Herr: Inför Karlslunds IF - Sandvikens IF
2018-09-14 23:05
Blir det nytt jubel för formstarka SIF vid lördages drabbning borta mot Karlsund. Foto: M Nord, arkiv.
Två formstarka lag drabbar samman i Örebro på lördagen då Sandvikens IF gästar Karlslunds IF. Karlslund har efter sommaruppehållet vunnit tre matcher och förlorat endast en.

Segrarna har kommit mot Assyriska borta 4-2, Forward hemma 3-1 och i den senaste omgången mot Nyköping borta med 2-0. Förlusten kom mot Syrianska i den senaste hemmamatchen med 1-0.

SIF kommer närmast från en seger hemma mot Assyriska med 2-1 vilket var lagets tredje raka seger. Vårens möte mellan klubbarna spelades i den andra omgången och var SIF:s hemmapremiär för året. Den matchen slutade 1-1 efter ett ledningsmål efter en timmes spel för SIF av Namir Alispahic och kvittering kort därefter av Christer Lipovac. Just Lipovac är Karlslunds bäste målskytt för året med 11 mål.

I SIF:s trupp utgår York Rafael som är avstängd efter att fått sin tredje varning i den senaste matchen medan Jens Åberg återkommer efter skada.

Matchen spelas på Karlslunds arena på lördag kl 16.00.

Truppen till matchen: Tim Markström, Kalle Jansson, Gustav Thörn, Samuel Persson, Viktor Nordin, Slava Koidan, Jens Åberg, Emil Bellander, Rasmus Lindgren, Jonathan Hellström, Jacob Hjelte, Aram Abed, Christoffer Aspgren, Jimmy Hansson, René Makondele, Samuel Naiwo, Marcus Hägg och Olof Mård.

Så här följer du matchen:

- Länk till direktrapportering via Livescore

- Länk till livestreaming på Ettanplay

- Bistro Oden i Sandviken sänder matchen live med fina erbjudanden på mat och dryck. Boka bord för att säkra din plats, tel 026-255100. Välkommen!

Forza SIF!

Herr: SIF förstärker2018-07-30 12:46