Träningsmatch 17 maj 2020 SIF-Gefle IF 1–5
2020-06-21 21:07

Match igen mot Gefle IF efter 2st tidigare förluster med denna trupp med siffrorna 1–2 så var det dags igen. Åter igen pga Corona Covid-19 så fick inga spelare födda 2001 deltaga. Vi öppnar otroligt bra mot Gefle IF har ett stort bollövertag samt skapar absolut mest målchanser framåt första halvlek, tar också mycket snyggt ledningen med 1–0 genom gamla Gefle forwarden Adam L, i ett mycket snyggt anfall. Tråkigt nog så lyckas vi inte hålla 1–0 in i pausen utan släpper alldeles för lätt in 1–1 innan halvlek. Vi känner att vi har en bra chans att snuva Gefle på segern, men tyvärr så är Gefle alldeles för stark i 2:a halvlek, och vi är otroligt passiv i försvarsspelet, då vi släpper 4 mål rakt framifrån utan att sätta press på spelaren med boll, otroligt passivt försvarsspel samt att flera spelare hänger med huvudet alldeles för lätt gör att Gefle kan göra hela 4 mål i andra halvlek och vinna matchen helt rättvist. Vi tar med oss en otroligt bra första halvlek och får fortsätta att nöta detaljer i försvarsspelet framöver.

ELITETTAN HUVUDPARTNER