DM Final och serien har vänt.
2020-09-14 07:46
Bild från senaste bortamatchen mot Forssa BK.
DM:
Efter att ha vunnit våran semifinal mot IK Huge så väntar en finalmatch.
Matchen spelas nu på Tors 17/9 19:15 hemma mot Gefle IF.
Senast lagen möttes i gruppspelet så blev slutresultatet 3-3.

Seriespelet:
Det blev en enkelserie i år och efter den var slutspelad så kan vi konstatera att vi kom på 5e plats och därmed missade A slutspel där dom 4 första lagen placerades.
En tuff serie mot mycket bra motstånd där vi gjort många fina prestationer.

Tabellen:
  1. IF Brommapojkarna 25p
  2. IK Sirius                    22p
  3. Gif Sundsvall             21p
  4. Vasalunds IF             19p
  5. Sandvikens IF           15p
  6. FC Djursholm             9p
  7. Visby AIK                    7p
  8. IK Brage                     7p
  9. Sollentuna FK             6p
10. Forssa BK                   0p

B slutspel:
Lagen 5-10 kommer mötas i en enkelserie.
Vi inledde denna serie i fredags borta mot Forssa BK. Ett lag som vi ledare inte kan förstå hur dom hamnat på 0p i serien, ett bra lag med många tekniska spelare.

Forssa BK - Sandvikens IF 3-5(2-1)
35min i 1a halvlek spelar vi en fotboll vi inte alls känner igen. Otroligt många tekniska misstag och felbeslut, dessutom åker Kyle på en skada efter 2min som tvingas bryta. Man skulle kunna trott att när vi hade bollen så var den allt annat än rund. Efter att vi hamnat i 2-0 underläge så börjar vi dock skapa några skapliga anfall och reduceringen kommer välbehövligt precis före pausvilan genom Momo.
Viktigt att vi får med oss någonting positivt till paus.
Precis i inledningen av 2a halvlek tvingas Melker till en mycket fin dubbelräddning men blir också han tyvärr skadad i samband med denna. Matchen står och väger men vi kommer in i det mer o mer. Sen som en blixt från klarblå himmel så händer något och vi får utdelning, min 70 får vi en frispark som Vabö drar in i bortre. Min 71 gör Tsegay mål.
Nu är det Forssa som är helt ur balans och vi trycker på rejält. Min 82 är det åter dags för Tsegay och i min 84 avgör Tsegay matchen med sitt för dagen 3e mål. Forssa får in ett sent reduceringsmål på slutet.
En stark upphämtning och mentaliteten i laget tar vi med oss till resterande matcher i serien.

Instagram.    sandvikensif_p16
//Ledarstaben