Träningsmatch 21 mars 2020 SIF-Brynäs (div 4) 1-2
2020-03-22 18:08

En härlig match igår, men där vi tyvärr inte får med oss en vinst.

Matchen blev inte riktigt som vi trodde, vi var helt överlägset spelmässigt först 25min, och tar också tidigt (1 min) ledningen genom Adam L, Brynäs slutar att kliva på och tar hem hela laget på rätt sida, vi blir då alldeles för omständlig och tar inte fram bollen i banan utan rullar mest runt på vår planhalva. Brynäs ligger rätt och avvaktar våra misstag, äter sig in i matchen och lyckas göra 1-1, samt även 1-2 i sista sekunden av 1:a halvlek på en straff.

2:a halvlek tar vi fram bollen bättre, vågar spela oss genom deras lagdelar och gör en riktigt bra halvlek, många av oss är jättefina i passningsspelet samt även riktigt rejäl i närkampsspelet mot ett bra seniorlag, vilket är riktigt roligt att se.

Summeringen är ändå en riktigt härlig match som både vi och Brynäs bjuder publiken på. Vi tar och analysera mer i veckan och ser fram emot att möte Valbo på söndag klockan 15:00 inne på härliga GA.

ELITETTAN PARTNER