Biljettpriser/information

Köp dina matchbiljetter via denna länk.

Herr Division 1 Norra

Vuxna från 17 år                            100 kr förköp E-biljett (plus 10 kr serviceavgift). Biljettköp på arenan: 100kr (plus 20kr serviceavgift).

Pensionärer och stud. m. leg.            80 kr förköp E- biljett (plus 10 kr serviceavgift). Biljettköp på arenan: 80kr (plus 20kr serviceavgift).

Säsongskort vuxen                       1100 kr förköp E-biljett (inkl. 50 kr serviceavgift). Vill man ha ett fysiskt kort köps det på SIF´s kansli.

Säsongskort pensionärer/stud.         900 kr förköp E- biljett (inkl. 50 kr serviceavgift). Vill man ha ett fysiskt kort köps det på SIF´s kansli.

Ungdomar tom 16 år (leg.)               Fri entré

Dam Division 1 Norra Svealand

Vuxna från 17 år                              50 kr förköp E-biljett (plus 10 kr serviceavgift) Biljettköp på arenan: 60 kr.

Säsongskort vuxen (från 17 år)        500 kr förköp E-biljett (inkl. 40 kr Serviceavgift) Vill man ha ett fysiskt kort köps det på SIF´s kansli.

Säsongskort pensionär/stud.            400 kr förköp E-biljett (inkl. 40 kr Serviceavgift) Vill man ha ett fysiskt kort köps det på SIF´s kansli.

Ungdomar tom 16 år (leg)               Fri entré

Dam div 2                                    Fri entré

Division 5, SIF International       Fri entré

Arena Jernvallen är normalt "öppen arena", dvs fri placering på läktaren och hela arenan gäller. Med det menas att du kan sätta dig överallt utom där det sitter lappar med reserverat. Dessa platser är reserverade för våra partners och matchvärdar, oftast övre raderna på mittsektionen (gäller A-planen).

Det är förbjudet att beträda planen utan rätt ackrediteringsbricka. Vi ber publiken respektera detta.

Läktaren på A-planen rymmer totalt 672 sittande personer under tak. På "kullen" på södra långsidan finns bänkar att sitta på.

Läktaren på VM-arenan rymmer 2000 sittande under tak. Ståplatsläktare finns på östra långsidan.

Vid vissa matcher (s.k. "riskmatcher") kan vi bli anmodade att stänga av vissa sektioner eller tillträde mellan ståplats och sittplats.

Om inget annat anges i matchannonser spelas samtliga herr och dammatcher 2019 i division 1 på A-planen.

För matcher i Svenska Cupen gäller inga frikort/säsongskort.

Sandvikens Kommun och Sandvik har bra rabatter på säsongskort för sin personal. Kontakta Pulsen eller er personalförening för pris och information.