Herr: SIF - Assyriska FF, söndag 9/9 17:00
2018-09-07 16:41
På söndag hälsar vi Assyriska FF välkomna till Jernvallen.

I och med söndagens omgång går division 1 norra in i den sista tredjedelen av seriespelets 30 omgångar. Motståndare är Assyriska FF som efter en stark inledning av säsongen med toppkänning efter åtta omgångar nu dalat till en 13:e plats i tabellen. I den senaste omgången föll laget hemma på Södertälje Fotbollsarena mot Rynninge med 2–3.

OBS! Matchen spelas på ordinarie konstgräsplan; A-planen söder om Göransson Arena där resten av säsongens matcher spelas.

Vårt lag hade en bra avslutning på våren och har glädjande nog behållit slagstyrkan över uppehållet och startat hösten på ett bra sätt. I den senaste omgången vann vi mot Arameisk-Syrianska med 2–1 i en match där vi åter visade upp ett bra försvarsspel och vasst kontringsspel. Det var kanske inget glimrande passningsspel vi visade upp men matcher kan vinnas på olika sätt.

I den senaste matchen saknades Samuel Persson och Jacob Hjelte pga. sjukdomar medan Slava Koidan var avstängd. Samtliga dessa är tillbaka idag och skadelistan innehåller endast långtidsskadade Rasmus Eriksson vilket ger en stark konkurrenssituation i truppen.

Till dagens match flyttar vi tillbaka till Jernvallens A-plan främst beroende på att VM-arenan saknar bevattningsmöjligheter. Med fukt i mattan gynnas spelet och matcherna blir bättre och roligare för såväl spelare som publik.

Vi tackar matchens sponsorer: Coop Extra, Bilmetro, Momentum och Provinsfastigheter.

Välkomna till match!

Herr: SIF förstärker2018-07-30 12:46