Material- och utrustning

Sandvikens IF har för avsikt att tillhandahålla material så att träning och spel kan upprätthållas med hög kvalitet. Det är därför av största vikt att vi hjälps åt att vårda och sköta om vår gemensamma utrustning. Vi måste också se till att all utrustning plockas undan och ställs i vårt förråd efter träning och match.

Laget erhåller materialet reviderat i sitt förråd under våren inför varje säsong och lämnar det åter i respektive förråd direkt efter avslutad säsong. Laget ansvarar för materialet och ev. tvättning under säsongen.

På båda arenorna, Björksätra och Jernvallen, har varje lag tillgång till förråd.

Varje lag har tillgång till följande material

7-11 år har gemensamt förråd i Björksätra

12-15 år har gemensamt förråd på Jernvallen (Fotbollens Hus)

16- 19 år har eget material

Träningsbollar (ca 20 st). Målsättningen är att laget skall ha en boll per spelare (Max 30 st)

Nätkassar till bollarna

Ett matchställ (ca 20 tröjor och 20 shorts)

Målvaktströjor (2 st)

Trunk till matchställen

Små koner (20 st) och stora koner (4 st)

Västar (30 st i tre olika färger)

Flaskställ och vattenflaskor till spelarna, from 17 års lagen

En liten sjukvårdsväska med begränsat innehåll, föreningen tillhandahåller följande: Plåster, bomull, sax, sårtvätt, kylpåse engångs), coachtejp,

skavsårsplatta, elastisk binda, kompress.

Benskyddstejp står spelarna/lagen för själva och inte föreningen.

Påfyllning av sjukvårdsväskan sker hos materialansvarig Tomas Karlsson tel. 076-0271459 vid omklädningsrum nr 8 i Göransson Arena (ingång vid sidan mot Årsundavägen).

Var och en svarar för sin personliga utrustning (strumpor till matchdräkt, träningskläder, skor och benskydd, vattenflaskor mm). Detta och övrigt material som laget eller spelaren anser sig behöva bekostas av respektive lag/spelare.

4-5 bollar per lag för inomhusträning finns att låna på kansliet. Dessa skall återlämnas direkt efter avslutad inomhusträning för säsongen.

Målvaktshandskar

Ni mailar ert behov till Tomas Karlsson på kansliet ( tomas@sandvikensif.se ). Han skickar därefter en rekvisition till Intersport i Sandviken. Han bekräftar till er när dom erhållit rekvisitionen. Ni kan därefter gå till butiken och köpa enligt rekvisitionen. Meddela i kassan vilken ni är och att det finns en rekvisition som Intersport fått på mail.

ÅlderAntalMaxbelopp/par handskar
7 - 9 år 2 Handskar per lag och år200 kr
10 - 12 år 2 Handskar per lag och år350 kr
13 - 15 år 2 Handskar per målvakt och år (max 2 målvakter/lag.)500 kr
16 - 19 år 2 Handskar per målvakt och år (Max 2 målvakter/lag.)700 kr
Senior:   Efter övk med Materialansvarig

Spelare och ledare kan till föreningspris beställa träningskläder mm med föreningens logo (klubbprofilen). Sortimentet visas på vår hemsida (www.sandvikensif.se) under SIF Shopen/Klubbprofil.

Klubbprofil 2018 kan ses här: https://team.intersport.se/team/sandvikens-if/  (Högerklicka och öppna i nytt fönster om du inte får fram alla produkter)

Varje år har vi en "klädprovarkväll" i februari/mars. Utöver dessa provkvällar kan klubbkläder provas och beställas på Intersport. Samt beställas via deras hemsida. Betalning sker kontant, kort eller Swisch vid beställningstillfället. kom ihåg att registrera ert Club intersport kort här och koppla det till Sandvikens IF

Kläder m.m. till ledare

Förutsättningen för kläder m.m. nedan är att ledaren betalat föreningens medlemsavgift.

Tränare och lagledare ungdomslag

Tränare och lagledare (max 4 per lag) erhåller av föreningen en overall vart tredje år. Om ledaren slutar under säsong skall overallen lämnas in till kansliet omgående.

Tränare och lagledare ungdomslag 15 – 19 år

De som är aktiva tränare på plan erhåller dessutom ett träningspaket (t-shirt, shorts) vartannat år.