Föreningsdomare

Samtliga spelare 15 – 19 år skall varje år medverka i två föreningsdomarutbildningar. Dels en five-a-side utbildning i januari och dels en vanlig domarutbildning i april. Dessa utbildningstillfällen är obligatoriska. Det förväntas att samtliga ställer upp och dömer under Göransson Cup (ingen ersättning) i januari samt att så många som möjligt ställer upp och dömer ungdomsmatcher (ersättning till resp. domare) utomhus under säsongen.

Domartillsättning

1. Ledarna ser själva till att tillsätta domare till sina matcher och har då namn och telenummer till föreningsdomare här nedan som ni kan använda er av !
  2. Domarna erhåller pengar för dömningen kontant av ledarna. Ledarna och domaren fyller tillsammans i samtliga uppgifter på domarkvittoblanketten (se nedan). Ledarna lämnar domarkvitton till kansliet efter avslutad vårsäsong (senast 31 augusti innevarande år) resp. höstsäsong (senast 23 december innevarande år). Kansliet betalar därefter ut utlagd domarersättning till resp. lags bankkonto. Ingen utbetalning sker kontant eller efter sista datum, se ovan.
  3. Telefonnummer kompletteras inom kort (kan hittas i Sportadmin).

FÖRENINGSDOMARE 2018 (Sandvikens IF.)