#2020

#2020 är ett treårigt projekt (2018-2020) med avstamp från föreningens 100-årsjubileum under 2018. För att förstärka vår budget till en slagkraftig herrtrupp under dessa år har vi startat "projekt #2020" för att möjliggöra en resa tillbaka till elitfotbollen. I projektet kan både privatpersoner och företag som är intresserade hjälpa till att skapa elitfotboll i Sandviken och vara med och påverka vår spelartrupp.

Projektet löper 2018-2020 och alla medel vi lyckas uppbringa i projektet läggs oavkortat till att förstärka spelartruppen i herrlaget. Vår ideella rekryteringsgrupp tillsammans med sportchef kommer att använda dessa medel enbart till nyförvärv och kontraktsförlängningar samt informera de som är med i projektet via informationsmöten i samband med matcher ett par gånger per år.

Syftet med "projekt #2020" är att öka spelarbudgeten utan att påverka föreningens övriga viktiga arbete med handikapp- och ungdoms-verksamhet, sociala projekt, etc.

#2020 för företag

Företag faktureras 2020 kr en gång per år. Vid eventuellt serieavancemang under projektets löptid faktureras även en bonus på 5 000 kr. Alla personer och företag är med i en maillista, så företag kan med fördel skicka ut erbjudanden via undertecknad till alla medlemmar då man har ett gemensamt intresse.

#2020 för privatpersoner
Total kostnad under tre år 2020 kr. För de som är med redan från januari 2018 är kostnaden endast 60 kr per månad. Det går även självklart att betala hela beloppet på en gång. För de som hoppar på projektet senare är kostnaden 2020 kr fördelat på kvarvarande månader till sista december 2020. Det kan även delbetalas enligt egen plan, t.ex. en gång per år, men innan december 2020 ska hela beloppet (2020 kr) vara betalt.

#2020-produkter

Alla som är med i projektet erhåller ett speciellt framtaget och för projektet unikt #2020-paket som tydligt visar att man stöttar projektet. Alla namn publiceras här på hemsidan och i fotbollsmagasinet under säsong och man får även via e-post information, inbjudningar till tränarträffar och övriga evenemang som föreningen arrangerar, t. ex. fotbollsresor både i Sverige och utomlands. Produkterna hämtas på kansliet, Köpmangatan 18.

Betalning via autogiro:

Från och med februari 2018 är vårt autogiro igång. Via länken nedan gör man ett enkelt medgivande från sitt bankkonto för autogirobetalning.

Klicka på den här länken för att komma direkt till autogiromedgivande. Fyll bara i dina uppgifter. Månadsbelopp (minst) 60 kr. Skriv ditt namn i rutan ”Betalar-/kundnummer”. Klicka i rutan ”godkänner villkor” längst ned till vänster och klicka på Signera-knappen. Klart! Dragningarna sker sedan 28.e varje månad.

Andra betalningsformer:

Tre betalningsalternativ finns för "manuell" betalning.

1. Bankgironummer till #2020-projektet är 592-5623.

2. Vi har även ett Swish-konto anslutet och vårt Swish-nummer är: 123 634 58 96.

3. Ni kan även göra en stående överföring direkt till #2020-bankkontot. Det är kostnadsfritt om ni har ett Swedbank-konto. Andra banker kan ta avgift för stående överföring månadsvis till Swedbank, kolla med din bank. Det här är det bästa alternativet för föreningen då vi slipper autogiroavgifter.

Swedbank Sandviken.

Clearing nummer: 8103-4

Kontonummer: 943 638 237-9

Kontohavare: Sandvikens IF

Var noga med att meddela ditt namn vid inbetalning. När du går med, skicka även ett mail till undertecknad för att bli listad för 2020-prylar, kommande information, erbjudanden och inbjudningar.

Intresserad? Kontakta Krister Parling på 073-236 88 61 eller parling@sandvikensif.se för anmälan eller mer information.

Vi är med på resan mot 2020:

Företag:

Bilmetro  /  Gefleborgs Flyttservice  /  Garageportexperten  /  Hedmans Plåt  /  Högbo Brukshotell  /  Intersport  /  Leif Nordlund Måleri  /  Mulligans Pub  /

Sandegårds  /  Reklamhuset  /  URJO Automation  /  Winn Hotel Group

Privatpersoner:

Johan Lundqvist  /  Johan Ohlsson  /  Jonas Andersson  /  Kerstin Eriksson  /  Krister Parling  /  Kurt Lindström  /  Lina Renström  /  Lotta Persson  /

Magnus Gustavsson  /  Magnus Indahl  /  Magnus Norling  /  Marco Bäcker  /  Marcus Backlund  /  Monica Lindgren  /  Morgan Åkesson  /  Niclas Larsson  /

Ola Persson  /  Olle Lindström  /  Olof Mård  /  Pehr Åberg  /  Pelle Olsson  /  Peter Rock Ohlsson  /  Peter Svensson  /  Pär Eriksson  /  Pär Lindberg  /

Rickard Eriksson  /  Roger Hultman  /  Rolf Sundqvist  /  Ronald Åman  /  Staffan Stridh  /  Stefan Lundin  /  Stefan Harbom  /  Stefan Åberg  /

Svante W Nordh  /  Sören Fohlin  /  Tonny Rudberg  /  Teddy Markström  /  Thomas Molin  /  Tobias Johansson  /  Tony Larsson  /  Torkel Eriksson  /

Ulf Höglund  /  Ulf Ståhl  /  Uno Sjöberg  /

Avgränsare