Härlig fotbollsvecka framför oss!
2018-06-11 10:46

Vi går in i en rolig vecka, med både sista matchen i GFF cupen nu på onsdag, samt att vi kommer att åka och spela Falu sommar cup fredag till söndag. Så mycket skoj att se fram emot!

Eftersom vi är 27 spelare så kommer man inte spela alla matcher men vi kommer se till att alla kommer få spela några av matcherna med hänsyn tagen till träningsflit. Separata budningar kommer att gå ut för dessa tillfällen.

Iom att vi har GFF cupen på onsdag, när vi har ordinarie träningstid, så har vi lagt en träning 17:00-18:30 för dom som inte spelar GFF-cupen. Kalender är uppdaterad!

PS. nu har även lagen presenterats till Gothia cup (spelschema kommer senare). Det är 91 lag anmälda i vår klass F14, mestadels från Sverige, men även Tyskland, Island, Norge, USA, Canada, England har lag representerade. (Tips att ladda ner Gothia appen för dom som inte redan gjort det)

Ledarna

Gothia Cup2018-06-01 10:17