Herr: SIF - Skellefteå FF, lördag 22/9 kl. 13:00
2018-09-19 13:22
På lördag 22/9 hälsar vi Skellefteå FF välkomna till Jernvallen.

I kommande match hälsar vi Skellefteå FF välkomna till Jernvallen för ett möte i division 1 norras 23:e omgång. Gästerna spelade i den senaste omgången 0-0 hemma mot Rynninge medan vårt lag vann borta mot Karlslund med 4-0.

Fri entré för Sandvik-anställda!

OBS! Matchstart kl. 13:00!

Skellefteå ligger på 16:e och sista plats i tabellen efter en säsong som så här långt inneburit många knappa förluster varav osannolikt många med sena avgöranden. Bland dessa matcher finns vårens möte mellan lagen där Olof Mård avgjorde till vår fördel i de absolut sista minuterna. Att det varit jämna siffror för Skellefteå kan man se på målskillnaden som trots bara en vinst och tolv förluster är minus 14. Vi förväntar oss som alltid i division 1 norra en jämn och oviss match.

Vår seger mot Karlslund kom efter en bra och stabil insats av hela laget där Slava Koidans 1-0 efter fint passningsspel av Samuel Naiwo och Marcus Hägg knappt tio minuter in i matchen var matchens höjdpunkt. Viktor Nordin gjorde 2-0 precis i upptakten av den andra halvleken innan Emil Bellander svarade för de två avslutande målen under matchens sista tio minuter.

Vår utmaning just nu är att fortsätta upprepa bra prestationer och framförallt att fortsätta jobba stenhårt vilket varit vårt kännetecken under hela säsongen.

Skadesituationen är fortsatt gynnsam med enbart Rasmus Eriksson på skadelistan. Vi får även tillbaka York Rafael som var avstängd senast.

Vi tackar omgångens matchsponsorer.

Matchvärden Sandvik bjuder alla sina anställda på fri entré. Ta med ditt passerkort.

Matchbollarna kommer från: Bilmetro, Drömfabriken, Soft Office Gävleborg och Provinsfastigheter.

Jobbar du inte på Sandvik köper du din matchbiljett enklast via denna länk.

Välkomna till match!

Herr: SIF förstärker2018-07-30 12:46