Herr: Sandvikens IF - FC Linköping City, Söndag 30/9 15:00
2018-09-30 09:00

I samarbete med Stiftelsen Albert och Anna Göranssons minne bjuder vi på fri entré för alla pensionärer.

>> Köp din matchbiljett via denna länk (OBS! Tiden 15.00 gäller.)

Kan du inte se matchen på plats på Jernvallen?
Då kan du även följa den på följande sätt:

Inför matchen -

Ny bekantskap gästar Jernvallen

Vi har kommit fram till seriens 24:e omgång och för andra helgen i rad står hemmamatch på programmet. På söndag gästas vi av FC Linköping City som parkerar på nionde plats i tabellen fem poäng bakom SIF.

Linköping är nykomlingar i årets serie och har hållit en jämn stabil nivå hela säsongen med en konstant position i mitten av tabellen. Laget kommer närmast från hemmamatch mot Umeå FC där Linköpings Ilir Terbunja kvitterade till 1-1 när fem sekunder återstod av tilläggstiden.

Vi själva kommer från en mycket stark rad av matcher där segern hemma mot Skellefteå i lördags var den femte raka trepoängaren. Segern grundlades i den första halvleken efter en 3-0 ledning efter 37 minuter men två straffmål för gästerna innebar spänning hela vägen in till slutet. Vi kunde dock hålla undan och vinna med 3-2.

De senaste veckorna har sjukdomar vandrat runt i truppen och vi har även lite småskavanker efter den senaste matchen så det är ovisst vilket lag som vi kan ställa på benen i dagens match. Vi räknar dock med att Olof Mård och René Makondele som var sjuka senast åter är tillgängliga.

Vårens match mellan lagen slutade 1-1 efter att Samuel Perssons inlägg styrts i mål av en hemmaförsvarare vilket gav kvittering och stopp på den tre matcher långa förlustrad vi hade vid tillfället.

Vi tackar matchsponsorer denna omgång: Matchvärd Din Lokaltidning.

Matchbollar från Bilmetro, Lenas Trafikskola, Mark & Byggteamet och Provinsfastigheter.

Välkomna!

Herr: SIF förstärker2018-07-30 12:46