Sammandrag 5-manna i Vallhov, Sandviken söndag den 14 maj
2017-04-24 17:38

Nu är det dags för säsongens första sammandrag. Det är söndag den 14 maj och vi spelar i Sandviken, Vallhov.

Vi kommer att anmäla tre lag till sammandraget/cupen. Tyvärr är det endast två ordinarie ledare som kan ställa upp denna gång så vi behöver frivilliga föräldrar som kan coacha/leda ett av lagen. Anmäl er till jonas.albin@gmail.com om ni kan hjälpa laget att samlas 30 minuter för första match, dela ut matchställ, se till att bytena fungerar under matcherna och slutligen samla in matchställen efter sista matchen. Ert barn placeras givetvis i det lag ni hjälper till att leda.

Vi behöver två föräldrar som tillsammans coachar ett lag och sen ytterligare 1 eller 2 föräldrar som kan hjälpa de två ordinarie ledarna med deras resp lag.

Hör av er så snabbt som möjligt så vi kan anmäla lagen till sammandraget

M v h ledarna SIF P-08

Fotografering2019-03-11 19:49