GAME

GAME startade 2018 och bedrivs i Sandvikens kommuns skolor. Föreningen vill skapa ett nära samarbete mellan skolor och föreningsliv för kommunens ungdomar. Där det ges möjlighet att arbeta med attityder, tolerans och värderingar.

År 2017 tog Sandvikens IF fram värdegrunden GAME. Föreningens värdegrund och tradition vilar på fyra grundpelare och kan förkortas ”GAME”. Dessa fyra ledord skall genomsyra föreningens verksamhet. Glädje, Ansvar, Mod, Engagemang.

Föreningen kan med hjälp av olika profiler komma och berätta vad som krävs för att nå toppen inom idrott eller annan personlig framgång, det krävs då att man är en bra kompis både på och utanför idrottsarenan.

Föreningen arbetar för att alla barn och ungdomar ska känna att skolan och föreningslivet jobbar ihop mot samma sak.

Det här vill vi förmedla med GAME:
✓ Välmående  ✓God kompisanda  ✓ Hur man når toppen till personlig framgång