P16 truppen inför 2020 är igång!
2019-11-08 10:37
Bra fart hittills under träningarna.

Dagsläget
Efter kortare vila i Oktober så är åter laget i full träning.
November månad som alltid är rörig innan allting är klart har startat väldigt bra för oss där det har tillkommit både spelare och ledare. Vi har hunnit med ett spelarmöte där grabbarna själva har fått satt riktlinjerna över hur säsongen ska se ut i grova drag gällande både träning och match. Under November kommer vi spela 3st matcher i ligacupen där Hammarby IF, värmdö och IK Brage står för motståndet, något vi ser mycket positivt på och där vi kommer ha ett bra utgångsläge efter Hammarby matchen att jobba efter. Planerat uppehåll i December innan vi åter knyter på oss skorna i Januari.

Truppen

Det blir naturligt att det rörs om lite i truppperna när grabbarna blir äldre och då vi spelar i en nationell serie så har tex 2st spelare fått flyttat upp till P17 pga åldern. Det har tillkommit 5st väldigt ambitiösa spelare till truppen där vi i dagsläget är 15+1 målvakt i träning plus en provspelare, vi har även 3st utöver som åldermässigt tillhör denna grupp men har sin träningsmiljö i P19.
Vi ser fram emot och är övertygande över att det kommer bli en väldigt spännande och utvecklande säsong för både spelarna och ledarna.

Följ oss gärna på instagram för korta spelar presentationer mm: sandvikensif_p16

//Ledartrojkan

Träningar V 442019-10-29 20:02