Biljettpriser/information

Herr Division 1 Norra

Vuxna från 17 år                          100 kr förköp E-biljett  (Plus 10kr serviceavgift). Biljettköp på arenan: 100kr plus 40kr serviceavgift.

Pensionärer och stud. m. leg.          80 kr förköp E- biljett (Plus 10kr serviceavgift). Biljettköp på arenan: 80kr plus 40kr serviceavgift.

Säsongskort vuxen                     1100 kr förköp E-biljett (Plus 10kr serviceavgift). Vill man ha ett fysiskt kort köps det på SIF´s kansli.

Säsongskort pensionärer/stud.       900 kr förköp E- biljett (Plus 10kr serviceavgift). Vill man ha ett fysiskt kort köps det på SIF´s kansli.

Ungdomar tom 16 år                     Fri entré

Köp web-biljett till SIF Herr hemmamatcher här

Köp elektroniskt säsongskort här

Dam Division 1 Norra Svealand

Vuxna från 17 år                           40 kr. Endast arena-entré.

Ungdomar tom 16 år                     Fri entré

Division 6, SIF International

Fri entré

Arena Jernvallen är normalt "öppen arena", dvs fri placering på läktaren och hela arenan gäller. Med det menas att du kan sätta dig överallt utom där det sitter lappar med reserverat. Dessa platser är reserverade för våra partners och matchvärdar, oftast övre raderna på mittsektionen.

Det är förbjudet att beträda planen utan ackrediteringsbricka. Vi ber publiken respektera detta.

Läktaren på A-planen rymmer totalt 672 sittande personer under tak. På "kullen" på södra långsidan finns bänkar att sitta på.

Läktaren på VM-arenan rymmer 2000 sittande under tak. Ståplatsläktare finns på östra långsidan.

Vid vissa matcher (s.k. "riskmatcher") kan vi bli anmodade att stänga av vissa sektioner eller tillträde mellan ståplats och sittplats.

För matcher i Svenska Cupen gäller inga frikort/säsongskort.

Sandvikens Kommun och Sandvik har bra rabatter på säsongskort för sin personal. Kontakta Pulsen eller er personalförening för pris och information.

Avgränsare