Biljettpriser/information

Herr Division 1 Norra

Vuxna från 17 år                          100 kr förköp web-biljett. 120 kr vid entrén på arenan.

Pensionärer och stud. m. leg.          70 kr förköp web-biljett. 80 kr vid entrén på arenan.

Säsongskort vuxen                        900 kr

Säsongskort pensionärer/stud.        700 kr

Ungdomar tom 16 år                     Fri entré

Köp web-biljett till SIF Herr hemmamatcher här

Dam Division 2 Södra Norrland

Vuxna från 17 år                           20 kr. Endast arena-entré.

Ungdomar tom 16 år                     Fri entré

Div 7, SIF International

Fri entré

Arena Jernvallen är normalt "öppen arena", dvs fri placering på läktaren och hela arenan gäller. Med det menas att du kan sätta dig överallt utom där det sitter lappar med reserverat. Dessa platser är reserverade för våra partners och matchvärdar, oftast övre raderna på mittsektionen.

Det är förbjudet att beträda planen utan ackrediteringsbricka. Vi ber publiken respektera detta.

Läktaren rymmer totalt 672 sittande personer under tak. På "kullen" på södra långsidan finns bänkar att sitta på.

Vid vissa matcher (s.k. "riskmatcher") kan vi bli anmodade att stänga av vissa sektioner eller tillträde mellan ståplats (södra sidan) och sittplats (läktaren).

För matcher i Svenska Cupen gäller inga frikort/säsongskort.

Sandvikens Kommun och Sandvik har bra rabatter på säsongskort för sin personal. Kontakta Pulsen eller er personalförening för pris och information.