8 kvar efter hårt slit.....
2017-10-03 19:59

Sedan vi senast skrev på hemsidan så har det hänt väldigt mycket rent sportsligt. Inte kanske rent resultatmässigt alla gånger men däremot utvecklingsmässigt och prestationsmässigt. Vi har efter den inledande delen av säsongen hela tiden fortsatt att jobba hårt. Vi tror att känslan av utveckling har drivit individen till att hela tiden vilja göra nya träningar för att kunna stå för ännu bättre prestationer.

Vi vet att säsongen har varit slitsam både fysiskt och mentalt, men när vi nu står här med dom senaste veckornas träningar och dom 2 senaste matcherna som senaste facit så måste vi konstatera att det har varit en utvecklande säsong. Hårt slit lönar sig har varit vårt mantra och se nu vad som väntar…

8 lag återstår i F16 SM och vi har ännu en gång visat att vi kan vara med och slåss med dom bästa när vi får allt att stämma. Matchen spelas på Söndag 8/10 med start 11:00 på Skytteholms IP. Bussen avgår 07:15 från Göransson Arena och även om alla inte kommer kunna spela så hoppas vi att alla åker med ner. Dessutom kan ni föräldrar boka plats på bussen och åka med för 150kr/pers ToR.

Vid intresse så anmäl det till Magnus Lindmark omgående, nu kör vi!

 

// Ledarna F17

 
FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 

GULDPARTNERS
 
 
SOCIALA MEDIER