

Sandvikens IF växer och har ständigt behov av arbetskraft, både ideella krafter runt våra lag och på arenan vid matcher samt timanställda i våra sociala projekt. Vår ideella personal erbjuds säsongskort och fika på matcherna, våra timanställda i projekten ersätts med avtalsenliga löner. Vi har en positiv anda i föreningen och erbjuder en härlig gemenskap. Vi har vuxit snabbt och fortsätter växa på alla områden, framförallt på ungdomssidan och i våra viktiga samhällsinsatser.

Vår personal, både ideella och timanställda får ett bra kontaktnät och en möjlighet att visa upp sig. Vi har många goda exempel på att de som jobbar hos oss erbjuds olika anställningar i andra organisationer, kommun och företag. Det skapar hela tiden plats för nya personer i vår verksamhet. Föreningslivet och Sandvikens IF är en utmärkt sluss och ett lysande fönster till ett arbete då vi dagligen berör väldigt många personer i vårt närområde.

Vi strävar efter att ha flera personer på varje position bland våra ideella för att dela på arbetet, därför söker vi nu fler glada människor till vår verksamhet. Vad du har för bakgrund, kön eller ursprung spelar mindre roll, vi tror på att ge alla människor en chans att genom föreningslivet skapa en meningsfull fritid och starkare självbild.

Våra behov just nu är:

• Personal till matchsekretariatet (klocka, musik/reklam, speaker).
  • Matchrapportör (resultat- och match-rapporter till Everysport, vår Facebooksida, etc.) På bortamatcher åker du med i spelarbussen om du vill.
  • Ungdomsledare i vår ordinarie fotbollsverksamhet (materialare, tränare, lagledare, lag-webansvariga hemsida, etc. Vi står för bra ledarutbildning).
  • Supporterkoordinator (bussresor till bortamatcher och ett öra till våra supportrars behov och önskemål).
  • Webansvarig/kommunikatör (hemsida och övriga sociala medier; Facebook, Twitter, Instagram, Svenskafans, etc).
  • Timanställda i våra olika sociala projekt, se info på www.framsteget.org

Kontakta klubbchef Anders Eriksson på 070-633 74 84 för mer information alternativt skicka ett CV med intresseanmälan till: anders.eriksson@sandvikensif.se