Information om Göransson Cup 2020
2019-10-24 22:12

Göransson Cup kommer att spelas 24-26 januari nästa år.

Vi kommer att anmäla två lag. Eventuellt får vi möjlighet att delta med ytterligare ett lag om vi skulle vilja, men det beror på hur många andra föreningar som anmäler sig.

Kostnaden för våra spelare är 150 kr per barn. För att inte tära alltför mycket på lagkassan har vi beslutat att liksom förra året ta en del ur lagkassan, och så får man själv betela 100kr. På så sätt kommer vi att ha mera pengar över för en sommarcup.

En kallelse kommer att skickas ut till alla spelare. Anmälan och betalning vill vi ska vara gjord senast 1 december.

Som ni vet vid det här laget kommer även alla föräldrar (en vuxen per barn) att behöva hjälpa med ett arbetspass under cupen. Det gäller alla, även om ens barn inte vill vara med  och spela. Vi kommer nämligen att få lika många arbetspass att bemanna som vi har spelare i laget.

Boka därför upp 24-26 januari  i era kalendrar redan nu! Har ni inte möjlighet att hjälpa till måste ni försöka ta hjälp utav någon annan.

Flyttad match mot Huge2019-09-02 16:47
2017-06-22 12:15