Supporterklubben
Damklubbens eldsjäl: Märta Hägglund

Sandvikens IF:s supporterklubb är en fristående förening som stödjer Sandvikens IF. De och övriga idéella krafter ansvarar bl a för fikaförsäljning på hemmamatcher och lottförsäljning. Vi säljer bingolotter, sverigelotter, m.m. på ICA Maxi, ICA Björksätra och Coop Extra.

Vi vore tacksamma om ni ville ställa upp och sälja lotter på våra försäljningsställen. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Våra lottförsäljare är väldigt viktiga för föreningen. Kontakta kansliet om ni har möjlighet att hjälpa föreningen!

Ulf Ståhl är ordförande i supporterklubben.

Medlemsavgifter i supporterklubben är 100 kr/år som sätts in på plusgiro 170164-8.

Supporterklubben ansvarar även för VIP-klubben. Medlemsskapet i VIP-klubben kostar 1.200 kr/år (kan betalas per månad) och då får man detta:

Ett VIP-kort med vilket man får fri entré till alla SIF:s seriematcher hemma.

I slutet av året blir alla VIP-medlemmar bjudna på en middag i samband med föreningens avslutningsfest.

Samtliga VIP-medlemmar är med i en årlig dragning i VIP-vinsten värd 10.000 kr.

Drygt 100 personer är nu med i VIP-klubben. Om ni är intresserad av att bli medlem i VIP-klubben kontaktar ni Fannis Andreou, tel. 026-27 01 59.