#2018

#2018 är ett treårigt projekt inför föreningens 100-årsjubileum. För att förstärka vår budget till en slagkraftig spelartrupp under dessa år har vi startat "projekt #2018" för att möjliggöra en resa tillbaka till elitfotbollen. I projektet kan både privatpersoner och företag som är intresserade att hjälpa till att skapa elitfotboll i Sandviken vara med och påverka vår spelartrupp.

Projektet löper 2015-2017 och alla medel vi lyckas uppbringa i projektet läggs oavkortat till att förstärka spelartruppen. Vår ideella rekryteringsgrupp kommer att använda dessa medel enbart till nyförvärv och kontraktsförlängningar samt informera de som är med i projektet via informationsmöten i samband med matcher ett par gånger per år.

Syftet med "projekt #2018" är att öka spelarbudgeten utan att påverka föreningens övriga viktiga arbete med handikapp- och ungdoms-verksamhet, sociala projekt, etc.

Företag

Företag faktureras 2018 kr en gång per år. Vid eventuellt serieavancemang under projektets löptid faktureras även en bonus på 5 000 kr. Alla personer och företag är med i en maillista, så företag kan med fördel skicka ut erbjudanden via undertecknad till alla medlemmar då man har ett gemensamt intresse.

Privatpersoner
Total kostnad under tre år 2018 kr. För de som gick med redan från januari 2015 är kostnaden endast 60 kr per månad. Det går även självklart att betala hela beloppet på en gång. För de som hoppar på projektet från januari 2016 är kostnaden 85 kr/månad. Det kan även delbetalas enligt egen plan, t.ex. en gång per år, men innan december 2017 ska hela beloppet (2018 kr) vara betalt.

#2018-produkter

Alla som är med i projektet erhåller en speciellt framtagen unik #2018-mössa som tydligt visar att man stöttar projektet, en SIF-halsduk, dekaler som man kan sätta på bil, butiksentré, etc. Alla namn publiceras här på hemsidan och i matchprogrammet under säsong och man får även via e-post information, inbjudningar till tränarträffar och övriga evenemang som föreningen arrangerar, t. ex. fotbollsresor både i Sverige och utomlands. Produkterna hämtas på kansliet, Köpmangatan 18.

Betalning

Tre betalningsalternativ finns för "manuell" betalning. Vi kommer inte att kunna starta något autogiro.

Bankgironummer till #2018-projektet är 592-5623. Vi har även ett Swish-konto anslutet och vårt Swish-nummer är: 123 634 58 96. Ni kan även göra en stående överföring direkt till #2018-bankkontot. Det är kostnadsfritt om ni har ett Swedbank-konto. Andra banker kan ta avgift för stående överföring månadsvis till Swedbank, kolla med din bank.

Swedbank Sandviken.

Clearing nummer: 8103-4

Kontonummer: 943 638 237-9

Kontohavare: Sandvikens IF

Var noga med att meddela ditt namn vid inbetalning. När du går med, skicka även ett mail till undertecknad för att bli listad för 2018-prylar, kommande information, erbjudanden och inbjudningar.

Intresserad? Kontakta Krister Parling på 073-236 88 61 eller parling@sandvikensif.se för anmälan eller mer information.

Vi är med på resan mot 2018:

Företag:

AGA    Allstar    Bilmetro    Brända Bocken    Fortaxa Security    Garageportexperten    Gefleborgs Flyttservice    Hedmans Plåtslageri

Högbo Brukshotell    Intersport    Mulligans Pub    Phones.     Reklamhuset    Selmas Kök    Torggrillen    Trycktrean    URJO Automation

Privatpersoner:

Anders Boman  /  Anders Eriksson  /  Anders Rinnström  /  Anders Sjöberg  /  Anne-Marie Åberg  /  Bengt-Åke Svensson  /  Bernt Lövgren  /

Björn Mård  /  Bo Renström  /  Christian Enström  /  Christina Loquist  /  Curre Johansson  /  Daniel Söderman  /  David De la Rosa  /  David Svanberg  /

Ebbe Lindfors  /  Erik Trogen  /  Eva Ohlsson  /  Eva-Maria Mård  /  Fredrik Eriksson  /  Fredrik Höglund  /  Gunnar Fahlander  /  Hampus Rossbäck  /

Hanna Bergfoth  /  Håkan Mattsson  /  Håkan Persson  /  Håkan Skoglund  /  Inge Hallin  /  Jan De la Rosa  /  Jan Hellström  /  Jenny Davik  /

Jens Dahlqvist  /  Jens Engkvist  /  Jimi Wåhlin  /  Joakim Lindström  /  Jocke Carlström  /  Joe Eriksson-Gladh  /  Johan Hillborg  /  Johan Lundqvist  /

Johan Ohlsson  /  Jonas Andersson  /  Kerstin Eriksson  /  Kicki Lindström  /  Krister Parling  /  Kurt Lindström  /  Leif Nordlund  /  Lina Renström  /

Lotta Persson  /  agnus Flink  /  Magnus Gustavsson  /  Magnus Indahl  /  Magnus Lindmark  /  Magnus Norling  /  Magnus Wessling  /  Marco Bäcker  /